bubuk J 147 (1146963-51-0) | sanyawa neuroprotective na neurotrophic
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk J 147

rating: SKU: 1146963-51-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk J 147 (1146963-51-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk J147 munggaran tumuwuh di 2011, sarta peneliti geus dilumangsungkeun sababaraha studi nu nunjukkeun eta tiasa ngabalikeun leungitna memori sareng ngalambatkeun atawa ngabalikeun Alzheimer di mencit. Tapi dugi ulikan ieu, maranéhna teu nyaho kumaha eta digawé dina sél. Maranéhanana bisa némbongkeun yén bubuk J147 karya ku manipulasi ATP, protéin dina mitokondria jeung sumber mobile awak énergi. Nalika bubuk J147 éta hadir, neuron anu ditangtayungan tina toxicities pakait sareng sepuh. percobaan tambahan némbongkeun yén bubuk J147 ngaronjatkeun tingkat ATP na promotes healthier, mitokondria leuwih stabil

Panjelasan Produk

 

J 147 bubuk video

 

 


 

Atah J 147 bubuk Karakter dasar

 

ngaran: bubuk J 147
CAS: 1146963-51-0
Formula Molekul: C18H17F3N2O2
Beurat molekul: 350.3349896
Ngalembereh Point: 177-178 ° C
Temp neundeun: 4 ° C
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas

 


 

Atah J 147 bubuk di ningkatkeun fungsi otak sarta hiji dorongan siklus tambahan

 

ngaran

bubuk J 147

 

J 147 (1146963-51-0) dosage Dianggo

Ngagunakeun skéma penemuan ubar pikeun panyakit Alzheimer (AD) anu didasarkeun kana sababaraha patologi umur, urang ngaidéntifikasi sanyawa kuat kalayan khasiat dina mémén rodénsia sareng modél sato Maséhi. Kusabab sanyawa ieu, bubuk J-147, mangrupikeun hidrazid fenil, aya prihatin yén éta tiasa dimetabolismena pikeun amina / hidrazin aromatik anu berpotensi karsinogenik. Pikeun ngajajah kamungkinan ieu, urang nalungtik métabolit bubuk J 147 dina mikrosom manusa sareng beurit sareng plasma beurit. Éta nunjukkeun yén bubuk J-147 (1146963-51-0) henteu dimetabolismena pikeun amina atanapi hidrazin anu aromatik, yén perancah luar biasa stabil, sareng yén métabolit oksidatif ogé neuroprotective. Disimpulkeun yén métabolit utama bubuk J 147 (1146963-51-0) bubuk tiasa nyumbang kana na kagiatan biologis dina sato.
J 147, diturunkeun tina curcumin komponén rempah kari, ngagaduhan karacunan rendah sareng nyatana ngabalikeun karusakan dina neuron anu aya hubunganana sareng Alzheimer.

J 147 (1146963-51-0) éta protéin mitokondria katelah ATP sintase, husus ATP5A, a subunit protéin éta. ATP sintase geus kalibet dina generasi mitokondria ATP, nu sél ngagunakeun pikeun énergi.

Para panalungtik nunjukkeun yén ku cara ngurangan aktivitas ATP sintase, maranéhanana éta bisa ngajaga sél neuronal ti Jumlah toxicities pakait jeung sepuh otak. Hiji alesan pikeun éfék neuroprotective ieu panginten janten peran excitotoxicity dina karuksakan sél neuronal.

Excitotoxicity teh proses patologis ku nu neuron nu ruksak jeung ditelasan ku overactivation of reséptor keur neurotransmitter glutamat excitatory. Mikir deui keur saeutik kawas switch lampu keur ngahurungkeun sareng mareuman sangkan gancang yén éta ends up ngabalukarkeun bohlam lampu pikeun niup.

Anyar, peran ATP sintase inhibisi pikeun neuroprotection ngalawan ruksakna excitotoxic ieu nunjukkeun dina ulikan mouse [4]. Ulikan kadua némbongkeun yén model mouse keu wujud manusa tina mutant ATPase faktor inhibitory 1 (hIF1), anu ngabalukarkeun inhibisi sustained of ATP sintase, leuwih tahan banting pati neuronal sanggeus ruksakna excitotoxic. data ieu konsisten kalayan ulikan bubuk ieu anyar J 147, nu paningkatan dina IF1 di mencit anu ngurangan aktivitas ATP sintase (husus ATP5A) jeung éta neuroprotective.

 

Dinyana kana bubuk Raw J 147

Data dibere dieu demonstrate nu bubuk J-147 mibanda kamampuhan pikeun nyalametkeun deficits kognitif nalika dikaluarkeun dina tahap telat dina kasakit. Kamampuh bubuk J-147 pikeun ngaronjatkeun memori dina mencit Maséhi yuswa geus correlated kalawan induksi miboga neurotrophic nu faktor NGF (saraf faktor pertumbuhan) jeung BDNF (otak diturunkeun faktor neurotrophic) ogé sababaraha BDNF-responsif protéin nu penting keur learning sarta memori. The ngabandingkeun antara J-147 (1146963-51-0) bubuk jeung donepezil dina modél scopolamine némbongkeun yén bari duanana sanyawaan éta comparable di rescuing memori istilah pondok, bubuk J-147 éta punjul dina rescuing memori spasial sarta kombinasi ti dua éta digawé pangalusna keur memori kontekstual jeung cued.

 

parentah salajengna

Panyakit Alzheimer mangrupa gangguan otak kutang, nembe rengking salaku ngabalukarkeun anjog katilu maot di Amérika Serikat tur mangaruhan leuwih ti lima juta Amerika. Éta ogé cukang lantaran paling umum tina pikun di sawawa heubeul, nurutkeun Nasional Institutes of Kaséhatan. Bari paling ubar dimekarkeun dina 20 taun kaliwat udagan nu deposit amyloid piagam dina uteuk (anu mangrupakeun hiji ciri khas tina kasakit), sababaraha geus kabuktian éféktif dina klinik éta.

"Sedengkeun paling ubar dimekarkeun dina 20 taun kaliwat udagan nu deposit amyloid piagam dina uteuk (anu mangrupakeun hiji ciri khas tina kasakit), taya geus kabuktian éféktif dina klinik éta," nyebutkeun Schubert, pangarang senior pangajaran.

Sababaraha taun ka tukang, Schubert sareng kolega Anjeun-Na mimiti kaanggo perlakuan panyakit ti sudut nu anyar. Tinimbang sasaran amyloid, lab mutuskeun pikeun enol di palih faktor résiko utama keur umur kasakit-umurna. Ngagunakeun layar dumasar-sél ngalawan umur-pakait heubeul toxicities otak, aranjeunna disintésis J 147 (1146963-51-0) bubuk.

Sateuacanna, tim mendakan yén bubuk J-147 tiasa nyegah komo ngabalikeun leungitna ingetan sareng patologi Alzheimer dina beurit anu gaduh versi bentuk warisan Alzheimer, modél beurit anu paling sering dianggo. Nanging, bentuk panyakit ieu ngan ukur sakitar 1 persén kasus Alzheimer. Pikeun anu sanés, umur sepuh mangrupikeun faktor résiko utami, saur Schubert. Tim éta hoyong ngajajah épék calon ubar dina sababaraha jenis beurit anu umurna gancang sareng ngalaman versi pikun anu langkung mirip sareng gangguan umur anu aya hubunganana sareng umur.

 

J 147 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah J 147 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk J 147 ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.