Atah JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk kelamin | bubuk AASraw Sex
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk

rating: kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk kelamin, dina Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

JinYang alkali (Jinyang Base) video bubuk

 

 


 

JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk Aksara:

 

ngaran: JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk
CAS:
Formula Molekul:
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: RT
warna: bubuk konéng

 


 

JinYang alkali (Jinyang Base) pamakéan bubuk di pamakéan

 

ngaran

JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk Base ogé disebut salaku JinYang Base.

 

JinYang alkali (Jinyang Base) Dianggo bubuk

NO Pedaran Ngaran Produk

1) Dosis Bahan Baku Murni Periode Waktos Waktos

SW1 60-80mg 1.5 jam 48-72 jam
SW2 50-60mg 0.5 jam 48 jam
SW3 80-100mg 0.5 jam 24-36 jam

2). Cai / anggur Bahan leyur dosis Mimitian Time Periode

SW1 60-80mg 1.5 jam jam 48-72
SW4 60-70mg 1 jam jam 48-60
SW3 80-100mg 0.5 jam jam 24-36

3) jinis Rumus

Candak hiji contona
Hiji kimiawi éféktif jeung 10 tutuwuhan béda extracts:
ekstrak ginseng
Tribulus Terrestris pe
ekstrak Rhodiola Rosea pe Kayu manis
Osthole
ekstrak Epimedium
ekstrak Astragalus
ekstrak Cynomorium
Wolfberry pe
ekstrak maltosa

 

Dinyana kana bubuk JinYang alkali

Kirang dosis, awal gancang, satengah hirup panjang sarta kaamanan. euweuh pangaruh samping, teu bisa detacted. purity tinggi.
éjakulasi prématur masalah ilahar dipimilik ku lalaki, sarta hasil panalungtikan nunjukkeun yen nu katilu lalaki kakurangan tina disfungsi seksual ieu dina hiji waktu atawa nu sejen. Éta leuwih umum ti disfungsi erectile (nu henteu mampuh ngajaga hiji cacakan.

aplikasi
Pikeun pamakéan dosage, ogé nerapkeun dina produk kasehatan tur inuman.

 

parentah salajengna

1) Nami Produk: pangobatan disfungsi erectile JinYang Alkali / Jinyang Base
Ngaran 2) Latin: JinYang alkali (Jinyang Base) bubuk
3) bahan aktip: Herb Etract
4) spésifikasi: 99.8%
5) Panémbong: bubuk rupa konéng
6) Perkenalan:
bubuk JinYang alkali mangrupa cocog pikeun pengobatan disfungsi erectile (ED), pamakéan antidepressants, antipsychotics jeung ubar anti hypertensive ngakibatkeun peluh, ngabalukarkeun bedah atawa pos-traumatis of peluh nu sah.
bubuk Jinyang Base mangrupakeun ngaran lokal di Cina. Kiwari éta bahan ékspor paling populér pikeun enhancement jalu.
Salaku produsén profésional di ieu wewengkon, Sonwu bisa nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa enhancement kelamin materials.Now kami produsén pangbadagna tur supplier rumus ieu sareng bahan PDE5 dina sakabéh Cina.
Kami geus dijual ka loba nagara, kawas AS, UK, Swédia, Malaysia, Polandia, jeung saterusna. pasar alus ngabuktikeun pangaruh ngajentul na. Ngan ngahubungan kalawan kami kalawan bébas kanggo inpormasi lengkep.

 

bubuk JinYang alkali

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Jinyang Base bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

III. JinYang alkali (Jinyang Base) HNMR bubuk

 

Kami JinYang alkali bubuk suppliers, bubuk Jinyang Base keur diobral | bubuk AASraw Sex

 


 

IV. Kumaha mésér bubuk JinYang alkali: mésér Jinyang Base Bubuk ti AASraw?

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.