bubuk atah Estrone (53-16-7) hplc≥99% | AASraw Hormon bikang
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Estrone

rating: SKU: 53-16-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estrone (53-16-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estrone (E1) mangrupakeun pangdeudeul hormon estrogenic signifikan dina duanana pra na postmenopausal awéwé jeung di lalaki, teuing. Ieu haté jeung uteuk pelindung. Éstrogén nyaéta hormon nu ngarangsang atawa ngatur ngembangkeun tur pamaliharaan tina ciri kelamin bikang di mamalia ku mengikat keur reséptor éstrogén.

Panjelasan Produk

 

Estrone bubuk video

 

 


 

bubuk atah Estrone dasar Aksara

 

ngaran: bubuk Estrone
CAS: 53-16-7
Formula Molekul: C18H22O2
Beurat molekul: 270.37
Ngalembereh Point: 254-260 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

pamakéan bubuk atah Estrone

 

ngaran

Estrone ogé nyaho sakumaha E1, oestrone, Folliculin, OESTRONE, Theelin, Estrovarin.

 

Atah Estrone bubuk Dianggo

Estrone nyaéta sadia dina dosis handap:
Estrone 2 Mg / ml Solusi Intramuscular
Estrone 5 Mg / ml Solusi Intramuscular
Estrone Compounding Bubuk

 

Dinyana kana bubuk Raw Estrone

Estrone dipikanyaho janten karsinogen pikeun bikang manusa sakumaha ogé ngabalukarkeun tenderness payudara atawa nyeri, seueul, nyeri sirah, hiperténsi, sarta keram leg. Dina lalaki, estrone geus dipikawanoh ngabalukarkeun anorexia, seueul, utah, jeung disfungsi erectile.

 

parentah salajengna

Bentuk utama éstrogén dihasilkeun nalika ménopause. Dihasilkeun utamana di sél ati jeung gajih anjeun. Kusabab racun kayaning xenoestrogens, logam beurat, sarta polutan séjén nu langsung mangaruhan kadar hormon anu disimpen dina sél ati jeung gajih anjeun, individu kalawan tingkat luhur karacunan geus dirobah sarta kacemar bentuk estrone.

 

Estrone Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Estrone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Estrone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.