Lapatinib

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Lapatinib (CAS 231277-92-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Lapatinib mangrupa obat anti kanker dikembangkeun ku GlaxoSmithKline (GSK) salaku perlakuan pikeun tumor padet kayaning payudara sarta kanker paru. Ieu ieu disatujuan ku FDA on March 13, 2007, keur dipake dina pasien kalayan kanker payudara métastatik canggih ditéang ku kémoterapi ubar Capecitabine. Lapatinib nyaéta tumuwuhna épidermal tipe reséptor faktor 2 manusa (HER2 / ERBB2) jeung pertumbuhan épidermal faktor reséptor (HER1 / EGFR / ERBB1) kinase tirosin inhibitor. Ieu ngiket kana domain fosforilasi intrasélular pikeun nyegah reséptor autophosphorylation kana ligan ngariung.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Lapatinib


I.Lapatinib Karakter dasar:

ngaran: Lapatinib
CAS: 231277-92-2
Formula molekular: C29H26ClFN4O4S
Beurat molekul: 581.0575432
Ngalembereh Point: 137-139 ° C
Temp neundeun: 4 ° C
warna: kristalin bubuk bodas


II. Lapatinib (231277-92-2) pamakéan dina siklus stéroid

1. ngaran:

Lapatinib (CAS 231277-92-2), ngaran dagang aya Tykerb, Tyver.

2. Dianggo Lapatinib:

1) Lapitinib mangrupakeun tablet bisa dicokot ku sungut.
2) tablet datangna dina ukuran 1 dosage, 250mg.
3) Candak lapitinib persis sakumaha maréntahkeun ku dokter anjeun.
4) Lapitinib kudu dilaksanakeun sahanteuna hiji jam saméméh, atawa sahanteuna hiji jam sanggeus dahareun (nyandak total dosis dina waktos anu sareng sapopoé, ngabagi dosis henteu dianjurkeun).
5) Ulah dahar atawa inuman produk jeruk bali bari nyandak Lapatinib (231277-92-2).
6) Lamun sono a dosis lapitinib, nyandak eta pas Anjeun apal sapoe. Lamun sono sapoé, ulah ganda dosis anjeun poé saterusna. Ngan skip lasut dose.Call panyadia Podomoro Anjeun lamun henteu yakin naon nu kudu.
7) dokter anjeun bisa nyaluyukeun dosis anjeun lapatinib gumantung kumaha anjeun sabar perlakuan.

3. Dinyana dina Lapatinib

Lapatinib bisa ngabalukarkeun karuksakan ati nu tiasa parna atawa hirup-ngancam. karuksakan ati bisa lumangsung pas sababaraha dinten atanapi sakumaha telat sakumaha sababaraha bulan sanggeus mimiti pengobatan sareng Lapatinib (CAS 231277-92-2). Ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos ngalaman kasakit ati. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji gejala di handap, nelepon dokter Anjeun geura: itching, yellowing tina kulit atawa panon, cikiih poek, nyeri dina bagian katuhu luhur burih, perdarahan mahiwal atanapi bruising, atawa stools bulak atawa poék.

Tetep sagala pasini jeung dokter anjeun sarta laboratorium. dokter anjeun bakal mesen tés laboratorium tangtu sateuacan jeung mangsa perlakuan anjeun ningali naha haté anjeun islikely bisa ruksak atawa geus ruksak ku lapatinib.

Ngobrol dokter Anjeun ngeunaan resiko nyokot lapatinib.

parentah 4.Further:

Lapatinib mangrupakeun jenis narkoba kanker sasaran (Terapi biologi) disebut inhibitor protéin kinase (TKI). Éta perlakuan sasaran dipaké pikeun kangker nu gaduh jumlahna ageung protéin disebutna HER2 (pertumbuhan épidermal manusa reséptor faktor 2).

Sababaraha kangker payudara gaduh jumlahna ageung HER2. Sabab nu disebut HER2 positivecancers. HER2 ngajadikeun kanker sél tumuwuh jeung ngabagi. Lapatinib (231277-92-2) pindah kaluar HER2 sangkan sél ngeureunkeun tumuwuh atawa maot.


III. Lapatinib (231277-92-2) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér Lapatinib ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Lapatinib"