AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Eplerenone (107724-20-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 107724-20-9-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina Eplerenone Powder (107724-20-9), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Eplerenone Powder (107724-20-9) video


Bubuk Eplerenone (107724-20-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Eplerenone
CAS No.: 107724-20-9
Formula molekular: C24H30O6
Beurat molekul: 414.49
penampilan: Bodas mun beige bubuk
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Bubuk Eplerenone (107724-20-9) Description:

Éta dipatenkeun dina taun 1983 sareng disatujuan pikeun panggunaan médis di Amérika Serikat dina taun 2002.Eplerenone ayeuna disatujuan pikeun dijual di AS, EU, Walanda sareng Jepang.

Eplerenone, anu dijual di handapeun nami merek Inspra, mangrupikeun antimineralocorticoid stéroid tina grup spirolactone. Bubuk éplerenone dipaké pikeun nurunkeun résiko maot tina gagal jantung saatos serangan jantung.Eplerenone ogé dianggo pikeun ngubaran tekanan darah tinggi (hiperténsi) .Eplerenone bubuk ogé tiasa dianggo pikeun tujuan anu teu didaptarkeun dina panduan nginum obat ieu.

Bubuk Eplerenone milik kelas ubar anu disebut antagonis aldosteron. Kelas ubar nyaéta sakumpulan pangobatan anu dianggo dina cara anu sami. Ubar ieu sering dianggo pikeun ngubaran kondisional.Eplerenone tiasa dianggo ku campur sareng kagiatan stéroid dina awak anjeun anu disebut aldosteron. Aldosteron meta pikeun nambahan jumlah natrium sareng cai anu ku anjeun ngaropea. Tumis natrium sareng cai ieu tiasa nyababkeun tekanan darah tinggi, anu ogé tiasa nyababkeun gagal gagal jantung.Eplerenone jantung pikeun kamampuan ningkatkeun natrium sareng cai dina awak anjeun. Éta ngamungkinkeun langkung cai sareng natrium ninggalkeun awak anjeun.

rujukan:

  • Fischer J, Ganellin CR (2006). Discovery Narkoba dumasar Analogue. John Wiley & Putra. p. 459. ISBN 9783527607495.
  • Tam TS, Wu MH, Masson SC, MP Tsang, Stabler SN, Kinkade A, et al. (Pebruari 2017). "Eplerenone pikeun hiperténsi". The Cochrane Database of Systematic Review. 2: CD008996.
  • Tam TS, Wu MH, Masson SC, MP Tsang, Stabler SN, Kinkade A, et al. (Pebruari 2017). "Eplerenone pikeun hiperténsi". The Cochrane Database of Systematic Review. 2: CD008996.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk