Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk (76-43-7) ≥98% | AASraw PCT Narkoba
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk

rating: SKU: 76-43-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk (76-43-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Fluoxymesterone (Halotestin) video bubuk

 

 


 

I. bubuk Fluoxymesterone (Halotestin) Karakter dasar:

 

ngaran: Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk
CAS: 76-43-7
Formula Molekul: C20H29FO3
Beurat molekul: 336.44
Ngalembereh Point: 240 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bodas padet

 


 

II. Pamakéan bubuk Fluoxymesterone (Halotestin)

 

1. ngaran:

bubuk Fluoxymesterone (CAS 76-43-7) disebut salaku bubuk Halotestin atanapi Ultandren.

 

2. Fluoxymesterone bubuk Dianggo:

Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk kanggo pamakéan lisan. Di pasar, aya usuaslly 3 tablet spésifikasi: 2.5mg; 5mg; 10mg, bubuk Fluoxymesterone kudu ngajalankeun 10-40mg per dinten, 2-4 minggu.

 

3. Dinyana kana bubuk Halotestin (CAS 76-43-7)

Sanaos sanés stéroid anu ngarusak, efek samping bubuk Fluoxymesterone tiasa kalebet:
Réaksi androgenic ngarugikeun kuat. efek samping androgenic kaasup jerawat, bulu leungitna gancangan di maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak, nu deterioration awéwé (embodied di sagala rupa penjuru tumuwuhna bulu awak,
cara ngucapkeun di jero jeung perluasan itil nu) moderately elevated tingkat tekanan darah, kawas naek atanapi ngurangan di koléstérol LDL, ngurangan produksi téstostéron alam
Naon deui, Upami anjeun nganggo bubuk Fluoxymesterone, ati kedah séhat mimitian nganggo. Salaku tambahan, individu kedah narékahan pikeun ngirangan sareng ngawatesan total tekanan dina ati. Pikeun ngawatesan setrés, bubuk Fluoxymesterone henteu kedah dianggo langkung ti opat minggu

 

parentah 4.Further:

Balukar bubuk Fluoxymesterone on kakuatan ngagambarkeun tujuan utamana ieu stéroid urang. Aya saeutik pisan lamun sagala stéroid nu bisa ngamajukeun kakuatan kawas Halo. Malah, teu ngan baris eta bisa dramatis kanaékan nu ilaharna lumangsung gancang. Ieu teu bisa ngomong anjeun bakal kiwari bangku 200lbs leuwih ti maneh tuh sababaraha minggu ka tukang, urang teu bisa ngaduga kanaékan total di kakuatan ti hiji lalaki ka hareup, tapi bakal signifikan. Alatan éfék bubuk Fluoxymesterone on kakuatan, ieu ngajadikeun eta hiji stéroid alus teuing pikeun atlit kakuatan, teu heran aya. Ieu stéroid pisan ilahar dipimilik ku lifters kakuatan sarta pesaing lalaki kuat. Eta oge favorit loba pejuang, atlet tur sagala saingan séjén anu bisa nyandak kauntungan tina saperti tret patali.

 

5. Fluoxymesterone Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.

Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

7. Fluoxymesterone bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

III. Fluoxymesterone (Halotestin) HNMR bubuk

 

AASraw nyadiakeun purity 99% Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

 


 

Kumaha mésér bubuk Fluoxymesterone; mésér bubuk Halotestin (CAS 76-43-7) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.