Formestane

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Formestane (CAS 566-48-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

oiwder Formestane éta kahiji selektif, tipe I, steroidal aromatase inhibitor dipake dina pengobatan kanker payudara positif éstrogén-reséptor dina awéwé pos-menopausal. Formestane suppresses produksi éstrogén ti stéroid anabolik atawa prohormones. Ogé tindakan salaku prohormone mun 4-hydroxytestosterone, hiji stéroid aktif nu mintonkeun kagiatan androgenic lemah salian akting salaku inhibitor aromatase hampang. Ieu kadaptar salaku zat dilarang ku Badan Anti nambahkeun atawa doping Dunya keur dipake dina atlit.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Formestane


I.Formestane Karakter dasar:

ngaran: Formestane
CAS: 566-48-3
Formula molekular: C21H30O3
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 199-202 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


II. Formestane (566-48-3) pamakéan dina siklus stéroid

1. ngaran:

Formestane (566-48-3), disebut oge lentaron, ngaran kimia: 4-hydroxyandrostenedione.

2. Formestane (566-48-3) Dianggo:

Versi paling umum tina formestane dijual éta dina formulir gél topical na eta ieu dosed di 100-200mgs per aplikasi. Pamaké bakal nerapkeun eta onto bersih, kulitna garing sarta rub di tuntas; biasana dina thighs atawa leungeun luhur. Butuh waktu 1 mun 5 menit nepi ka garing. Versi injectable boh tujuan kanker payudara sarta bodybuilders nyaeta 125mgs dua kali per minggu atanapi 250mgs sakali per minggu.

3. Dinyana dina Formestane

Formestane (CAS 566-48-3) henteu ngabalukarkeun loba efek samping iwal abused. Kadangkala bodybuilders bakal the wadul of mendi garing, swings haté, parobahan libido, atawa rashes nu has sadaya AI urang. éfék samping sejen nyaeta HDL handap (alus) kolesterol, jadi Anjeun kudu lalajo diet Anjeun.

parentah 4.Further:
Formestane mangrupakeun generasi kadua, teu bisa balik, steroidal aromatase inhibitor. Ieu nyegah aromatase énzim jawab ngarobah androgens mun estrogens, kukituna ngahulag produksi éstrogén.

kanker payudara bisa jadi éstrogén sénsitip atawa merhatikeun. A mayoritas kangker payudara anu éstrogén nu sensitip. Éstrogén sél kanker payudara sénsitip gumantung kana éstrogén pikeun viability. Kituna ngaleupaskeun éstrogén tina awak bisa jadi perlakuan mujarab pikeun hormon kangker payudara sensitip.

Formestane geus sasaran husus keur pengobatan awéwé postmenopausal. Teu kawas awéwé premenopausal anu ngahasilkeun paling éstrogén dina ovarium, awéwé postmenopausal ngahasilkeun paling éstrogén dina jaringan periferal kalayan bantuan énzim aromatase. Formestane (566-48-3), hiji inhibitor aromatase, sahingga bisa mantuan ngurangan produksi lokal tina éstrogén ku blocking énzim aromatase dina jaringan periferal (ie. Jaringan adispose tina sa ASI) pikeun ngubaran kanker payudara hormon nu sensitip.


III. Formestane (566-48-3) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér Formestane ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Formestane"