AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Lapatinib bubuk (231277-92-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 231277-92-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Lapatinib (231277-92-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Lapatinib


bubuk Lapatinib Karakter dasar

ngaran: bubuk Lapatinib
CAS: 231277-92-2
Formula molekular: C29H26ClFN4O4S
Beurat molekul: 581.05
Ngalembereh Point: 136-140 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk atah Lapatinib dina siklus Antineoplastic Agen

ngaran

Ngaran umum: bubuk Lapatinib (la Pa tin Ib)
Brand Nami: Tykerb

Atah Lapatinib bubuk Dianggo

Lapatinib bubuk mangrupakeun nginum obat resép dipaké kalawan ubar sejen (capcitabine) pikeun ngubaran jalma kalawan kanker payudara nu geus sumebar ka wewengkon séjén awak nu geus HER2 positif (tumor anu ngahasilkeun jumlahna ageung protéin disebutna faktor pertumbuhan épidermal manusa reséptor-2) , sarta anu geus ngalaman perlakuan kanker payudara tangtu lianna.

bubuk Lapatinib ogé dipaké ku tipe kadokteran disebut letrozole keur pengobatan awéwé postmenopausal kalawan positif kanker payudara métastatik reséptor hormon, HER2 positif pikeun saha terapi hormonal dituduhkeun.

bubuk Lapatinib mangrupakeun nginum obat resép dipaké pikeun ngubaran kanker payudara. Hal ieu dipaké dina kombinasi kalayan pangobatan séjén pikeun ngubaran mangrupa tipe tangtu kanker payudara nu geus sumebar ka bagian séjén awak sarta nu teu direspon jeung perlakuan kanker lianna.

bubuk Lapatinib milik grup obat disebut sambetan kinase nu gawe ku blocking peta ngeunaan protéin tangtu yén sinyal sél kanker kalikeun.

nginum obat ieu asalna di formulir tablet sarta dicokot sakali poean on hiji burih kosong.

efek samping umum bubuk Lapatinib kaasup beureum, leungeun nyeri na suku, diare, baruntus, sarta seueul.

What is the dosage bubuk Lapatinib

Dawam sawawa dosis keur kanker payudara

-HER2-positip métastatik payudara kanker (dina kombinasi kalayan capecitabine): 1250 mg oral sakali sapoé on Days 1 mun 21 terus di repeating siklus 21 poé dugi progression kasakit atanapi karacunan unacceptable.

-HORMONE reséptor-positip, HER2-positip métastatik payudara kanker (dina kombinasi kalayan letrozole): 1500 mg oral sakali sapoé mayeng.

Komentar:
-Consult informasi produsén produk pikeun capecitabine na letrozole dosing saran.
penderita kanker payudara métastatik -HER2-positip kudu boga progression kasakit dina trastuzumab saméméh inisiasi pengobatan sareng ubar ieu dina kombinasi kalayan capecitabine.

Mangpaat:
Kombinasi -In kalawan capecitabine pikeun pengobatan penderita kanker payudara canggih atawa métastatik anu tumor overexpress HER2 sarta anu geus nampa terapi prior kaasup hiji anthracycline, taxane a, sarta trastuzumab.
Kombinasi -In kalawan letrozole pikeun pengobatan awéwé postmenopausal kalawan kanker payudara métastatik reséptor-positip hormon nu overexpresses nu reséptor HER2 keur saha terapi hormonal dituduhkeun.

Pangaluyuan dosis renal
Data teu aya ngeunaan pangaluyuan dosage; kumaha oge, dina pharmacokinetics tamba ieu aya saperti teu mirip jadi dipangaruhan nunjukkeun yen kirang ti 2% tina hiji dosis dikaluarkeun ieu ngaleungitkeun ku ginjal.

Pangaluyuan ati dosis
Pra-aya hampang TO sedeng hépatik IMPAIRMENT (anak-PUGH A / B): Data teu aya.

Pra-aya parna hépatik IMPAIRMENT (anak-PUGH C): Ngurangan dosis:
Kangker -HER2-positif métastatik payudara (dina kombinasi kalayan capecitabine): 750 mg / dinten.
-Hormone reséptor-positif, HER2-positif métastatik payudara Kangker (dina kombinasi kalayan letrozole): 1000 mg / dinten

HEPATOTOXICITY parna lumangsung salila terapi: permanén ngaeureunkeun perlakuan.

Komentar: dosis saran adjustment anu dumasar kana studi pharmacokinetic; aya euweuh data klinis aya.

pangaluyuan dosis
Paké CONCOMITANT kalayan kuat CYP450 3A4 sambetan AND / OR kuat INDUCERS CYP450 3A4: Hindarkeun pamakéan concomitant lamun mungkin. saran adjustment dosis anu dumasar kana studi pharmacokinetic; aya euweuh data klinis aya.
Paké CONCOMITANT kalayan kuat CYP450 3A4 INHIBITOR: Ngurangan dosis keur 500 mg / dinten; ngawenangkeun jaman washout kira 1 minggu saméméh adjustment luhur tamba kieu ka dosis disarankeun dawam lamun inhibitor dilanjutkeun.
Paké CONCOMITANT kalayan kuat CYP450 3A4 INDUCER: Saeutik demi saeutik nepi-titrate dosis dumasar tolerability; ngurangan dosis deui ka dosis disarankeun dawam lamun inducer dilanjutkeun.
-HER2-positif métastatik kanker payudara (dina kombinasi kalayan capecitabine): ningkatkeun dosis nepi ka 4500 mg / dinten.
-Hormone reséptor-positif, HER2-positif métastatik payudara Kangker (dina kombinasi kalayan letrozole): Ngaronjatkeun dosis nepi ka 5500 mg / dinten.

Kelas 2 atawa gede turun ditinggalkeun VENTRICULAR EJECTION fraksi (LVEF) OR LVEF yén tetes handap wates lembaga'S handap normal: ngaeureunkeun perlakuan; bisa dibalikan deui dina dosis ngurangan sanggeus minimum minggu 2 lamun LVEF recovers kana normal tur sabar nya asimtomatik.
Dosis ngurangan:
Kangker -HER2-positif métastatik payudara (dina kombinasi kalayan capecitabine): 1000 mg / dinten
-Hormone reséptor-positif, HER2-positif métastatik payudara Kangker (dina kombinasi kalayan letrozole): 1250 mg / dinten

Kelas 3 OR kelas 1 atanapi 2 diare kalawan COMPLICATING CIRI (sedeng pikeun cramping beuteung parna, Kelas 2 atanapi seueul gede atawa utah, turun status kinerja, muriang, sepsis, neutropenia, perdarahan koplok, atawa dehidrasi): Dupi reintroduce dina dosis handap nalika diare resolves ka kelas 1 atanapi kirang.
Dosis ngurangan:
-HER2-positif métastatik kanker payudara Pasén (dina kombinasi kalayan capecitabine): 1000 mg / dinten
-Hormone reséptor-positif, HER2-positif métastatik payudara Kangker Pasén: 1250mg / dinten
Kelas 4 diare: permanén ngaeureunkeun perlakuan.

TOXICITIES LAIN, kelas 2 atawa gede: Dupi mertimbangkeun discontinuation atanapi kendat tina dosing; bisa dibalikan deui dina dosis disarankeun dawam lamun karacunan ngaronjatkeun kana Kelas 1 atanapi kirang.
IF karacunan RECURS: Ngurangan dosis:
Kangker -HER2-positif métastatik payudara (dina kombinasi kalayan capecitabine): 1000 mg / dinten
-Hormone reséptor-positif, HER2-positif métastatik payudara Kangker Pasén: 1250mg / dinten

Kumaha atah Lapatinib bubuk karya

bubuk Lapatinib dipaké kalawan capecitabine (Xeloda) pikeun ngubaran mangrupa tipe tangtu kanker payudara canggih di jalma anu geus diolah ku pangobatan kémoterapi lianna. bubuk Lapatinib aya dina hiji kelas pangobatan disebut sambetan kinase. Gawéna ku blocking peta nu protéin abnormal nu sinyal sél kanker kalikeun. Ieu ngabantuan ngeureunkeun atawa ngalambatkeun sumebarna sél kanker.

pangeling-eling

Ngabejaan sakabéh panyadia kasehatan anjeun nu nyandak bubuk Lapatinib. Ieu ngawengku Anjeun dokter, perawat, pharmacists, sarta dokter gigi.
Lamun geus kesel burih, ngalungkeun up, stools leupas (diare), atanapi teu lapar, ngobrol jeung dokter anjeun. Meureun aya cara pikeun nurunkeun efek samping ieu.
stools leupas (diare) geus lumangsung kalayan bubuk Lapatinib. Kadang-kadang, diare geus pisan goréng jeung maotna geus kajadian. Ngobrol jeung dokter anjeun.
Upami Anjeun gaduh stools leupas (diare), ngobrol jeung dokter anjeun. Ulah coba pikeun ngubaran paré tanpa mimiti mariksa kalawan dokter anjeun.
Geus gawé getih dipariksa anjeun geus bébéja ku dokter. Ngobrol jeung dokter.
Anjeun bakal kedah gaduh tés fungsi haté bari nyokot bubuk Lapatinib. Ngobrol jeung dokter.
Ulah aya jeruk bali na jus jeruk bali.
Mun anjeun ngalakukeun digoxin, ngobrol jeung dokter anjeun. Anjeun bisa jadi kudu boga gawé getih anjeun dipariksa leuwih raket bari anjeun ngalakukeun eta kalawan bubuk Lapatinib.
ubar ieu bisa ngakibatkeun ngarugikeun ka orok unborn lamun nyandak eta bari anjeun hamil.
Paké kontrol kalahiran anu tiasa dipercanten pikeun nyegah kakandungan bari nyandak bubuk Lapatinib.
Mun anjeun hamil atanapi anjeun meunang hamil bari nyandak bubuk Lapatinib, nelepon dokter Anjeun rightaway.

Lapatinib Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Lapatinib bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Lapatinib atah ngagaduhan efek samping

Marengan épék na diperlukeun, bubuk Lapatinib bisa ngakibatkeun sabagian épék teu dihoyongkeun. Althoughnot sakabéh efek samping ieu bisa lumangsung, lamun maranehna ngalakukeun lumangsung maranéhna butuh perhatian médis.

Pariksa ku dokter Anjeun langsung lamun salah sahiji efek samping handap lumangsung bari nyandak bubuk Lapatinib:

kirang umum
Susah atawa labored engapan
fainting
gancang atawa henteu teratur keteg jajantung
diare parna
tightness dina dada
tiredness mahiwal atanapi kelemahan
jarang

Beuteung atawa burih nyeri atanapi tenderness
liat warna stools
cikiih poék
Turunna napsu
muriang
rieut
itching atawa kulit baruntus
leungitna napsu
seueul sarta utah
bareuh suku atawa suku handap
panon konéng atawa kulit
Incidence teu dipikawanoh
Blistering, peeling, dilogorkeunnana kulit
nyeri dada
chills
batuk
mencret
kasusah jeung neureuy
pusing
rarasaan umum ngarareunah atawa geringna
hives
nyeri gabungan atawa otot
puffiness atanapi bareuh tina eyelids atawa sabudeureun panon, raray, biwir, atanapi basa
lesions kulitna beureum, sering sareng puseur ungu
beureum, panon jengkel
nyéri tikoro
sores, borok, atawa bintik bodas dina sungut atawa dina biwir
thickening sékrési bronchial
Sababaraha efek samping bubuk Lapatinib bisa lumangsung nu biasana teu kedah nengetan médis. efek samping ieu bisa dileungitkeun salila perlakuan salaku awak anjeun ngaluyukeun kana ubar nu. Ogé, profésional kasehatan anjeun mungkin bisa ngabejaan Anjeun tentang cara keur mencegah atawa ngurangan sababaraha efek samping ieu. Pariksa kalayan perawatan kaséhatan Anjeun profésional lamun salah sahiji sisi handap épék neruskeun atawa anu bothersome atawa lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan éta:

leuwih umum
Asam atawa burih haseum
nyeri deui
belching
biwir retak
diare (hampang)
kulit garing
rasa panas di jero beuteung
salah ancur
nyeri dina leungeun atawa suku
redness, bareuh, atanapi nyeri kulit
skala kulit dina leungeun jeung suku
sores, borok, atawa bintik bodas dina biwir, basa, atawa jero ngeunaan sungut
ngarareunah lambung, ngaganggu, atawa nyeri
bareuh atawa radang muara
tingling tina leungeun jeung suku
gangguan saré


Kumaha mésér bubuk Lapatinib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 231277-92-2 Lapatinib bubuk AASRAW

HNMR

Kami Lapatinib bubuk supplie, bubuk Lapatinib pikeun dijual, bubuk Raw Lapatinib (231277-92-2) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Lapatinib Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Tykerb (231277-92-2) -The killer of caner payudara

1 review pikeun Lapatinib bubuk (231277-92-2)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Lapatinib bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *