bubuk atah JP104 (887264-45-1) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk JP104 (887264-45-1)

rating: SKU: 887264-45-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk JP104 (887264-45-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

JP104 mangrupikeun sambetan asam lemak amida hydrolase (FAAH) anu teu tiasa dibalikkeun. JP104 mangrupikeun kelas karbamat karbonat sambetan sareng parantos nunjukkeun IC50 7.3 nM pikeun énzim rekombinan manusa nalika diuji nganggo oleamide radiolabel salaku substrat. Énzim, asam lemak amida hydrolase (FAAH), seueur dikedalkeun dina otak sareng jaringan sanésna,…

 

Panjelasan Produk

 

video JP104

 

 


 

JP104 Karakter dasar

 

ngaran: JP104
CAS: 887264-45-1
purity: Klik Tag ™ JP104
Formula Molekul: C25H30N2O3
Beurat molekul: 406.52
Temp neundeun: Toko di -20 ° C
warna: A bubuk padet kristalin
Kode InChI: InChI=1S/C25H30N2O3/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-17-27-25(29)30-23-16-12-14-21(19-23)20-13-11-15-22(18-20)24(26)28/h1,11-16,18-19H,3-10,17H2,(H2,26,28)(H,27,29)
InChI Key: BCKBOXGAYIOHDQ-UHFFFAOYSA-N

 


 

pamakéan JP104 Bubuk dina siklus

 

nami

3'-Carbamoyl-3-biphenylyl undecylcarbamate bubuk, bubuk JP104

 

JP104 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Marketing JP104

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk JP104 ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.