Bubuk Lenvatinib (417716-92-8) - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Lenvatinib

rating: Kategori:

Bubuk Lenvatinib mangrupikeun réséptor tirosin kinase (RTK) anu ngahambat kagiatan kinase réspéktor endothelial vaskular vaskular (VEGF) reséptor VEGFR1 (FLT1), VEGFR2 (KDR), sareng VEGFR3 (FLT4).

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Bubuk Lenvatinib
CAS Jumlah 417716-92-8
Formula molekular C21H19ClN4O4
rumus Beurat 426.85
sinonim 417716-92-8;

E7080;

E7080 (bubuk Lenvatinib);

4-[3-Chloro-4-(cyclopropylaminocarbonyl)aminophenoxy]-7-methoxy-6-quinolinecarboxamide;

katingalian Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Gudang jeung nanganan Simpen dina suhu kamar sareng jauh tina panas teuing sareng beueus.

 

Katerangan Bubuk Lenvatinib

Bubuk Lenvatinib mangrupikeun ubar anti kanker pikeun ngubaran jinis kanker tiroid sareng kanker anu sanés. Éta tindakan salaku sambetan sababaraha kinase ngalawan VEGFR1, VEGFR2 sareng VEGFR3 kinase.

Bubuk Lenvatinib mangrupikeun jinis terapi anu ditujukeun. Ieu ngandung harti éta nargétkeun hal anu khusus pikeun sél kanker, ku sabab éta ngirangan efek samping akibat karusakan dina sél séhat. Bubuk Lenvatinib jalan ku cara meungpeuk dua prosés anu ngamungkinkeun sél kanker tumuh:

▪ Campur protéin anu ngamajukeun babagian sél

▪ Meungpeung reséptor VEGF, anu tanggel waler pikeun angiogenesis, atanapi ngembangkeun suplai getih kana tumor. Ieu ngaluarkeun sumber nutrisi tumor.

 

Mékanisme Peta Lenvatinib Aksi

Bubuk Lenvatinib mangrupikeun réséptor tirosin kinase (RTK) anu ngahambat kagiatan kinase réspéktor endothelial vaskular vaskular (VEGF) reséptor VEGFR1 (FLT1), VEGFR2 (KDR), sareng VEGFR3 (FLT4). Bubuk Lenvatinib ogé ngahambat RTKs sanés anu parantos ngait dina angiogenesis patogén, tumuh tumor, sareng kamajuan kanker salian fungsi sélular normalna, kalebet reséptor faktor pertumbuhan fibroblast (FGF) FGFR1, 2, 3, sareng 4; trombosit diturunkeun faktor pertumbuhan reséptor alfa (PDGFRα), KIT, sareng RET.

 

Larapkeun Bubuk Lenvatinib

♦ Pikeun pengobatan pasién anu sacara lokal kumat atanapi metastatik, progresif, radioaktif yodium-réfraktif dibédakeun kanker tiroid.

♦ Dina kombinasi sareng everolimus ubar, pikeun pangobatan karsinoma sél ginjal anu maju saatos terapi anti angiogenik sateuacanna.

♦ Perawatan kanker hépatél (ati primér).

♦ Dina kombinasi sareng pembrolizumab ubar pikeun ngubaran penderita kanker endometrial maju.

Catetan: Upami ubar parantos disatujuan pikeun hiji panggunaan, médis tiasa milih nganggo obat anu sami ieu pikeun masalah sanés upami aranjeunna yakin éta tiasa ngabantuan.

 

Épék Sisi Bubuk Lenvatinib & Peringatan

Meunang pitulung médis darurat lamun boga tanda hiji réaksi alérgi: hives; engapan hésé; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Sababaraha jalmi anu nyandak bubuk lenvatinib parantos ngembangkeun perforasi (liang atanapi cimata) atanapi fistula (lorong anu henteu normal) dina jero lambung atanapi peujit. Nelepon dokter anjeun upami anjeun ngalaman nyeri beuteung anu parah, atanapi upami anjeun ngaraos cekel sareng cekek nalika tuang atanapi nginum.

 

Ogé nelepon dokter anjeun sakaligus upami anjeun gaduh:

▪ birit parah;

▪ nyeri sirah, lieur, robih status méntal, kaleungitan visi, rebutan (sawan);

▪ saeutik atanapi henteu ngijih;

▪ perdarahan anu henteu biasa (irisan irung, perdarahan haid beurat), atanapi perdarahan sanés anu moal lirén;

▪ tanda perdarahan lambung – bangku getih atanapi tarry, batuk getih atanapi utah anu katingalina sapertos kopi;

▪ masalah jantung – nyeri dada, nyeri dina rahang atanapi taktak, bareuh, beurat beurat, gancang napas;

▪ tanda pembekuan getih – kabulusan atanapi kalemahan ujug-ujug, masalah sareng visi atanapi ucapan;

▪ masalah ati – cikiih poék, tai warna-liat, jaundice (konéng kulit atanapi panon);

▪ tingkat kalsium rendah — otot atanapi kontraksi, kabebeng atanapi karasana tingly (sakitar sungut anjeun, atanapi dina ramo sareng jari-jari anjeun);

▪ ningkat tekanan darah – nyeri sirah parah, visi kabur, ngambek dina beuheung atanapi ceuli, hariwang, irung.

Perawatan kanker anjeun tiasa ditunda atanapi sacara permanén dihentikan upami anjeun gaduh efek samping anu tangtu.

 

efek samping umum bisa ngawengku:

▪ ngaluarkeun getih;

▪ nyeri beuteung, seueul, utah, diare;

▪ kaleungitan napsu, kaleungitan beurat;

▪ tés fungsi tiroid abnormal;

▪ nyeri otot atanapi sendi;

▪ bareuh dina panangan sareng suku anjeun;

▪ nyeri sungut;

▪ beureuman, peurih, atanapi mesék kulit dina panangan atanapi suku anjeun;

▪ nyeri sirah, capé;

▪ batuk, gangguan napas, sora serak.

Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun bisa ngalaporkeun efek samping mun FDA di 1-800-FDA-1088.

 

rujukan

[1] Administrasi Pangan sareng Narkoba AS. Hematology / Onkologi (Kanker) Persetujuan & Bewara Kasalametan.

[2] Haberfeld H, ed. (2015). Austria-Codex (dina basa Jerman). Wina: Österreichischer Apothekerverlag.

[3] "bubuk Lenvatinib digabungkeun sareng Everolimus". Administrasi Pangan sareng Narkoba AS. 16 Méi 2016.

[4] Nomer uji klinis NCT01321554 pikeun "Percobaan E7080 dina 131I-Refractory Bedana Kangker Tiroid" di ClinicalTrials.gov.

[5] Lubitz CC, Kong CY, McMahon PM, dkk. Pangaruh finansial taunan perawatan kanker tiroid anu dibédakeun kalayan saé di Amérika Serikat. Kanker. 2014; 120: 1345–1352.

[6] Kapsul Lenvima (bubuk lenvatinib) [resep inpormasi]. Woodcliff Lake, NJ: Eisai Inc. Pébruari 2015.

[7] Eisenhauer EA, Therasse P, Bogaerts J, dkk. Kriteria evaluasi réspon anyar dina tumor padet: révisi pedoman RECIST (vérsi 1.1). Eur J Kanker. 2009; 45: 228-247.

[8] Schlumberger M, Tahara M, Wirth LJ, dkk. Bubuk Lenvatinib ngalawan plasebo dina kanker tiroid-réfrakori radioiodin. N Engl J Med. 2015; 372: 621-630.