IDFP

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa IDFP (615250-02-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

IDFP mangrupa sanyawa organophosphorus yén MAGL dually nyegah sarta FAAH kalayan nilai IC50 of 0.8 na 3 nm, respectively.1 Dina 10 mg / kg, IDFP elevates tingkat otak tina 2-AG na AEA leuwih ti 10-melu, sarta nurun tingkatan asam arakidonat bya gedena sarupa. The endocannabinoids, 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) jeung arachidonoyl ethanolamide (AEA), anu sacara biologis lipid aktif nu ngatur fungsi neurological jeung métabolik beragam ku ngaktipkeun nu reséptor cannabinoid, cannabinoid sentral (CB1) jeung cannabinoid periferal (CB2). Monoacylglycerol lipase (MAGL) jeung amidehydrolase asam lemak (FAAH) ngahidrilosis 2-AG na AEA masing-masing sahingga terminating pungsi biologisna.

Panjelasan Produk

video IDFP


I.IDFP Karakter dasar:

ngaran: IDFP
CAS: 615250-02-7
Formula molekular: C15H32FO2P
Beurat molekul: 294.391
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: -20 ° C
warna:


II. siklus IDFP

1.Names:

Ngaran kimia: Isopropil DODECYLFLUOROPHOSPHONATE
sinonim:
IDFP; Isopropil DODECYLFLUOROPHOSPHONATE; P-DODECYL-1-METHYLETHYL éster-PHOSPHONOFLUORIDIC Asam

2. IDFP Dianggo:

IDFP mangrupa sanyawa organophosphorus patali ka sarin agén saraf. Kawas sarin, IDFP mangrupa inhibitor teu bisa balik pikeun Jumlah énzim béda nu sacara normal ngawula ka ngarecah neurotransmitter, kumaha éta ranté alkil panjang IDFP ngajadikeun eta nyirorot lemah salaku inhibitor of acetylcholinesterase (nyeri), kalawan hiji IC50 ngan 6300nM, bari eta mangrupakeun inhibitor potent dua énzim monoacylglycerol lipase (MAGL), énzim primér jawab ngahinakeun ka endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), sarta asam lemak amida hydrolase (FAAH), énzim primér anu ngarecah teh anandamide endocannabinoid utama lianna . The IC50 of IDFP nyaeta 0.8nM di MAGL, sarta 3.0nM di FAAH. Inhibisi dua énzim ieu nyababkeun markedly ngaronjat tingkatan duanana anandamide na 2-AG dina uteuk, hasilna inincreased signalling cannabinoid sarta has épék behavioral cannabinoid dina studi sato, bari urangna miboga potency di nyeri hartina euweuh gejala cholinergic dihasilkeun. [1 ] [2] [3] [4] Najan struktur kimiana sarupa -na pikeun agén saraf nu ngalarang, ranté alkil panjang IDFP ngabalukarkeun éta tumiba di luar harti "bahan kimia toksik" dina Konvénsi kimia Pakarang, [5] sarta saprak eta oge teu némbongkeun éta inhibisi nyeri potent sanyawa organophosphorus patali, IDFP henteu tunduk kana kadali légal stringent sami.

3.What teh dosage of IDFP?

Pikeun neundeun istilah panjang, urang nyarankeun yen IDFP disimpen salaku disadiakeun di -20 ℃. Ayeuna kudu stabil salila sahenteuna sataun.
IDFP disadiakeun salaku solusi dina métil asétat. Pikeun ngarobah pangleyur nu, kantun menguap métil asétat dina aliran hipu of nitrogenand geuwat nambah pangleyur of choice.Solvents kayaning étanol, DMSO, sarta dimétil formamide purged kalawan gas mulya bisa dipaké. The kaleyuran of IDFP dina pangleyur ieu mangrupa kira 10mg / ml.
Lamun solusi stock cai anu diperlukeun pikeun percobaan biologis, aranjeunna bisa pangalusna jadi disiapkeun ku diluting nu pangleyur organik kana buffers cai atawa saline.Ensure isotonic yén jumlah residual of organicsolvent nyaeta kalindih, saprak pangleyur organik bisa mibanda épék fisiologis di concentrations.We low ngalakukeun moal nyarankeun storingthe leyuran cai pikeun leuwih ti hiji poé.

4.How IDFP gawéna?

IDFP mangrupa inhibitor teu bisa balik pikeun Jumlah énzim béda nu sacara normal ngawula ka ngarecah neurotransmitter, kumaha éta ranté alkil panjang IDFP ngajadikeun itdramatically lemah salaku inhibitor of acetylcholinesterase (nyeri), bari eta mangrupakeun inhibitor potent dua énzim monoacylglycerol lipase ( MAGL), énzim primér jawab ngahinakeun ka endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), sarta asam lemak amida hydrolase (FAAH), énzim primér anu ngarecah teh anandamide mainendocannabinoid lianna. Hiji sanyawa organophosphorus yén MAGL dually nyegah sarta FAAH kalayan nilai IC50 of 0.8 na 3 nm, respectively.1 Dina 10 mg / kg, IDFP elevates tingkat otak tina 2-AG na AEA leuwih ti 10-melu, sarta nurun tingkatan asam arakidonat ku 10-melu.

5.Warning:

produk ieu teu keur dipake manusa atawa Pangajaran sarta Palatihan Atikan, leuwih ati-ati téh masih dina nalungtik. Ulah kontak langsung sareng kulit, panon, saluran pernapasan, teu ngarareunah wae, nelepon dokter Anjeun katuhu jauh.

6.IDFP Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.IDFP Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Marketing 8.IDFP:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does IDFP ngagaduhan Sisi Balukar?

The medulla renal, dianggap kritis kanggo pangaturan kasaimbangan uyah na cai jeung kontrol darah jangka panjang, ieu enriched di anandamide na dua énzim metabolizing utama na, cyclooxygenase-2 (Cox-2) jeung asam lemak amida hydrolase (FAAH) . Infusion of anandamide (15, 30, sarta 60 nmol · mnt-1 · kg-1) kana medulla renal of C57BL / 6J beurit dirangsang diuresis jeung ékskrési uyah dina Cox-2- tapi teu Cox-1-gumantung manner. Keur ngabedakeun endocannabinoids endogenous dina medulla renal bisa méré épék sarupa, efek tina intramedullary Isopropil dodecyl fluorophosphate (IDFP), nu nyegah ka dua Hidrolase endocannabinoid utama, anu diulik. perlakuan IDFP ngaronjat laju formasi cikiih sarta sodium ékskrési dina Cox-2- tapi teu Cox-1-gumantung manner. Ngayakeun anandamide atawa IDFP kapangaruhan laju filtration glomerular. Ngayakeun sistemik (0.625 mg · kg-1 · 30 mnt-1 IV) atawa intramedullary (15 nmol · mnt-1 · kg-1 · 30 mnt-1) IDFP pretreatment saméméh intramedullary anandamide (15-30 nmol · mnt-1 · kg-1) mastikeun diblokir balukar anandamide, suggesting nu hidrolisis anandamide éta teu dipikabutuh pikeun éfék diuretik na. Intramedullary IDFP teu boga pangaruh kana aliran getih renal tapi dirangsang aliran getih medullary renal. Balukar tina IDFP on laju aliran cikiih sarta aliran getih medullary éta FAAH-gumantung sakumaha nunjukkeun make beurit FAAH knockout. Analisis kadarna mouse PGE2 kemih ku HPLC-electrospray ionisasi tandem spéktrométri massa némbongkeun yén perlakuan IDFP turun PGE2 kemih data ieu konsisten kalayan peran tina FAAH na anandamide endogenous akting liwat hiji métabolit Cox-2-gumantung ka ngatur diuresis jeung uyah ékskrési dina mousekidney.


III. IDFP HNMR


IV. Kumaha mésér IDFP ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urangSistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "IDFP"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Captcha *