bubuk atah Flibanserin (167933-07-5) hplc≥98% | AASraw bikang Paké
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Flibanserin

rating: SKU: 167933-07-5. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Flibanserin (167933-07-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Flibanserin bubuk video

 

 


 

bubuk atah Flibanserin Karakter dasar

 

ngaran: Flibanserin
CAS: 167933-07-5
Formula Molekul: C20H21F3N4O
Beurat molekul: 390.4
Ngalembereh Point: 225 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Atah pamakéan bubuk Flibanserin

 

ngaran

Flibanserin ngaran dagang kaasup Ectris na Girosa, sarta urut ngaran kode developmental na éta BIMT-17, ngaran merk ayeuna nyaeta Addyi.

 

Atah Flibanserin bubuk Dianggo

The FDA dosis disatujuan of Flibanserin 100mg poéan dina waktu sare ngaronjat jumlahna tina acara satisfying séksual (SSEs) ti dasar ku ngeunaan hiji acara per bulan dibandingkeun placebo. Candak Flibanserin dina waktu séjén ti waktu sare bisa ningkatkeun resiko anjeun tina tekanan getih low, fainting (leungitna eling), tatu teu kahaja na sleepniess.

 

Dinyana kana bubuk Raw Flibanserin

Flibanserin sanes pikeun pengobatan HSDD di awéwé anu geus Isro ngaliwatan ménopause atanapi di lalaki, atawa pikeun ngaronjatkeun kinerja seksual. Teu keur dipake dina barudak.

 

parentah salajengna

Flibanserin asalna dimekarkeun jadi hiji antidepressant saméméh keur repurposed keur pengobatan HSDD. Efek samping tina Flibanserin téh pusing, seueul lumangsung ngeunaan tilu opat kali leuwih mindeng na sleepiness, perasaan capé.

 

Flibanserin Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Flibanserin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Flibanserin ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.