bubuk Toko Levonorgestrel (797-63-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Levonorgestrel

rating: SKU: 797-63-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Levonorgestrel (797-63-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Levonorgestrel mangrupakeun kristalin bubuk sintétik hormon progestational bodas, gawéna ku ngahulag sékrési hiji endog tina ovarium atawa ngahulag fértilisasi tina endog ku spérma (sél réproduktif jalu). Ogé bisa dianggo ku cara ngarobah éta pinding tina rahim (rahim) pikeun nyegah ngembangkeun kakandungan a. Levonorgestrel utamana dipaké pikeun nyegah kakandungan, Hal ieu biasana disadiakeun di campuran racemic (Norgestrel, 6533-00-2).

Panjelasan Produk

 

Levonorgestrel bubuk video

 

 


 

bubuk Levonorgestrel Karakter dasar

 

 

ngaran: bubuk Levonorgestrel
CAS: 797-63-7
Formula Molekul: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: 13-ethyl-17-alpha-ethynyl-17-beta-hydroxy-4-gonen-3-one ;13-ethyl-17-alpha-ethynylgon-4-en-17-beta-ol-3-one ;13-ethyl-17-hydroxy-19-dinor-17-alpha-pregn-4-en-20-yn-3-on(+)-1 ;17-alpha-ethinyl-13-beta-ethyl-17-beta-hydroxy-4-estren-3-one ;17-beta-hydroxy-18-methyl-19-nor-17-alpha-pregn-4-en-20-yn-3-one ;17-ethynyl-18-methyl-19-nortestosteron ;17-ethynyl-18-methyl-19-nortestosterone ;18-methyl-17-alpha-ethynyl-19-nortestosterone
Ngalembereh Point: 206 ° C
Point golak: 459.1 ː C di 760 mmhg
Titik kaingetan: 195.4 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Leuwih jéntré Info. For bubuk Raw Levonorgestrel uninga

 

nami

bubuk Levonorgestrel

 

pamakéan bubuk Levonorgestrel na dosing

kontrasépsi 1.Oral:
Dina dosis low, bubuk Levonorgestrel dipaké dina triphasicformulations monophasicand of digabungkeun Pél kontraséptif lisan, kalayan dosis monophasic sadia mimitian ti 100-250μg, sarta dosis triphasic of 50μg / 75μg / 125μg. Hal ieu ngahiji jeung ethinylestradiol éstrogén dina formulasi ieu.
Dina dosis poean pisan low of 30μg, bubuk Levonorgestrel dipaké dina sababaraha progestogen ukur pillformulations.

 

kontrasépsi darurat

Levonorgestrel bubuk dipaké dina Pél kontraséptif darurat (ECPs), duanana dina Yuzpe regimen digabungkeun nu ngawengku éstrogén, jeung salaku padika bubuk-hijina atah Levonorgestrel. The Levonorgestrel metoda bubuk-ngan ngagunakeun Levonorgestrel bubuk atah 1.5 mg (salaku dosis tunggal atawa sakumaha dua 0.75 jam mg dosis 12 eta) dicokot dina 3 poé bandung dijagi, kalawan hiji ulikan nu nunjukkeun yén dimimitian salaku telat sakumaha jam 120 (5 poé) sanggeus sapatemon bisa jadi éféktif.
Mékanisme utama tindakan bubuk atah Levonorgestrel salaku pil kontrasépsi darurat ngan ukur progestogen nyaéta, numutkeun International Federation of Gynecology and Obstetrics (FIGO), pikeun nyegah pembuahan ku cara ngahambat ovulasi sareng kentel lendir serviks.FIGO parantos nyatakeun yén: " tinjauan buktina nunjukkeun yén LNG [levonorgestreol] ECP henteu tiasa nyegah implantasi endog anu dibuahan. Basa ngeunaan implantasi teu kedah dilebetkeun kana panyebelan produk LNG ECP. ” Dina Nopémber 2013, Badan Obat Éropa (Ema) nyatujuan parobahan label anu nyatakeun yén éta moal tiasa nyegah implantasi endog anu dibuahan. Panilitian anu sanés masih mendakan buktina teu jelas. Sedengkeun teu dipikaresep kontrasépsi darurat mangaruhan implantasi mustahil pikeun ngaluarkeun total kamungkinan pangaruh pask pembuahan. Dina Nopémber 2013, Ema ogé nyatujuan parobahan labél pikeun HRA Pharma's NorLevo nyarios: "Dina uji klinis, efektivitas kontraséptif dikirangan awéwé beuratna 75 kg [165 pon] atanapi langkung, sareng bubuk Levonorgestrel henteu épéktip pikeun awéwé anu beuratna langkung ti 80 kg. ”Dina bulan Nopémber 2013 sareng Januari 2014, FDA sareng Ema nyarioskeun yén aranjeunna ningali naha paningkatan beurat sareng indéks massa awak (BMI) ngirangan efektivitas kontrasépsi darurat

 

Ciri utama bubuk Levonorgestrel

  • hirup rak ditingkatkeun
  • komposisi akurat
  • Hygienically olahan
  • Unadulterated

 

Dinyana kana bubuk Levonorgestrel

Bubuk atah Levonorgestrel sami sareng sadaya farmasi, sababaraha épék anu teu dihoyongkeun tiasa kajantenan tina panggunaan bubuk Levonorgestrel. Salawasna konsultasi ka dokter atanapi ahli perawatan kaséhatan pikeun nasihat médis sateuacan dianggo. Efek samping anu umum pisan tina nyandak 1.5 mg bubuk atah Levonorgestrel dina uji klinis (dilaporkeun ku 10% atanapi langkung) kalebet: utah, hives, pusing, nyeri sirah, seueul, déprési, jarawat, nambihan beurat, nurunkeun HDL, nyeri beuteung, pembengkakan payudara saatos dilayanan, nyeri uterus,, reureuh haid, haid beurat, perdarahan uterus, sareng kacapean, amenorrhea. Disfungsi ati sareng ginjal, massa payudara digantungkeun; efek samping umum (dilaporkeun ku 1% dugi ka 10%) kalebet diare, utah, sareng menstruasi anu nyeri; épék sampingan ieu biasana ngaleungit dina 48 jam, éta henteu tiasa salaku pil KB pikeun nginum obat kontraséptif anu salajengna dipercaya pikeun nginum obat praméntal. Awéwé anu ngaroko teu kedah nyandak (kusabab rumit ku panyakit kardiovaskular).

 

parentah salajengna

Levonorgestrel bubuk (atawa l-norgestrel atawa D-norgestrel) mangrupakeun generasi progestogen sintétik kadua, Éta praktis leyur na cai, leyur dina chloroform, sparingly leyur dina étanol jeung métilén klorida. Alatan aktivitas progestogenic anak, bubuk atah Levonorgestrel boga épék antigonadotropic, sarta mangrupakeun bisa ngurangan kasuburan jeung produksi hormon séks gonadal dina duanana awéwé jeung lalaki, eta kalakuan ngahambat ovulation ku supressing gonadotrophin pelepasan ti kelenjar hipofisis. Ieu ngakibatkeun tingkat diteken of follicle stimulating hormon (FSH) jeung hormon luteinizing (LH) kalawan inhibisi consequent pembangunan follicle na ovulation. Dipaké salaku bahan aktif dina sababaraha contraceptives hormonal, includingcombined Pél lisan kontraséptif, progestogen ukur Pél, Pél kontraséptif darurat, sistem intrauterine, implants kontraséptif, sarta terapi gaganti hormon, tapi teu bisa ngajaga ngalawan kasakit dikirimkeun séksual. ogé katelah D- norethindrone, ditinggalkeun Kanok keton. Mun wanna ménta hasil optimal, Anjeun kudu dilaksanakeun pas mungkin dina 72 jam sapatemon, sarta kadua kalina 12 jam engké. nginum obat teh leuwih efektif dina sooner aranjeunna nu dicokot sanggeus sanggama.

 

bubuk atah Levonorgestrel

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Levonorgestrelraw bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Levonorgestrel ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.