Bubuk LCZ696 Atah (936623-90-4) hplc≥98% | Régas AASraw R&D
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk LCZ696 (936623-90-4)

rating: SKU: 936623-90-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk LCZ696 (936623-90-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk LCZ696 (Sacubitril / valsartan bubuk) mangrupakeun anggota hiji kelas anyar agén disebut angiotensin reséptor-neprilysin sambetan (ARNIs) nu ngagabungkeun hiji inhibitor neprilysin jeung reséptor angiotensin pameungpeuk (ARB). bubuk LCZ696 ayeuna dituduhkeun pikeun nyampurkeun penderita gagalna jantung jeung fraksi ejection ngurangan (HFrEF) dina tempat hiji Énzim pangubah angioténsin (Ace) inhibitor atawa ARB nyalira. Ngaran dagang for bubuk LCZ696 nyaeta Entresto.

Panjelasan Produk

 

LCZ696 bubuk video

 

 


 

bubuk LCZ696 Karakter dasar

 

ngaran: bubuk LCZ696
CAS: 936623-90-4
Formula Molekul: C24H29N5O3.C24H29NO5.5/2H2O.3Na
Beurat molekul: 915.98
Ngalembereh Point: 137-140 ° C
Temp neundeun: di -20 ° C 3 taun Bubuk
warna: bubuk bodas

 


 

bubuk LCZ696 dina nurunna resiko pati cardiovascular na haté

 

ngaran

bubuk LCZ696, bubuk sacubitril, valsartan, LCZ 696, LCZ696

 

Atah LCZ696 bubuk Dianggo

bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) mangrupakeun anggota hiji kelas anyar agén disebut angiotensin reséptor-neprilysin sambetan (ARNIs) nu ngagabungkeun hiji inhibitor neprilysin jeung pameungpeuk reséptor angiotensin (ARB). bubuk LCZ696 ayeuna dituduhkeun pikeun nyampurkeun penderita gagalna jantung jeung fraksi ejection ngurangan (HFrEF) dina tempat hiji Énzim pangubah angioténsin (Ace) inhibitor atawa ARB nyalira. bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) ieu disatujuan ku FDA dina bulan Juli 2015 pikeun ngurangan résiko maot tina sabab cardiovascular jeung rumah sakit for gagal haté dina pasien kalayan gagalna jantung kronis, kelas NYHA II-IV, sarta ngurangan fraksi ejection. Kombinasi inhibisi neprilysin sarta sistem aldosterone (ngaraas) épék renin-angiotensin geus ditémbongkeun janten punjul ka pamadegan hiji inhibitor Ace. Ngaran dagang for bubuk LCZ696 nyaeta Entresto.

The dosis awal baku nyaeta 49 / 51 mg dua kali sapopoé.
A dosis awal ngurangan bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) 24 / 26 mg dua kali poéan disarankeun pikeun penderita handap:

• Inhibitor Ace atanapi ARB naif
• dosis rendah ACE sambetan atanapi terapi ARB: dosis rendah ACE sambetan sambetan: enalapril <= 10 mg unggal dinten, dosis rendah sarimbag ARB: valsartan <= 160mg unggal dinten
• Fungsi ginjal parah (GFR <30ml / mnt / 1.73m 2)
• Sedeng impairment hépatik (Child-Pugh kelas B)

 

Dinyana kana bubuk LCZ696 atah

bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dituduhkeun ngurangan résiko tina cardiovascular maot sarta gagalna jantung hospitalizations for gagal haté dina pasien kalayan HFrEF kronis, NYHA kelas II-IV. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dipake ditéang jeung GDMTs lianna di tempat hiji inhibitor Ace atanapi ARB.

Contraindications ngawengku:
• Hypersensitivity ka salah sahiji komponén.
• pamakéan Concomitant tina Ace inhibitor: bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) teu kudu dikaluarkeun dina 36 jam narima hiji inhibitor Ace.
• pamakéan Concomitant of aliskiren di penderita diabetes mellitus.
• Sajarah angioedema patali perlakuan saméméhna mibanda Ace inhibitor atawa terapi ARB.

épék pikaresepeun

(1) karacunan fétal: Sadaya ubar nu dianggo dina ngaraas bisa ngabalukarkeun ngarugikeun ka fétus lamun dibéré nalika kakandungan. Éta bisa ngurangan fungsi renal boh dina trimester kadua jeung katilu tina kakandungan jeung ningkatkeun morbidity na mortality boh jeung neonatal. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dilanjutkeun upami kakandungan nu dideteksi.

(2) Angioedema: Angioedema ieu dilaporkeun salaku 0.5% kalawan LZC696 (sacubitril / valsartan bubuk) jeung 0.2% kalawan enalapril salila periode dua kali buta di paradigma-HF. Aya ogé hiji laju ngaronjat dina Blacks vs non-Blacks na di maranéhanana kalayan sajarah saméméh of angioedema. Mun angioedema lumangsung, LCZ696 bubuk (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dilanjutkeun jeung teu matak rechallenged. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dipake dina eta sareng sajarah angioedema patali Ace inhibitor saméméhna atawa terapi ARB. Mun ngaganti atawa tina hiji inhibitor Ace, periode washout 36-jam anu diperlukeun antara narkoba.

(3) Hypotension: bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) lowers tekanan getih ngaliwatan inhibisi na tina ngaraas sarta bisa ngabalukarkeun hypotension symptomatic. Dina periode ganda-buta tina paradigma-HF, 18% pasien on bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dilaporkeun pangaruh ngarugikeun of hypotension vs 12% on penderita on enalapril. Kusabab aya hiji resiko gede dina eta pasien kalayan hiji ngaraas diaktipkeun, mangka dianjurkeun pikeun ngabenerkeun uyah atawa depletion volume saméméh inisiasi. Mun hypotension symptomatic lumangsung, ngaluyukeun diuretics na antihypertensives lianna, sarta ngubaran sabab sejenna hypovolemia jeung / atawa ngurangan dosis bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk). Mun hypotension symptomatic persists sanajan panurunan dina bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk), tamba mungkin perlu dieureunkeun.

(4) Gangguan fungsi ginjal: bubuk LCZ696 (bubuk sacubitril / valsartan) mangrupikeun agén ngahalangan RAAS; ku alatan éta, turunna fungsi ginjal tiasa dipiharep dina jalma anu résiko tinggi kalebet anu gaduh stenosis arteri ginjal. Dina période buta dua kali tina PARADIGM-HF, 5% tina anu diubaran ku bubuk atah LCZ696 (sacubitril / bubuk valsartan) sareng enalapril ngalaporkeun gagal ginjal salaku kajadian anu ngarugikeun. Salaku tambahan, kanaékan Scr> = 50% dititénan dina 16% jalma anu diubaran ku bubuk LCZ696 (bubuk sacubitril / valsartan) sareng enalapril. Fungsi ginjal kedah diawasi sacara raket sareng bubuk bubuk LCZ696 (sacubitril / bubuk valsartan) kedah diturunkeun atanapi dieureunkeun pikeun turunna klinis anu signifikan dina fungsi ginjal.

(5) Hyperkalemia: Ngaliwatan épék na kana blokiran RAAS, bubuk LCZ696 (bubuk sacubitril / valsartan) berpotensi nyababkeun hyperkalemia. Dina période buta dua kali tina PARADIGM-HF, 12% pasien anu dirawat kalayan bubuk atah LCZ696 (sacubitril / bubuk valsartan) ngalaporkeun pangaruh ngarugikeun hiperkalemia. Salaku tambahan, konsentrasi kalium> 5.5 mEq / L dititénan dina 16% jalma anu diubaran ku bubuk LCZ696 (bubuk sacubitril / valsartan) sareng enalapril. Monitor anu caket disarankan pikeun pasién anu ngagaduhan faktor résiko sapertos gangguan ginjal parah, diabetes mellitus, hypoaldosteronism, atanapi diet kalium tinggi. Ngurangan dosis atanapi ngeureunkeun ubar tiasa diperyogikeun pikeun paningkatan klinis dina potasium.

Dumasar rarancang sidang tina paradigma-HF nu penderita anu diperlukeun pikeun bisa sabar duanana enalapril jeung bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) salila ngajalankeun buta tunggal dina fase, éta kamungkinan yén ieu efek samping nu sahandapeun-dilaporkeun jeung bisa jadi luhur dina praktekna klinis.

 

parentah salajengna

bubuk LCZ696 disababkeun réduksi BP gede ti valsartan di SHR paduli darajat asupan uyah, nu ieu pakait sareng enhancement signifikan dina natrium ékskrési kemih sarta suprési aktivitas karunya. Saterusna, hiji nurunkeun pangaruh aditif BP bubuk atah LCZ696 ngarah ka panyalindungan cardiovascular gede di beurit hypertensive.

 

LCZ696 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

LCZ696 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk LCZ696 ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.