bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Flibanserin HCl

rating: SKU: 147359-76-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Flibanserin HCl (147359-76-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Flibanserin Hydrochloride nu dijual kalayan ngaran mérek Addyi, boga nyiruan ditagih salaku ubar pikeun awéwé jeung Hypoactive Xperia Sanggama karusuhan, dihartikeun "persistently atanapi recurrently kakurangan (atawa bolos) fantasies seksual jeung kahayang pikeun aktivitas seksual" dina boh génder. Mékanisme peta anu acan sagemblengna dipikaharti.

 

Panjelasan Produk

 

Flibanserin HCl bubuk video

 

 


 

Atah Flibanserin bubuk HCl Karakter dasar

 

ngaran: Flibanserin Hydrochloride
CAS: 147359-76-0
Formula Molekul: C20H21F3N4O · Icih
Beurat molekul: 344.49
Ngalembereh Point: 118 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu

 


 

Atah Flibanserin pamakéan bubuk HCl

 

ngaran

Flibanserin Hydrochloride (CAS 147359-76-0) dijual di handapeun ngaran merk "Addyi", Flibanserin HCl.

 

Atah Flibanserin HCl bubuk Dianggo

100mg poéan dina waktu sare.

 

Dinyana dina Raw Flibanserin HCl bubuk

Flibanserin Hydrochloride mangaruhan cara otak jalan ku interfering kalawan conmunication amone saraf otak di wewengkon uteuk nu ngatur kahayang seksual na sesations pleasurable lianna. Bisa ngabalukarkeun tekanan getih lemah sareng fainting. Pasén kedah ngagolér na neangan pitulung médis lamun maranéhna ngalaman fainting.

 

parentah salajengna

Flibanserin Hydrochloride casues drowsiness sarta ngurangan alertness. Pasén kedah ulah aya mesin operasi, nyetir, atawa ngajalankeun acivities bahaya sejenna pikeun sahenteuna 6hours sanggeus nyokot unggal dosis Flibanserin Hydrochloride.

 

Flibanserin Hydrochloride Bubuk (CAS 147359-76-0)

Mnt mesen 100grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Flibanserin HCl bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


 

Kumaha mésér Flibanserin HCl bubuk (CAS 147359-76-0) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.