Atah IDFP suppliers (615250-02-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

IDFP (615250-02-7)

rating: SKU: 615250-02-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa IDFP (615250-02-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

video IDFP

 

 


 

IDFP Karakter dasar:

 

ngaran: IDFP
CAS: 615250-02-7
Formula Molekul: C15H32FO2P
Beurat molekul: 294.391
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: -20 ° C
warna:

 


 

IDFP (615250-02-7) siklus

 

ngaran

Ngaran kimia: Isopropil DODECYLFLUOROPHOSPHONATE
sinonim:
IDFP; Isopropil DODECYLFLUOROPHOSPHONATE; P-DODECYL-1-METHYLETHYL éster-PHOSPHONOFLUORIDIC Asam

 

IDFP (615250-02-7) Dianggo

IDFP mangrupikeun sanyawa organofosfor anu aya hubunganana sareng sarin agén saraf. Sapertos sarin, IDFP mangrupikeun sambetan anu teu tiasa dibalikkeun pikeun sajumlah énzim anu béda anu biasana dianggo pikeun ngarusak neurotransmitter, nanging ranté alkil anu panjang tina IDFP ngajantenkeun langkung lemah sacara dramatis salaku penghambat asetilkolinesterase (AChE), kalayan IC50 ngan ukur 6300nM, sedengkeun éta mangrupikeun panghambat anu kuat tina dua énzim monoacylglycerol lipase (MAGL), énzim primér anu nanggungjawaban ngahinakeun endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), sareng asam lemak amida hydrolase (FAAH), énzim primér anu nguraikeun anandamide endokannabinoid utama anu sanés. . IC50 tina IDFP nyaéta 0.8nM di MAGL, sareng 3.0nM di FAAH. Penghambatan dua énzim ieu nyababkeun tingkat anu ningkat pisan anandamide sareng 2-AG dina uteuk, hasilna ningkatna sinyal cannabinoid sareng épék perilaku cannabinoid has dina studi sato, sedengkeun kurangna poténsi na di AChE hartosna henteu aya gejala cholinergic anu dihasilkeun. [1 ] [2] [3] [4] Sanaos struktur kimia na sami sareng agén saraf anu dilarang, ranté alkil panjang IDFP nyababkeun éta murag di luar definisi "bahan kimia toksik" dina Konvénsi Pakarang Kimia, [5] sareng kumargi éta ogé henteu nembongkeun hambatan AChE anu kuat sanyawa organofosfor anu aya hubunganana, IDFP henteu tunduk kana kadali hukum anu sami ketat.

 

What is the dosage of IDFP

Pikeun neundeun istilah panjang, urang nyarankeun yen IDFP disimpen salaku disadiakeun di -20 ℃. Ayeuna kudu stabil salila sahenteuna sataun.
IDFP disadiakeun salaku solusi dina métil asétat. Pikeun ngarobah pangleyur nu, kantun menguap métil asétat dina aliran hipu of nitrogenand geuwat nambah pangleyur of choice.Solvents kayaning étanol, DMSO, sarta dimétil formamide purged kalawan gas mulya bisa dipaké. The kaleyuran of IDFP dina pangleyur ieu mangrupa kira 10mg / ml.
Lamun solusi stock cai anu diperlukeun pikeun percobaan biologis, aranjeunna bisa pangalusna jadi disiapkeun ku diluting nu pangleyur organik kana buffers cai atawa saline.Ensure isotonic yén jumlah residual of organicsolvent nyaeta kalindih, saprak pangleyur organik bisa mibanda épék fisiologis di concentrations.We low ngalakukeun moal nyarankeun storingthe leyuran cai pikeun leuwih ti hiji poé.

 

karya Kumaha IDFP

IDFP mangrupa inhibitor teu bisa balik pikeun Jumlah énzim béda nu sacara normal ngawula ka ngarecah neurotransmitter, kumaha éta ranté alkil panjang IDFP ngajadikeun itdramatically lemah salaku inhibitor of acetylcholinesterase (nyeri), bari eta mangrupakeun inhibitor potent dua énzim monoacylglycerol lipase ( MAGL), énzim primér jawab ngahinakeun ka endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), sarta asam lemak amida hydrolase (FAAH), énzim primér anu ngarecah teh anandamide mainendocannabinoid lianna. Hiji sanyawa organophosphorus yén MAGL dually nyegah sarta FAAH kalayan nilai IC50 of 0.8 na 3 nm, respectively.1 Dina 10 mg / kg, IDFP elevates tingkat otak tina 2-AG na AEA leuwih ti 10-melu, sarta nurun tingkatan asam arakidonat ku 10-melu.

 

pangeling-eling

produk ieu teu keur dipake manusa atawa Pangajaran sarta Palatihan Atikan, leuwih ati-ati téh masih dina nalungtik. Ulah kontak langsung sareng kulit, panon, saluran pernapasan, teu ngarareunah wae, nelepon dokter Anjeun katuhu jauh.

 

IDFP (615250-02-7) Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Marketing IDFP

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu IDFP ngagaduhan efek samping

The medulla renal, dianggap kritis kanggo pangaturan kasaimbangan uyah na cai jeung kontrol darah jangka panjang, ieu enriched di anandamide na dua énzim metabolizing utama na, cyclooxygenase-2 (Cox-2) jeung asam lemak amida hydrolase (FAAH) . Infusion of anandamide (15, 30, sarta 60 nmol · mnt-1 · kg-1) kana medulla renal of C57BL / 6J beurit dirangsang diuresis jeung ékskrési uyah dina Cox-2- tapi teu Cox-1-gumantung manner. Keur ngabedakeun endocannabinoids endogenous dina medulla renal bisa méré épék sarupa, efek tina intramedullary Isopropil dodecyl fluorophosphate (IDFP), nu nyegah ka dua Hidrolase endocannabinoid utama, anu diulik. perlakuan IDFP ngaronjat laju formasi cikiih sarta sodium ékskrési dina Cox-2- tapi teu Cox-1-gumantung manner. Ngayakeun anandamide atawa IDFP kapangaruhan laju filtration glomerular. Ngayakeun sistemik (0.625 mg · kg-1 · 30 mnt-1 IV) atawa intramedullary (15 nmol · mnt-1 · kg-1 · 30 mnt-1) IDFP pretreatment saméméh intramedullary anandamide (15-30 nmol · mnt-1 · kg-1) mastikeun diblokir balukar anandamide, suggesting nu hidrolisis anandamide éta teu dipikabutuh pikeun éfék diuretik na. Intramedullary IDFP teu boga pangaruh kana aliran getih renal tapi dirangsang aliran getih medullary renal. Balukar tina IDFP on laju aliran cikiih sarta aliran getih medullary éta FAAH-gumantung sakumaha nunjukkeun make beurit FAAH knockout. Analisis kadarna mouse PGE2 kemih ku HPLC-electrospray ionisasi tandem spéktrométri massa némbongkeun yén perlakuan IDFP turun PGE2 kemih data ieu konsisten kalayan peran tina FAAH na anandamide endogenous akting liwat hiji métabolit Cox-2-gumantung ka ngatur diuresis jeung uyah ékskrési dina mousekidney.

 


 

Kumaha mésér bubuk IDFP (615250-02-7) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.