Mésér bubuk Isotretinoin (4759-48-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Isotretinoin

rating: SKU: 4759-48-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Isotretinoin (4759-48-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Isotretinoin, ogé katelah asam 13-cis-retinoic, mangrupikeun pangobatan anu utamina dianggo pikeun ngubaran jarawat parah. Jarang, éta ogé dianggo pikeun nyegah kanker kulit anu tangtu (skuamosa-sél karsinoma), sareng dina ngubaran kanker anu sanés. Ieu dianggo pikeun ngubaran ichthyosis tipe harlequin, panyakit kulit biasana ngabunuh, sareng ichthyosis lamellar. Isomerna, tretinoin, ogé mangrupikeun ubar jarawat.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Isotretinoin

 

 


 

Karakter dasar atah Isotretinoin bubuk

 

ngaran: Isotretinoin
CAS: 4759-48-2
Formula Molekul: C20H28O2
Beurat molekul: 300.44
Ngalembereh Point: 172-175 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Konéng atawa jingga kristalin bubuk

 


 

Atah pamakéan bubuk Isotretinoin

 

Ngaran bubuk atah Isotretinoin

Isotretinoin ogé disebut Absorica, Accutane, Amnesteem, Isotretinoin (CAS 4759-48-2), Claravis, Sotret.

 

Atah Isotretinoin bubuk Dianggo

Pikeun jalma noamal, Isotretinoin kedah lisan dipaké dina 0.25-0.5mg hiji waktu, dua kali day.At paling 2mg sapoé, teu leuwih ti minggu 20.

 

Dinyana kana bubuk Raw Isotretinoin

Anjeun teu diwenangkeun nyandak ieu Upami Anjeun gaduh gejala handap:
you anu alérgi kana bahan mana wae di isotretinoin atawa vitamin A
you keur reuneuh, bisa jadi hamil, atawa lamun keur perencanaan jadi hamil
you aya payudara-dahar.
Jeung pangaruh slight samping ngawengku: biwir garing jeung sungut, bareuh minor tina eyelids atawa biwir, kulitna crusty, nosebleeds, burih kesel, atawa thinning tina bulu bisa lumangsung.

 

parentah salajengna

Isotretinoin dipaké utamina pikeun jerawat hampru parna sarta jerawat nu teu direspon jeung dermatologists séjén treatments.Many ogé ngarojong pamakéan na pikeun pengobatan derajat Lesser of jerawat nu ngabuktikeun tahan ka perlakuan séjén, atawa anu ngahasilkeun scarring fisik atawa psikis.
Ieu oge rada mujarab pikeun hidradenitis suppurativa sarta sababaraha kasus severeacne rosacea. Éta ogé bisa dipaké pikeun mantuan ichthyosis harlequin saréat, ichthyosis lamellar sarta dipaké dina kasus pigmentosum xeroderma nulungan keratoses. Isotretinoinhas geus dipaké pikeun ngubaran pisan jarang kaayaan fibrodysplasia ossificans progressiva. Éta ogé dipaké pikeun pengobatan neuroblastoma, wangun kanker saraf.
Terapi Isotretinoin geus saterusna kabuktian éféktif ngalawan kutil séks dina pamakéan eksperimen, tapi jarang dipaké pikeun indikasi ieu aya perlakuan nu leuwih éféktif. Isotretinoin bisa ngagambarkeun alternatif formulir oftherapy sistemik efficacious tur aman pikeun recalcitrant condylomata acuminata (RCA) tina cervix. Di kalolobaan nagara terapi ieu ayeuna unapproved na ukur dipaké lamun therapies sejenna gagal.

 


 

 

 

 

Kumaha mésér bubuk Isotretinoin (CAS 4759-48-2) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.