Minyak Hemp Emas (CBD) - Pabrik Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Minyak Hemp Emas

rating: Kategori:

AASraw tiasa nyayogikeun minyak hemp emas dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

AASraw tiasa nyayogikeun minyak hemp emas dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

spésifikasi: Cannabinoid spéktrum lengkep 80-90% (CBD 50% +)
Upami minyak spéktrum pinuh kalayan 60%, 70%, 80% eusi CBD diperyogikeun, punten taroskeun nyalira.
katingalian: Cair konéng coklat-konéng nepi ka coklat-hideung, semi-padet atanapi padet.
Solubility: Larut dina minyak, leyur pisan dina étanol sareng métanol, leyur dina cai.
Application: Pikeun tujuan panilitian ilmiah hungkul, atanapi salaku bahan baku pikeun pamekaran produk hilir, atanapi kanggo dijual sacara sah

nagara sareng daérah luar negeri. Punten perhatoskeun yén produk ieu henteu kedah langsung dikonsumsi atanapi dianggo pikeun perawatan klinis di daratan Cina.

panyimpenan: Suhu kamar, tetep garing sareng jauh tina cahaya
nyatet: Produkna ngagaduhan kandungan kannabinoid anu luhur, anu tiasa dikristalisasi saatos disimpen dina waktos anu tangtos. Éta normal

fenomena fisik. Éta tiasa dianggo saatos dipanaskeun dina cai haneut ngalembereh.

 

Kauntungan Inti:
♦ 100% ékstraksi alami, produksi skala industri, pasokan stabil;
♦ Penjaminan kualitas (GMPC, ISO22716, KOSHER, HALAL);
♦ Laboratorium pihak-katilu dités, total cannabinoid nyaéta 80-90%, THC <0.2%;
♦ Beunghar ku cannabinoids minor (CBDV, CBG, THCV…) pikeun pangaruh Rombongan;
♦ Metode HPLC. Logam beurat, résidu sareng mikroba cocog sareng standar CHP, JP sareng USP.

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah anu ngagaduhan kualitas luhur gkolot hemp oil . Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!