AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

11Î ± -Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 192704-56-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 11α-Hydroxy canrenone methacrylate Powder (192704-56-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

11α-Hydroxy canrenone methacrylate Powder (192704-56-6) video


11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:11-Hydroxy canrenone methacrylate
Baku 11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder HPLC≥98% | AASraw CAS No.: 192704-56-6
Formula molekular: C24H32O6
Beurat molekul: 416.50728
sinonim: 11-a-Hydroxy canrenone estil estil
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

11α-Hydroxy canrenone Powder methacrylate Powder (192704-56-6) Description:

Methacrylate canrenone 11α-Hydroxy berpungsi sami sareng Canrenone mangrupikeun antagonis aldosteron sareng kagiatan diuretik kalium-sparing. Canrenone sacara khusus antagonizing aldosteron di reséptor mineralokortikoid dina ginjal, ku kituna ningkatkeun ékskrési natrium sareng ngahambat ékskrési.Canrenone dilaporkeun langkung kuat salaku dulur antimineralocorticoid relatif ka spironolactone, tapi jauh kurang mujarab sareng efektif salaku antiandrogen.11α-Hydroxyprogesterone mangrupakeun endogenous dulur Stéroid sareng métabolit progesteronis.Ia mangrupikeun antiandrogen anu lemah, sareng teu aya kagiatan androgenik, estrogenik, sareng progestogenik.

methacrylate mangrupikeun monomer umum pikeun persiapan polimér.methacrylate acrylate biasana polimérisasi dina kaayaan radikal bébas.

rujukan:

  • Jürg Müller (6 Desember 2012). Peraturan Aldosintésis Aldégé: Aspék Fisiologis sareng Klinik. Élmu Springer & Media Bisnis. pp 164–. ISBN 978-3-642-83120-1.
  • Ford, Donald H. (1954). "BASAAN 11α-HYDROXYPROGESTERONE ON SISTEM REPRODUKTIF NORMAL AND PREGNANT ADULT WISTAR RATS *". Jurnal Klinik Endokrinologi & Métabolisme. 14 (10): 1268–1270. doi: 10.1210 / jcem-14-10-1268. ISSN 0021-972X.
  • Khusus GW, Latif SA, Laurenzo JL, Morris DJ (1995). "11 alpha- sareng 11 béta-hydroxyprogesterone, ngahambat kuat tina 11 dehydrogenase beta-hydroxysteroid (isoform 1 sareng 2), maparin kagiatan mineralokorticoid ditandaan kortikosteron dina beurit ADX". Endokrinologi. 136 (4): 1809–12.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk