bubuk atah Estriol (50-27-1) hplc≥98% | AASraw Hormon bikang
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Estriol

rating: SKU: 50-27-1. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estriol (50-27-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Estriol nyaéta éstrogén stéroid alami, ngan ukur kajadian nalika kakandungan, didamel dina ati fétus sareng stéroid androgén adrénal salah sahiji tina tilu estriol éstrogén éstrogén utama dina awéwé anu henteu hamil ampir teu tiasa dideteksi. Ayeuna sering dianggo salaku hormon séks bikang minor.

Panjelasan Produk

 

Estriol bubuk video

 

 


 

Atah Estriol bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Estriol
CAS: 50-27-1
Formula Molekul: C18H24O3
Beurat molekul: 288.38100
Ngalembereh Point:  280-282 ° C (cahayana.)
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Atah pamakéan bubuk Estriol dina siklus stéroid

 

ngaran

Estriol (CAS 50-27-1) nyaéta offen disebut E3, kalayan ngaran mérek sakumaha Ovestin.

 

Atah Estriol bubuk Dianggo

kaasup pikeun administration.In lisan jeung heunceut pasar, aya biasana spesifikasi ti 15mg / krim.

 

Dinyana kana bubuk Raw Estriol

Anjeun teu diidinan nganggo Estriol Mun anjeun alérgi atawa boga gejala handap:

  • perdarahan heunceut undiagnosed;
  • hyperplasia endometrial untreated;
  • dipikawanoh, disangka atawa kanker payudara saméméhna;
  • dipikawanoh atawa disangka éstrogén-gumantung tumor ganas (kayaning kangker endometrial);
  • saméméhna atawa ayeuna thromboembolism venous (thrombosis véna jero, embolism pulmonal);
  • aktif atawa panganyarna artéri thromboembolism (misalna panghina, infarction myocardial);
  • Kasakit ati akut, atawa test fungsi ati teu bisa balik ka normal;

 

parentah salajengna

Studi nyarankeun yén nalika éstrogén-potency handap, estriol, urusanna topically, teu nambahan résiko kangker hormon-gumantung tina dada atanapi éndométrium (pinding uterus) .1-3 Sanajan kitu, ngabogaan éfék estrogenic lemah henteu hartosna yén estriol boga nanaon tina kauntungan anu datangna kalawan estrogens langkung potent. Studi nyarankeun yén estriol ngurangan gejala ménopause, kayaning flashes panas sarta kagaringan heunceut, tapi ku profil kaamanan hadé dibandingkeun kalawan estrogens.This langkung potent ngajadikeun estriol hiji pilihan hadé pikeun rézim perlakuan hormon-ngagantian bioidentical.

 

Estriol Bubuk (CAS 50-27-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estriol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Estriol (CAS 50-27-1) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.