Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk (265121-04-8) | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk

rating: SKU: 265121-04-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk (265121-04-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Fosaprepitant Dimeglumine nya éta wangun uyah dimeglumine of fosaprepitant, cai-leyur, prodrug N-phosphorylated of aprepitant, mibanda aktivitas antiemetic. Kana administrasi ka jero nadi jeung konversi gancang mun aprepitant, agén ieu ngiket selektif kana zat P manusa / neurokinin 1 (NK1) reséptor dina sistem saraf puseur (SSP). Ieu nyegah reséptor ngariung sahiji zat P endogenous sarta nyegah zat P-ngainduksi emesis.

Panjelasan Produk

 

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) video bubuk

 

 


 

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk
CAS: 265121-04-8
Formula Molekul: C23H22F7N4O6P.2C7H17NO5
Beurat molekul: 1004.83
Ngalembereh Point: 242-247 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bodas jeung bubuk amorf kaluar-bodas

 


 

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) pamakéan Bubuk

 

nami

Bubuk fosaprepitant dimeglumine (CAS 265121-04-8)

bubuk EMEND

 

pamakéan Bubuk Fosaprepitant dimeglumine

Dina kombinasi kalayan agén antiemetic sejen, pikeun pencegahan seueul akut jeung nyangsang na utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker kacida sarta moderately emetogenic, kaasup cisplatin-dosis tinggi.

 

Dinyana kana bubuk EMEND (CAS 265121-04-8)

  • Fosaprepitant kudu dipake kalawan caution di penderita narima pangobatan concomitant nu utamina métabolismena ngaliwatan CYP3A4.
  • Réaksi hypersensitivity Geura bisa lumangsung salila infusion. Pasén geus umum direspon jeung discontinuation. Ieu henteu dianjurkeun pikeun reinitiate infusion nu. (B)
  • Coadministration of fosaprepitant atanapi aprepitant kalawan warfarin (substrat CYP2C9) bisa ngahasilkeun panurunan klinis signifikan dina International dinormalisasi Rasio (INR) tina waktos protrombin. (C)
  • The efficacy of contraceptives hormonal dina mangsa jeung 28 poé nuturkeun dosis panungtungan of fosaprepitant atanapi aprepitant bisa jadi ngurangan. métode alternatif atawa deui-up di kontrasépsi kudu dipake. (D)

A: CYP3A4 interaksi Fosaprepitant ieu gancang dirobah jadi aprepitant, nu mangrupakeun inhibitor sedeng CYP3A4 nalika dikaluarkeun salaku antiemetic 3 poé dosing regimen pikeun CINV. Fosaprepitant kudu dipake kalawan caution di penderita narima pangobatan concomitant nu utamina métabolismena ngaliwatan CYP3A4. Inhibisi CYP3A4 ku aprepitant atanapi fosaprepitant bisa ngahasilkeun kadarna plasma luhur: tina ieu pangobatan concomitant. Nalika fosaprepitant dipaké concomitantly kalawan inhibitor CYP3A4 sejen, kadarna plasma aprepitant bisa elevated. Nalika aprepitant dipaké concomitantly kalayan pangobatan nu dipicuna aktivitas CYP3A4, kadarna plasma aprepitant bisa ngurangan, jeung ieu bisa ngahasilkeun efficacy turun tina aprepitant. agen kémoterapi nu dipikawanoh bisa métabolismena ku CYP3A4 kaasup docetaxel, paclitaxel, etoposide, irinotecan, ifosfamide, imatinib, vinorelbine, vinblastine na vincristine. Dina studi klinis, anu regimen aprepitant lisan ieu diadministrasi ilaharna mibanda etoposide, vinorelbine, atawa paclitaxel. The dosis agén ieu teu disaluyukeun kana rekening pikeun interaksi ubar poténsial. Dina studi pharmacokinetic misah, robah euweuh klinis signifikan dina docetaxel atanapi vinorelbine pharmacokinetics ieu observasi sabot regimen aprepitant lisan ieu coadministered. Alatan jumlah leutik pasien di studi klinis anu narima substrat CYP3A4 vinblastine, vincristine, atawa ifosfamide, caution tinangtu sarta ngawaskeun ati disarankan di penderita narima ajen ieu atawa ajen kémoterapi séjén métabolismena utamina ku CYP3A4 nu teu diajarkeun.
B: Réaksi Hypersensitivity Papisah laporan réaksi hypersensitivity saharita kaasup flushing ritem, dyspnea, sarta anaphylaxis geus lumangsung salila infusion of fosaprepitant. Réaksi hypersensitivity ieu umumna tos direspon jeung discontinuation tina infusion tur administrasi terapi luyu. Reinitiation of infusion henteu dianjurkeun dina pasien anu ngalaman gejala ieu mangsa munggaran-waktu pamakéan.
C: Coadministration kalawan Warfarin Coadministration of fosaprepitant atanapi aprepitant kalawan warfarin bisa ngahasilkeun panurunan klinis signifikan dina International dinormalisasi Rasio (INR) tina waktos protrombin. Dina penderita on terapi warfarin kronis, INR kudu diawaskeun raket dina periode 2-minggu, utamana di 7 mun 10 poé, di handap inisiasi ti fosaprepitant kalawan unggal siklus kémoterapi.
D. Coadministration kalawan hormonal Contraceptives Kana coadministration kalawan fosaprepitant atanapi aprepitant, anu efficacy of contraceptives hormonal bisa ngurangan salila jeung 28 poé nuturkeun dosis panungtungan boh fosaprepitant atanapi aprepitant. métode alternatif atawa deui-up di kontrasépsi kudu dipake salila perlakuan kalawan jeung 1 bulan nuturkeun dosis panungtungan of fosaprepitant atanapi aprepitant [tingali Narkoba interaksi]. 5.5 kronis Kontinyu Paké pamakéan kontinyu kronis bubuk EMEND pikeun suntik pikeun pencegahan seueul sarta utah teu dianjurkeun sabab teu acan ditalungtik; sarta alatan éta profil interaksi ubar bisa ngarobah mangsa pamakéan kontinyu kronis.

 

parentah salajengna

Bubuk fosaprepitant dimeglumine pikeun suntikan 150 mg ayeuna dituduhkeun ka déwasa dina kombinasi sareng agén antiemétik sanésna pikeun pencegahan lieur sareng utah anu pakait sareng kursus awal sareng ulangan MEC. Dosis anu disatujuan pikeun déwasa mangrupikeun infus 150-mg intravena (IV) langkung ti 20 dugi 30 menit sakitar 30 menit sateuacan kémoterapi dina Poé 1. Persetujuan FDA pikeun indikasi anyar ieu didasarkeun sabagian tina papanggihan tina acak, paralel, doubleblind, ulikan dikontrol komparator aktip anu ngaevaluasi fosaprepitant pikeun suntikan salaku infus intravena tunggal dina kombinasi sareng ondansetron sareng dexamethasone (disebut salaku rézim bubuk EMEND) (N = 502) dibandingkeun sareng ondansetron sareng dexamethasone nyalira (rézim kontrol) (N = 498) dina pasién anu nampi MEC. Titik akhir primér mangrupikeun réspon lengkep (dihartikeun henteu utah sareng henteu nganggo terapi nyalametkeun) dina fase anu reureuh (25 dugi 120 jam saatos inisiasi kémoterapi) lieur sareng utah anu diinduksi ku kemoterapi. Tingkat respons lengkep 78.9% dititénan ku rézim bubuk dimeglumine Fosaprepitant dibandingkeun 68.5% kalayan rézim kontrol (P <0.001). Réaksi ngarugikeun anu paling umum dilaporkeun dina rézim bubuk EMEND ngalawan rézim kontrol nyaéta kacapean (15% vs 13%), diare (13% vs 11%), neutropenia (8% vs 7%), asthenia (4% vs 3%) , anémia (3% vs 2%), neuropati periferal (3% vs 2%), leukopenia (2% vs 1%), dispepsia (2% vs 1%), inféksi saluran kemih (2% vs 1%), sareng nyeri dina tungtung awak (2% vs 1%).

Indikasi Fosaprepitant dimeglumine bubuk keur suntik, dina kombinasi kalayan agén antiemetic sejen, dituduhkeun di sawawa pikeun pencegahan akut jeung nyangsang seueul sarta utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker kacida emetogenic, kaasup cisplatin-dosis tinggi; jeung pencegahan seueul nyangsang na utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker moderately emetogenic.

dimeglumine bubuk Fosaprepitant pikeun suntik teu acan ditalungtik keur pengobatan seueul ngadegkeun tur utah.

 

Fosaprepitant dimeglumine Bubuk atah (CAS 265121-04-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Fosaprepitant dimeglumine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Fosaprepitant dimeglumine bubuk: mésér bubuk EMEND ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.