Atah L-karnitin bubuk (541-15-1) HPLC≥98% | AASraw Fat Loss
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk L-karnitin

rating: SKU: 541-15-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk L-karnitin (541-15-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

 L-karnitin bubuk video

 

 


 

bubuk atah L-karnitin Karakter dasar

 

ngaran: L-karnitin
CAS: 541-15-1
Formula Molekul: C7H15NO3
Beurat molekul: 161.2
Ngalembereh Point: 197-212 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas

 


 

pamakéan bubuk atah L-karnitin

 

Ngaran bubuk atah L-karnitin

L-karnitin

L-karnitin

The dosis baku tina L-karnitin nyaeta 500-2,000 mg per poé.
Sanajan dosage nu beda-beda ti ulikan pikeun diajar, didieu téh tinjauan pamakéan sarta dosis keur unggal formulir:
(1) Acetyl-L-Carnitine: Bentuk ieu paling saé pikeun kaséhatan otak sareng fungsi. Dosis beda-beda ti 600-2,500 mg per dinten.
(2) L-Carnitine L-Tartrate: Formulir ieu paling épéktip pikeun kinerja latihan. Dosis beda-beda ti 1,000-4,000 mg per dinten.
(3) Propionyl-L-Carnitine: Bentuk ieu paling saé pikeun ningkatkeun aliran getih dina jalma anu ngagaduhan tekanan darah tinggi atanapi kaayaan kaséhatan anu aya hubunganana. Dosis beda-beda ti 400-1,000 mg per dinten.
Dumasar hiji review ngeunaan panalungtikan, nepi ka 2,000 mg (2 gram) per poé Sigana aman pikeun pamakéan jangka panjang sarta hiji dosis mujarab pikeun paling bentuk L-karnitin.

 

Dinyana dina Raw L-karnitin bubuk

obat lianna bisa berinteraksi kalayan levocarnitine, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Ngabejaan unggal panyadia kasehatan anjeun ngeunaan sagala obat Anjeun nganggo kiwari sarta sagala ubar Anjeun ngamimitian atawa eureun maké.

 

parentah Salajengna atah L-karnitin bubuk

Kawas paling suplemén alam, L-karnitin sigana cukup aman tur haratis ti efek samping serius nalika dipaké sensibly tur salaku diarahkeun.
Hiji studi nalungtik kasalametan L-karnitin ku masihan pamilon 3 gram unggal dinten salami 21 dinten. Panel getih komprehensif dilakukeun pikeun unggal pamilon dina awal sareng akhir pangajaran, sareng henteu aya pangaruh négatip anu katingali.

 

L-karnitin Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah L-karnitin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk L-karnitin ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang   sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.