Bubuk Guggulsterone (95975-55-6) hplc≥98% | Régas AASraw R&D
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Guggulsterone

rating: SKU: 95975-55-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Guggulsterone (95975-55-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Guggulsterone bubuk video

 

 


 

bubuk atah Guggulsterone Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Guggulsterone
CAS: 95975-55-6
Formula Molekul: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
Ngalembereh Point: 170-171.5 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk konéng lampu

 


 

Guggulsterone bubuk atah dina pamakéan

 

ngaran

Devadhupa, Balsamodendrum wightii, Balsamodendrum mukul, Commiphora mukul, Commiphora wightii, Gomme Guggul, Gomme-Résine de Guggul, Guggal, Guggul Gum résin, Guggul Lipid, Guggulipid, Guggulipide, Guggulu, Guggulu Suddha, bubuk Guggulsterone, jsb

 

Guggulsterone bubuk Dianggo

Bubuk guggulsterone nyaéta fitosteroid anu aya dina résin tutuwuhan guggul, Commiphora mukul. Bubuk Guggulsterone tiasa aya salaku salah sahiji tina dua stereoisomer, bubuk E-Guggulsterone sareng bubuk Z-Guggulsterone. Dina manusa, éta bertindak salaku antagonis reséptor farnesoid X, anu sakali dipercaya ngahasilkeun sintésis koléstérol turun dina ati. Sababaraha panilitian parantos diterbitkeun anu nunjukkeun henteu réduksi total koléstérol total lumangsung nganggo sababaraha dosis bubuk Guggulsterone, sareng tingkat lipoprotein kapadetan handap ("kolesterol jahat") ningkat dina seueur jalma. Nanging, bubuk Guggulsterone mangrupikeun bahan dina seueur suplemén gizi.

Résin Oleogum (katelah guggul) tina tangkal guggul, Commiphora mukul, dipendakan di India, Bangladesh, sareng Pakistan, parantos dianggo pikeun ngubaran sagala rupa panyakit kalebet hiper-kolesterolemia, aterosklerosis, rematik, sareng obesitas langkung ti sababaraha rébuan taun. Bubuk guggulsterone diisolasi tina guggul parantos diidéntifikasi salaku konstituén bioaktif anu jawab épék terapi guggul. Kusabab panilitian munggaran nunjukkeun épék terapi tina guggul dina modél sato dina 1966, seueur jalur préklinikal sareng klinis parantos dilaksanakeun. Sanaos béda-béda dina desain ulikan, kualitas metodologis, analisis statistik, ukuran sampelna, sareng populasi matuh hasilna henteu konsistén sababaraha réspon kana terapi, data kumulatif ti in vitro, preclinical, sareng studi klinis kalolobaanana ngadukung klaim terapi pikeun guggul anu dijelaskeun dina téks Ayurveda kuno. Nanging, studi klinis pikahareupeun kalayan ukuran anu langkung ageung sareng jangka panjang diperyogikeun pikeun mastikeun klaim ieu. Mangpaat kardiovaskular tina terapi diturunkeun tina sababaraha kagiatan farmakologis anu aya hubunganana sareng bubuk guggul atanapi Guggulsterone, khususna kagiatan hypolipidemik, antioksidan, sareng antiinflamasi. Éta parantos netepkeun yén bubuk Guggulsterone mangrupikeun antagonis dina reséptor farnesoid x (FXR), régulator transkriptif konci pikeun pangropéa koléstérol sareng homeostasis asam bili. The FXR antagonism ku bubuk Guggulsterone parantos diusulkeun salaku mékanisme pangaruh hipolipidemikna. Panilitian anyar nunjukkeun yén bubuk Guggulsterone nguatkeun pompa ékspor uyah empedu (BSEP), transporter efflux jawab ngaleungitkeun metabolit koléstol, asam empedu tina ati. Upregulasi sapertos éksprési BSEP ku bubuk Guggulsterone langkung milih metabolisme koléstérol kana asam empedu, sahingga ngagambarkeun mékanisme anu sanés pikeun kagiatan hypolipidemik na. Bubuk Guggulsterone parantos dipendakan poténsial ngahambat aktivasina faktor-kappaB nuklir (NF-kappaB), régulator kritis réspon radang. Panindasan sapertos aktivasina NF-kappaB ku bubuk Guggulsterone parantos diusulkeun salaku mékanisme pangaruh antiinflamasi bubuk Guggulsterone.

Anu perlu Ieu?
Sarta naon Dupi Sababaraha Gejala kakurangan?

Ieu dilakukeun rasa kuring nu lamun salah bisa ngagabungkeun nu gajih épék ngaduruk tina hormon tiroid ku nu ti hormon adrenergic (misalna adrenaline) hal pisan dramatis bakal hasil. Ogé, metot nyaéta kanyataan yén béca tipe tumpukan condong ngurangan jumlah hormon tiroid sirkulasi dina getih ngaliwatan waktu. Guggulsterone powders do pakasaban agung inhibiting ngurangan ieu, sahingga ngajaga sadayana sistem ngaduruk gajih fisiologis operasi dina tingkat maksimum.

Cara-cara akhir anu bubuk Guggulsterone tiasa nguntungkeun dina perjuangan ngabakar gajih nyaéta diét ketogenik sareng panggunaan hormon pertumbuhan. Kana waktosna, diét ketogén condong ngirangan efektivitas tiroid ku cara ngirangan konvérsi T4 kana T3 anu langkung kuat. Ogé, dimana bubuk Guggulsterone dicandak unggal dinten salami 3 bulan, aranjeunna ngahasilkeun réduksi anu progresif dina lesi dina seuseueurna pasien. Kalayan tetracycline, perséntase réduksi dina lesi peradangan 65.2% dibandingkeun 68% kalayan bubuk Guggulsterone. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sobat urang Guggul kuat pisan merjuangkeun jarawat.

Saha anu tiasa nguntungkeun tina ieu? Hmmm !!! Nya, dugi ka tiasa dicarioskeun, ampir sadayana. Teu aya hiji jalma anu kuring terang yén henteu resep kulit anu langkung saé. Ieu leres-leres leres pikeun jalma anu aya dina stéroid anabolik / androgén sabab ieu condong ningkatkeun kamasihan kulit sareng kamungkinan jarawat. Hayu atuh tebak - teu aya anu seuri ka Mr. Huggulee Guggulee! Mémang, anjeunna panginten ngagaduhan nami lucu tapi dina buku kuring anjeunna pahlawan. Dimana anjeun tiasa mendakan sanyawa anu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun gajih, ningkatkeun profil kolesterol anjeun, sareng dina waktos anu sami ningkatkeun kulit anjeun? Kuring parantos katingali panjang sareng susah sareng teu acan mendakan hiji pesaing.

Sabaraha kudu dibawa?
Sarta Dupi aya efek samping?

Oh muhun! Sateuacan abdi hilap, nu dosage salah kedah nyandak nyaeta 30-60mg tilu kali per poé kalayan hidangan.

Sok inget sanajan pikeun manggihan hiji produk nu ngandung potency tinggi alami sasari Guggul! naséhat final abdi lajeng téh rék kaluar sarta manggihan bodo, ngocok leungeun-Na, lajeng Fedi nu host sahiji kauntungan anu anjeunna brings.

 

Dinyana kana bubuk Guggulsterone

A résin yellowish sasari tina tutuwuhan guggul ngandung zat disebut Guggulsterone powders jeung kamungkinan batur. studi laboratorium geus kapanggih yén Guggulsterone powders bisa ngarobah métabolisme koléstérol ku ati. powders Guggulsterone ogé bisa ngaronjatkeun produksi hormon tiroid sarta ilaharna kaasup kana suplemén leungitna beurat pikeun tujuan eta. Produk anu ngandung extracts guggul kudu dilaksanakeun kalawan caution kusabab résiko maranéhanana efek samping.

Rébuan taun, résin guggul parantos dianggo ubar tradisional pikeun ngubaran rematik, rematik, panyakit neurologis, wasir, gangguan kemih sareng panyakit kulit. Pangobatan modéren parantos mendakan buktina yén bubuk Guggulsterone tiasa meta dina ati, menerkeun gangguan metabolisme lipid sapertos koléstérol tinggi. Ngaliwatan mékanisme anu teu dikenal, bubuk Guggulsterone ogé ningkatkeun produksi kelenjar tiroid dina hormon, ningkatkeun panggunaan énergi dina awak.

Interaksi jeung obat
ekstrak Guggul teu matak dicandak ku warfarin, aspirin, ubar anti radang nonsteroidal atawa ubar lianna nu ngahambat clotting getih. ekstrak Guggul bisa ngaronjatkeun risiko perdarahan parna atawa uncontrolled lamun dicandak ku obat ieu. ekstrak Guggul bisa berinteraksi kalayan hormon tiroid sintétik atawa pangobatan lianna dipaké pikeun ngubaran gangguan tiroid. Dicokot babarengan, guggul na tiroid pangobatan tiasa ngangkat résiko tina badai tiroid, hiji kaayaan berpotensi hirup-ngancam nu jumlahna pohara badag hormon tiroid dihasilkeun. ekstrak Guggul bisa greatly ngurangan efektivitas teh propranolol ubar atawa diltiazem.

Interaksi jeung Kasakit
Maranéhanana keur diolah pikeun gangguan tiroid, kaasup duanana hypo- na hyperthyroidism, kudu menta nasehat dokter maranéhna saméméh nyokot sari guggul. Jalma kalawan ati atawa panyakit ginjal teu metabolize ekstrak guggul normal tur teu kudu nyokot eta. Sacara umum, konsultasi dokter Anjeun keur ngabedakeun ekstrak guggul geus aman pikeun anjeun.

Balukar Sisi Mungkin séjén
Inpo ilmiah saeutik aya dina karacunan potensi ekstrak guggul. Éta kanyahoan naha guggul geus aman nalika kakandungan, tapi kusabab épék on hormon tiroid sarta métabolisme lipid sakuduna meureun dihindari. ekstrak Guggul bisa ngabalukarkeun lieur, seueul, gangguan cerna jeung baruntus. réaksi alérgi jeung sari guggul geus dilaporkeun.

 

parentah salajengna

Guggulsterone bubuk mangrupakeun ligan lega-spéktrum reséptor hormon stéroid, sarta dipikanyaho mibanda kagiatan di handap:

Mineralocorticoid reséptor antagonis (Ki = 39 nm)
reséptor progesteron parsial agonist (Ki = 201 nm)
Glucocorticoid reséptor antagonis (Ki = 224 nm)
Androgén reséptor antagonis (Ki = 240 nm)
Étrogén reséptor agonis (Ki> 5 μM; EC50> 5 μM)
Farnesoid X reséptor antagonis (IC50 = 5-50 μM)
Pregnane X reséptor agonist (EC50 = 2.4 μM ((Z) -isomer))
bubuk Guggulsterone geus kapanggih dina ieu panalungtikan sato janten oral aktif; mibanda hiji bioavailability mutlak 42.9% sanggeus administrasi oral di beurit, ku satengah kahirupan sabudeureun 10 jam dina spésiés ieu, nunjukkeun hiji profil pharmacokinetic alus.

 

Guggulsterone Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Guggulsterone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Guggulsterone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.