bubuk atah Finasteride (98319-26-7) hplc≥98% | bubuk kelamin AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Finasteride

rating: SKU: 98319-26-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Finasteride (98319-26-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Balukar tina bubuk Finasteride anu husus dirancang ngahambat ngurangan téstostéron keur dihydrotestosterone anu lumangsung alatan hormon téstostéron keur métabolismena ku énzim réduktase 5-alfa. Balukar tina Finasteride anu jadi kuat dina data prostat geus ditémbongkeun yén 6 bulan terapi Finasteride bisa signifikan pikeun malah lengkep ngurangan enlargement prostat.

Panjelasan Produk

 

Atah bubuk video Finasteride

 

 


 

Karakter dasar atah Finasteride bubuk

 

ngaran: Finasteride
CAS: 98319-26-7
Formula Molekul: C23H36N2O2
Beurat molekul: 372.54
Ngalembereh Point:  253 ° C
Temp neundeun: RT
warna:  bubuk solid bodas

 


 

Atah pamakéan bubuk Finasteride

 

ngaran

Propecia, Proscar, bubuk Finasteride (CAS 98319-26-7)

 

Atah Finasteride bubuk Dianggo

Finasteride éta pikeun dipaké lisan. Pikeun BPH dipake, jalma normal uasually ngajalankeun di 5mg hiji waktu, sakali sapoé. Pikeun bulu leungitna jalu, 1mg hiji waktu, sakali sapoé.

 

Dinyana kana bubuk Raw Finasteride

Bubuk Finasteride (CAS 98319-26-7) umumna ditoleransi ogé ku kalolobaan lalaki, tapi henteu saimbang androgén sedeng parah tiasa dilakukeun kusabab dianggo. Efek samping anu paling umum di Finasteride bakal ngurilingan kinerja seksual. Sababaraha lalaki, sanaos jarang pisan ngalaporkeun nunjukkeun gejala gynecomastia, sareng dina kasus anu jarang pisan ruam.

 

parentah salajengna

Bari pamakéan Finasteride tiasa aya mangpaatna dina mangsa pamakéan stéroid anabolik, tetep dina pikiran eta ukur jalan keur stéroid dibahas luhur. Salajengna, pamakéan Finasteride sapanjang kalawan Téstostéron, Methyltestosterone atanapi Fluoxymesterone parah bisa ngeureunan hasil sarta efektivitas stéroid misalna. Ieu bakal ngakibatkeun individu ka ukur make inhibitor dina nalika mutlak diperlukeun; lamun henteu, aya bener euweuh titik dina pamakéan stéroid anabolik Na. Ogé kudu dicatet, bari Finasteride kudu aya mangaruhan kana sanyawa DHT sarta bisa ningkatkeun androgenicity of Nandrolone na Trenbolone, bakal boga pisan sedeng mun euweuh pangaruh ngurangan androgenic on Boldenone (Equipoise) jeung Methandrostenolone (Dianabol).

 

Atah Finasteride bubuk Bubuk (CAS 98319-26-7)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Finasteride bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Finasteride (CAS 98319-26-7) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.