Hemp Essential Oil (CBD) - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Minyak Hemp ésénsial

rating: Kategori:

AASraw tiasa nyayogikeun minyak penting hemp dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

AASraw tiasa nyayogikeun minyak penting hemp dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

spésifikasi:
CBD: 30mg / ml, 50mg / ml, 100mg / ml
Cannabinoids Spéktrum lengkep: 50mg / ml, 100mg / ml, 150mg / ml
katingalian: Cairan kentel coklat sareng konéng
bahans: Minyak Hemp ésénsial: lipid, CBD; Minyak Hemp ésénsial (spéktrum pinuh): lipid, Cannabinoids ly Utamana CBD 、 CBDV 、 CBG sareng THCV) sareng Flavonoid.
kaleyuran: Teu leyur dina cai, rada leyur dina étanol.
panyimpenan: Suhu kamar, tetep garing sareng jauh tina cahaya.

 

Kauntungan Inti:

♦ 100% ékstraksi alami, produksi skala industri, pasokan stabil;

♦ Penjaminan kualitas (GMPC, ISO22716, KOSHER, HALAL);

♦ laboratorium ti pihak katilu anu diuji, eusi stabil sareng luhur CBD, gratis THC;

♦ Metode HPLC, logam beurat, résidu sareng mikroba minuhan standar CHP, JP sareng USP.

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah anu ngagaduhan kualitas luhur hemp epentingna oil . Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!