Formestane atah (566-48-3) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Formestane (566-48-3)

rating: SKU: 566-48-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Formestane (CAS 566-48-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

oiwder Formestane mangrupikeun anu munggaran anu selektif, tipe I, hambatan aromatase stéroidal anu digunakeun dina pengobatan kanker payudara positip-reséptor dina awéwé post-menopausal. Formestane neken produksi estrogen tina stéroid anabolik atanapi prohormones. Éta ogé tindakan minangka prohormone ka 4-hidroksiestestosteron,…

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

video Formestane

 

 


 

Karakter dasar Formestane

 

ngaran: Formestane
CAS: 566-48-3
Formula Molekul: C21H30O3
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 199-202 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Formestane (566-48-3) pamakéan dina siklus stéroid

 

ngaran

Formestane (566-48-3), disebut oge lentaron, ngaran kimia: 4-hydroxyandrostenedione.

 

Formestane (566-48-3) Dianggo

Versi paling umum tina formestane dijual éta dina formulir gél topical na eta ieu dosed di 100-200mgs per aplikasi. Pamaké bakal nerapkeun eta onto bersih, kulitna garing sarta rub di tuntas; biasana dina thighs atawa leungeun luhur. Butuh waktu 1 mun 5 menit nepi ka garing. Versi injectable boh tujuan kanker payudara sarta bodybuilders nyaeta 125mgs dua kali per minggu atanapi 250mgs sakali per minggu.

 

Dinyana dina Formestane

Formestane (CAS 566-48-3) henteu nyababkeun seueur efek samping kacuali disiksa. Kadang-kadang binaragawan badé ngadu'a sendi garing, ayun-ayunan wanda, parobihan libido, atanapi ruam, anu khas pikeun sadayana AI. Pangaruh sanésna nyaéta koléstérol HDL (saé) handap, janten anjeun kedah nonton diét.

parentah 4.Further:
Formestane mangrupakeun generasi kadua, teu bisa balik, steroidal aromatase inhibitor. Ieu nyegah aromatase énzim jawab ngarobah androgens mun estrogens, kukituna ngahulag produksi éstrogén.

kanker payudara bisa jadi éstrogén sénsitip atawa merhatikeun. A mayoritas kangker payudara anu éstrogén nu sensitip. Éstrogén sél kanker payudara sénsitip gumantung kana éstrogén pikeun viability. Kituna ngaleupaskeun éstrogén tina awak bisa jadi perlakuan mujarab pikeun hormon kangker payudara sensitip.

Formestane geus sasaran husus keur pengobatan awéwé postmenopausal. Teu kawas awéwé premenopausal anu ngahasilkeun paling éstrogén dina ovarium, awéwé postmenopausal ngahasilkeun paling éstrogén dina jaringan periferal kalayan bantuan énzim aromatase. Formestane (566-48-3), hiji inhibitor aromatase, sahingga bisa mantuan ngurangan produksi lokal tina éstrogén ku blocking énzim aromatase dina jaringan periferal (ie. Jaringan adispose tina sa ASI) pikeun ngubaran kanker payudara hormon nu sensitip.

 


 

Kumaha mésér Formestane ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.