Baku 6-keto Powder Estradiol (571-92-6) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

6-keto Powder Estradiol (571-92-6)

rating: SKU: 571-92-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa 6-keto Estradiol Powder (571-92-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) video

 

 


 

6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-keto Estradiol
Baku 6-keto Powder Estradiol (571-92-6) HPLC≥98% | AASraw CAS No.: 571-92-6
Formula molekular: C18H22O3
Beurat molekul: 286.37
sinonim: 3,17BETA-DIHYDROXY-1,3,5 [10] -ESTRATRIEN-6-ONE
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) Description:

Keto Estradiol ogé disebat 6-Keto 17β-Estradiol, produk 6-keto Estradiol kalayan CAS: 571-92-6 ogé katelah 6-Ketoestradiol; 6-Oxo-17β-estradiol. Produk ieu tiasa dijantenkeun standar standar kerja atanapi standar rujukan sékundér (validasi internal tambahan sesuai peraturan / tungtunan FDA anu diperyogikeun). Produk ieu ditawarkeun, studi keracunan masing-masing formulasi ubar, Quality Control (QC) tina produksi Estradiol. Punten ogé terangkeun pangotor sanés Estradiol anu dikembangkeun ku P&P urang.

 

rujukan:

  • Bal, P., et al. Steroid, 33, 563 (1979), Wong, T., et al .: Klinik. Chem., 38, 1830 (1992), Xu, X., dkk.: J. Clin. Endocrinol. Metab., 84, 3914 (1999), Todorovic, R., et al .: Carcinogenesis, 22, 905 (2001), Travis, R., et al .: Breast Cancer Res., 5, 239 (2003).