Levothyroxine (T4) bubuk

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Levothyroxine (T4) bubuk (51-48-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

L-tiroksin bubuk mangrupakeun hormon tiroid synthetically dijieun. pangaruh na sarua jeung nu di alam L-thyroxin (L-T4) dina kelenjar tiroid. L-thyroxin hiji dua hormon nu dihasilkeun dina tiroid nu. Hiji sejenna nyaeta L-triiodthyronine (L-T3, tingali Cytomel). L-thyroxin jelas nu lemah ti dua hormon.

Panjelasan Produk

Levothyroxine (T4) video bubuk


|.Levothyroxine (T4) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Levothyroxine (T4) bubuk
CAS: 51-48-9
Formula molekular: C15H11I4NO4
Beurat molekul: 776.87
Ngalembereh Point: 235 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan II.Levothyroxinepowder dina siklus stéroid

1. ngaran:

Eltroxin; Tiroid-S; Levothroid; Levoxyl; Synthroid; Tirosint; Unithroid; Eltroxin; Natrium Levothyroxine; Synthroid.

2 (bubuk T4) Levothyroxine bubuk (CAS 51-48-9) Dianggo.:

Levothyroxine The / T4 éta lisan dipaké pikeun jalma mormal. Eta kudu ngajalankeun di 100-150mcg sapoé, pikeun siklus pondok, sabudeureun minggu 6, pikeun siklus panjang, minggu 12-16.

3. Dinyana on (T4 bubuk) levothyroxine bubuk

Anjeun teu diwenangkeun nyandak ieu Upami Anjeun gaduh gejala handap:
you anu alérgi kana sagala bahan di armodafinil atawa modafinil.
you boga sajarah ngembang baruntus a sanggeus nyokot armodafinil atanapi modafinil.
 anjeun gaduh sajarah masalah haté atawa klep haté tangtu (misalna mitral klep prolapse, hypertrophy ditinggalkeun ventricular)
Tur upami Anjeun salah geus di handap réaksi alérgi parna, mangga manggihan dokter katuhu jauh.
(Baruntus; hives; itching; kasusah neureuy atanapi engapan; tightness dina dada; bareuh sungut, beungeut, biwir, tikoro, atawa basa; hoarseness ilahar); nyeri dada; gancang atawa henteu teratur keteg jajantung; muriang, chills, atawa nyeri tikoro; parobahan méntal, wanda, atawa kabiasaan (misalna agresi, agitation, kahariwang, depresi, rasa exaggerated of well-mahluk, halusinasi, sénsitip, nervousness); otot atawa nyeri gabungan; shortness tina napas; pikiran suicidal atawa tindakan; bareuh suku; gejala masalah ati (misalna cikiih poek, stools bulak, leungitna pengkuh napsu, nyeri lambung katuhu sided, yellowing tina kulit atawa panon); bruising mahiwal atanapi perdarahan; utah; kelemahan.

parentah 4.Further:

Levothyroxine natrium mangrupa burner gajih unggulan saprak métabolisme anjeun greatly ngaronjat bari keur di dinya. Anjeun tiasa mampuh janten sloppier saeutik on pre-kontes dieting saprak eta masih bakal ngaduruk gajih lamun anjeun ngalakukeun dina loba kalori saprak métabolisme anjeun bade haywire. . Tur aya sababaraha kaunggulan unik séjénna, anu ngajadikeun eta pisan kalapa kalawan T3 kayaning suprési napsu, kirang merlukeun sare jeung ngaronjatkeun tina durability fisik (stamina), jadi tanda tanya "nu salah sahiji nyaeta hadé" gumantung kana tujuan Anjeun. Sajaba ti éta, organ nu nganyatakeun tipe 2 Déiodinase nganggo dihasilkeun lokal T3 salian plasma T3, sarta ku kituna aya patalina jeung masalah teoritis nu organ ieu moal mertahankeun tingkat T3 intrasélular fisiologis dina henteuna T4 plasma "


III.Levothyroxine (T4) HNMR bubuk

Atah (T4 bubuk) levothyroxine bubuk (51-48-9) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Kumaha mésér bubuk T4: mésér levothyroxine bubuk (CAS 51-48-9) ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Cytomel bubuk: Kumaha ngagunakeun bubuk Cytomel pikeun siklus aman? Cytomel orals: Kumaha mésér bubuk Cytomel online? Teu Cytomel / T3 Mantuan kalawan Loss Beurat? Naon Narkoba Lorcaserin na Lorcaserin bubuk?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun Levothyroxine (T4) bubuk

  1. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Milan -

    Dupi abdi nyandak 100mg viagra tanpa resép dokter

Tambah review a