Mésér Bubuk Dehydronandrolon (2590-41-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Dehydronandrolon (2590-41-2)

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi ti gram dugi ka urutan maséri Dehydronandrolon Powder (2590-41-2), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Bubuk Dehydronandrolon (2590-41-2) pidéo

 

 


 

Powder Dehydronandrolon (2590-41-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Dehydronandrolon
CAS No.: 2590-41-2
Formula molekular: C20H26O3
Beurat molekul: 314.42
sinonim: 17b-Acetyloxy-estra-4,6-diene-3-hiji

17β-Acetoxy-4,6-estradien-3-hiji;

6-Dehydronandrolone asétat;

Dehydronandrolon asetat.

neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Powder Dehydronandrolon (2590-41-2) Description:

Dehydronandrolon asetat mangrupakeun panengah konci pikeun sintésis (faslodex), sedengkeun tilas mangrupikeun ubar anti kanker anu dikembangkeun sareng anu terakhir mangrupikeun stéroid sintétik dipasarkan pikeun postimisim pos. Ieu mangrupikeun sanyawa anu efektif anu ngahasilkeun kualitas otot langgeng. Hal ieu sabab satengah hirup hirup rada panjang. Pamaké ngalaporkeun épék sisi hampang, kalayan efek samping pangpentingna nyaéta ingetan cai.

 

rujukan:

  • Benign Prostatic Hypertrophy. Élmu Springer & Média Bisnis. 6 Désémber 2012. hal. 277–. ISBN 978-1-4612-5476-8.
  • Achim Jörres (19 Pebruari 2010). Manajemén Masalah Ginjal Akut. Springer. p. 210. ISBN 978-3-540-69413-7. Disalin 27 Mei 2012.
  • Yang YQ, Li SX, Gu XG (Agustus 1985). "[Pangaruh progestin No. 1 (cymegesolate) dina siklus menstruasi sareng tingkat plasma progesteron dina monyét rhesus] ”. Sheng Li Xue Bao (dina basa Cina). 37 (4): 368-73. PMID 3837333.