Baku 11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

11Î ± -Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6)

rating: SKU: 192704-56-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 11α-Hydroxy canrenone methacrylate Powder (192704-56-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

11α-Hydroxy canrenone methacrylate Powder (192704-56-6) pidéo

 

 


 

11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:11-Hydroxy canrenone methacrylate
Baku 11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder HPLC≥98% | AASraw CAS No.: 192704-56-6
Formula molekular: C24H32O6
Beurat molekul: 416.50728
sinonim: 11-a-Hydroxy canrenone estil estil
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6) Description:

11α-Hydroxy canrenone methacrylate jalanna sami sareng Canrenone mangrupikeun antagonis aldosteron sareng kagiatan diuretik kalium. Canrenone khususna antagonis aldosteron dina reséptor mineralocorticoid dina ginjal, kukituna ningkatkeun ékskrési natrium sareng ngahambat ékskrési kalium. Canrenone dikabarkan langkung kuat salaku antimineralocorticoid relatif ka spironolactone, tapi lumayan kirang kuat sareng épéktip salaku antiandrogen. 11α-Hydroxyprogesterone mangrupikeun endogenous stéroid sareng metabolit progesteron. Éta mangrupikeun antiandrogén lemah, sareng henteu ngagaduhan kagiatan androgén, estrogén, sareng progestogén

methacrylate mangrupikeun monomer umum pikeun persiapan polimér.methacrylate acrylate biasana polimérisasi dina kaayaan radikal bébas.

 

rujukan:

  • Jürg Müller (6 Désémber 2012). Peraturan Biosintésis Aldosteron: Aspék Fisiologis sareng Klinis. Élmu Springer & Média Bisnis. hal 164–. ISBN 978-3-642-83120-1.
  • Ford, Donald H. (1954). "Épék 11α-HYDROXYPROGESTERONE ON SISTEM REPRODUKTIF RATS WISTAR WUJUD NORMAL AND NGandung *". Jurnal Endocrinology Klinis & Métabolisme. 14 (10): 1268–1270. doi: 10.1210 / jcem-14-10-1268. ISSN 0021-972X.
  • Souness GW, Latif SA, Laurenzo JL, Morris DJ (1995). "11 alfa- sareng 11 béta-hidroksiprogesteron, sambetan kuat tina 11 béta-hidroksisteroid déhidrogenase (isoforms 1 sareng 2), masihan kagiatan mineralocorticoid anu dicirian dina kortikosteron dina beurit ADX". Endokrinologi. 136 (4): 1809–12.