Lorcaserin (Belviq) bubuk

rating:
2.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
Kategori: tags: , , , ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Lorcaserin (Belviq) bubuk (616202-92-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Lorcaserin (Belviq) bubuk dipaké bareng jeung diet jeung latihan pikeun ngubaran obesitas. Sarta kadangkala dipaké pikeun ngubaran obesitas nu bisa jadi pakait jeung diabetes, highcholesterol, atawa bloodpressure tinggi. Lorcaserin mangrupakeun ubar, disebut selektif reséptor 2C agonist. Ubar ieu ngiket kana sél husus dina hipotalamus jawab lapar jeung jalan pikeun ngurangan kagiatan dina puseur napsu otak.

Panjelasan Produk

Lorcaserin Perkenalan

Ngahasilkeun hiji ubar leungitna beurat efisien jeung aman téh tugas daunting. Usaha nu geus kaliwat geus datang jeung sababaraha efek samping kayaning ngaruksak haté. Kabeneran, studi anyar nyebutkeun yen lorcaserin beurat karacunan leungitna tiasa mantuan Anjeun héd kaluar kaleuwihan beurat tanpa ngabogaan kurban kasehatan haté anjeun. Lorcaserin mangrupakeun karacunan suppressant heran napsu, nu ieu disatujuan ku FDA di 2012. Tapi naon anu lorcaserin? Muhun, handap mangrupa pedaran di-jerona ubar, struktur kimia sarta sipat, migunakeun, dosage, precautions, sarta leuwih.

Ngaran produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

Lorcaserin (Belviq) video bubuk


I.Lorcaserin (Belviq) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Lorcaserin (Belviq) bubuk
CAS: 616202-92-7
Formula molekular: C11H14ClN
Beurat molekul: 195.692
Ngalembereh Point: 212 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas


Lorcaserin Perkenalan

Ngahasilkeun hiji ubar leungitna beurat efisien jeung aman téh tugas daunting. Usaha nu geus kaliwat geus datang jeung sababaraha efek samping kayaning ngaruksak haté. Kabeneran, studi anyar nyebutkeun yen lorcaserin beurat karacunan leungitna tiasa mantuan Anjeun héd kaluar kaleuwihan beurat tanpa ngabogaan kurban kasehatan haté anjeun. Lorcaserin mangrupakeun karacunan suppressant heran napsu, nu ieu disatujuan ku FDA di 2012. Tapi naon anu lorcaserin? Muhun, handap mangrupa pedaran di-jerona ubar, struktur kimia sarta sipat, migunakeun, dosage, precautions, sarta leuwih.

Ngaran produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

Di handap ieu struktur kimia lorcaserin di 3-D konformasi.

Lorcaserin (Belviq) bubuk

Kimia Sipat Lorcaserin (belviq) (CAS 616202-92-7)

Di handap ieu sipat kimia nu diringkeskeun tina Lorcaserin (belviq); aranjeunna geus dibere dina tabel di handap ieu pikeun glance gancang.

Ngaran milik Niley sipat
Kovalén-kabeungkeut Count Unit 1
Isotop Atom Count 0
Undefined Bond Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Bond Stereocenter Count 0
Undefined Atom Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Atom Stereocenter Count 1
Beurat Atom Count 13
Cas formal 0
Sanyawa Dupi Canonicalized leres
XLogP3-AA 2.7
pasti Massa 195.081 g / mol
Monoisotopic Massa 195.081 g / mol
Topological Polar Surface Area 12 A ^ 2
pajeulitna 172
Rotatable Count Bond 0
Hidrogén Bond akséptor Count 1
Hidrogén Bond donor Count 1
Beurat molekul 195.69 g / mol
disosiasi konstanta

pKa = 9.98 (Est)

A pedaran basajan tina bubuk Lorcaserin HCl

Lorcaserin (Belviq) mangrupa karacunan napsu suppressant ngarumuskeun ku sarena farmasi. Eta milik hiji kelas obat disebut agonists reséptor serotonin. Hayu urang dirancang pikeun mantuan Anjeun ngarasa pinuh sanggeus geus didahar kirang kadaharan. Ieu suppresses napsu ku ngaktipkeun nu 5-HT2C reséptor, nu mangrupakeun tipe reséptor serotonin dina wewengkon otak (hipotalamus) nu ngatur napsu. Nalika aranjeunna sinyal awak anjeun ngarasa pinuh, anjeun meunang dahar kirang, sahingga mungkas nepi kaleungitan beurat dina ngajalankeun panjang.

Belviq, anu ngaran kimia nyaéta (R) -8-chloro-1-métil-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3- benzazepine hydrochloride hemihydrate, anu dimaksud bisa dicokot oral. beurat molekul nyaeta 241.16 g / mol, sarta rumus émpiris na nyaéta C11H15Cl2N • 0.5H2O. Rumus struktural nyaeta hereunder:

Lorcaserin (Belviq) bubuk

The kaleyuran of Lorcaserin hydrochloride hemihydrate dina cai leuwih luhur batan 400 mg / ml. A tablet Belviq boga 10.4 miligram kristalin lorcaserin hydrochloride hemihydrate (a bodas kana bubuk kaluar-bodas), anu sarua jeung 10.0 miligram anhidrat lorcaserin hydrochloride. Ogé ngandung bahan séjén, kaasup magnésium stearate NF, talc USP, FD & C danau aluminium Blue #2, titanium dioksida USP, poliétilén glikol NF, polyvinyl alkohol USP, koloid silikon dioksida NF, croscarmellose natrium NF, silicified microcrystalline selulosa jeung hydroxypropyl selulosa NF.

Peta ngeunaan mékanisme Lorcaserin

Numutkeun kriteria hidayah ka Pangan sarta Narkoba Administrasi urang (2007), Lorcaserin sanggup nulungan sawawa ngahontal leungitna beurat klinis bermakna. obat leungitna beurat ieu disebut dianggo ogé nalika dipasangkeun kalayan aktivitas fisik ngaronjat ogé diet low-kalori. Bisa nyata ngabantu jeung manajemén beurat kronis, utamana ku jalma anu kaleuwihan beurat (sahanteuna 27 kg / m2), Atanapi obese (BMI sahiji di least30 kg / m2). nginum obat ieu ogé bisa mantuan maranéhanana jeung salah sahiji atawa leuwih nu patali beurat isu, kayaning diabetes tipe 2, dyslipidemia, atawa hipertensi.

Lorcaserin mangrupakeun karacunan napsu suppressant novél anu tindakan selektif salaku 5-HT2C agonist reséptor dina hipotalamus kalawan aksi selectivity lima belas kali leuwih pangirut pikeun 5-HT2C reséptor ti keur 5-HT2A sarta whopping a 100 kali selectivity fungsi luhur pikeun 5-HT2C reséptor ti keur 5-HT2B.

reséptor 5-HT2C anu situated ampir sacara éksklusif di otak manusa sarta bisa kapanggih dina thalamus, hipotalamus, cortex, hippocampus, plexus choroid, cerebellum, sarta amygdala. The stimulasi of reséptor 5-HT2C dina hipotalamus ngaktifkeun POMC (proopiomelanocortin) produksi jeung kituna ngamajukeun ngurangan beurat ngaliwatan satiety. argumen ieu dirojong ku percobaan klinis dibuktikeun jeung studi panalungtikan lianna. Bari eta ilaharna ngira yén reséptor 5-HT2C mantuan di régulasi napsu, sékrési éndokrin, sarta haté, anu mode pasti of Peta dina pangaturan napsu teu dipikawanoh.

reséptor EC50 [Nm] Ki[Nm]
5-HT2C 39 13
5-HT2B 2380 147
5-HT2A 553 92

Pamakéan nandakeun bubuk Lorcaserin HCl

Lamun urang nganggap ulasan asli Lorcaserin kaluar aya, teras ieu sigana pangalusna leungitna beurat karacunan dina pasaran kiwari. jalma kaleuwihan beurat tangtu, nyaéta jalma anu miboga kaayaan médis nu patali jeung beurat atawa pamadegan anu obese tiasa nyata kauntungan ti produk ieu.

Lamun dipake ditéang jeung program doktor-disatujuan workout, program diet low-kalori, sarta robah gaya hirup, Lorcaserin bisa mantuan hiji ngalakukeun leuwih pisan ti ngan leungit beurat - eta bisa mantuan nurunkeun loba resiko kaséhatan nu pakait sareng obesitas, kaasup tekanan tinggi getih, diabetes, panyakit jantung, sarta maot mimiti.

Nurutkeun kana Center pikeun Control Kasakit, kaleungitan ngan 5 mun 10 persén tina total beurat awak bisa nampilkeun sabagian kauntungan kaséhatan kayaning kamajuan dina gula getih, koléstérol getih, sarta tekanan getih.

The dosage bubuk Lorcaserin HCl

Dewasa nu sakuduna dituju nyandak dua Pél per poé. kituna Anjeun bakal kedah nyandak Pél 60 per bulan. Numutkeun FDA, salah kedah nganggo obat salila sesa / na hirup nya ngadukung hiji beurat séhat.

Éta penting pikeun dicatet yén hasil positif kedah ditempo sanggeus minggu 12. Lamun moal geus leungit sahenteuna 5 persén beurat awak dasar anjeun ku lajeng, anjeun disarankan pikeun ngeureunkeun maké karacunan nu. Malah jeung pamakéan terus, éta kurang kamungkinan nu bakal ngahontal jeung ngadukung leungitna beurat klinis bermakna.

Kawaspadaan Lorcaserin HCl

Ieu alus mun inget yen profésional kasehatan anjeun geus prescribed ubar ieu lantaran geus judged yén kaunggulan anjeun meunang leuwih luhur batan resiko tina efek samping. Kalolobaan jalma anu butuh ubar ieu teu némbongkeun efek samping serius.

Sateuacan Anjeun nyandak lorcaserin, hayu tukang ubar anjeun atanapi dokter terang naha anjeun alérgi kana tamba; atawa naha anjeun ngagaduhan alergi lianna. Lorcaserin ngandung bahan aktif anu bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi atawa isu sejenna. Tanya tukang ubar anjeun pikeun masihan anjeun leuwih rinci.

Sateuacan nyandak ubar ieu, ngawartosan tukang ubar anjeun atanapi dokter ngeunaan sajarah médis anjeun, hususna masalah ginjal, diabetes, masalah ati, kasakit jantung (kaasup block haté, kasakit klep haté, keteg jajantung slow, gagal haté) masalah nu mungkin nambahan résiko tina nyeri / erections berkepanjangan dina lalaki (kaasup sirit cacad, kasakit Peyronie urang, sababaraha myeloma, anémia sél arit, leukemia).

suppressant karacunan napsu ieu bisa nyieun Anjeun ngalambatkeun pamikiran anjeun atanapi lieur. Ganja atawa alkohol bisa nyieun épék ieu goréng. Ulah make mesin, ngajalankeun, atawa ngalakukeun nanaon nu tungtutan alertness dugi anjeun bisa ngalakukeun hal eta taliti. Ngawatesan inuman alkohol sarta ngobrol dokter Anjeun lamun nuju ngagunakeun ganja.

Mun anjeun geus ngajalanan prosedur bedah, éta prudent nu ngabejaan dokter gigi anjeun atanapi dokter ngeunaan sagala produk Anjeun nyandak (kaasup narkoba nonprescription, produk herbal, sarta ubar resép).

Lamun nuju hirup jeung diabetes, beurat karacunan leungitna ieu bisa mangaruhan gula getih anjeun. Pastikeun Anjeun pariksa tingkat gula getih anjeun dina interval nu sarua salaku disarankan sarta babagi hasil anjeun kalawan dokter. Hayu dokter Anjeun nyaho lamun gaduh gejala gula getih low. profésional kasehatan anjeun bisa merlukeun pikeun ngaluyukeun program latihan anjeun, diet atanapi nginum obat diabetes.

Ubar ieu kedah moal dicokot nalika kakandungan sabab bisa ngarugikeun orok unborn. Tanya dokter Anjeun ngeunaan aplikasi tina bentuk dipercaya kontrol kalahiran. Mun anjeun hamil atawa jadi hamil, ngabejaan kasehatan anjeun profésional langsung.

Sajauh, éta kanyahoan naha ubar ieu pas kana susu payudara. Pikeun nyegah kamungkinan resiko keur orok, breastfeeding nalika maké nginum obat ieu teu dianjurkeun. Pastikeun yén anjeun konsultasi dokter Anjeun sateuacan Anjeun breastfeed.

Baca pamaké liplet Inpo taliti mun sadia ti dokter Anjeun sateuacan Anjeun maké lorcaserin na wae anjeun meunang ngeusian hiji. Bisi anjeun boga sual naon, ménta tukang ubar Anjeun atawa dokter.

Candak napsu ieu suppressant karacunan ku sungut sareng atawa henteu sareng tepung sakumaha diarahkeun ku tukang ubar anjeun, biasana dua kali per poé. Paké ubar ieu kudu rutin meunang nu leuwih seueur tina eta. Pikeun mantuan anjeun inget, nyandak karacunan nu di kali sarua unggal poe.

Lorcaserin mangrupakeun ubar watek ngabentuk. Ulah nambahan dosis atawa butuh karacunan ieu leuwih remen ti prescribed. Kaayaan anjeun boga teu ningkatkeun wae leuwih gancang, sarta résiko efek samping bisa nambahan.

interaksi ubar parna bisa lumangsung nalika obat husus anu dipaké bareng jeung karacunan lorcaserin. Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala obat nu make ayeuna, tur sagala resép séjén nu dimimitian atawa eureun maké.

Lorcaserin karacunan leungitna beurat teu disatujuan keur dipake ku jalma ngora ti heubeul 18 taun.

Kumaha carana abdi kedah nyandak bubuk Lorcaserin HCl?

Ulah nyapek, megatkeun, atawa naksir hiji nambahan-release tablet. Ngan ngelek eta sakabeh.

Lorcaserin napsu suppressant téh ngan bagian tina program perlakuan lengkep mana ogé kedah ngawengku latihan, kontrol beurat, diet, sarta salawasna nguji gula getih anjeun. Tuturkeun nginum obat anjeun, gizi, sarta rutinitas workout pisan mastikeun.

Nyimpen pangobatan dina suhu kamar jauh ti panas sarta Uap.

Tetep catetan tina jumlah obat dipaké ti sakabéh botol. Lorcaserin karacunan leungitna beurat nyaéta ubar tina nyiksa, jeung anjeun kudu sok aya sadar lamun batur keur ngagunakeun nginum obat Anjeun tanpa resép atawa improperly.

Pernah bagikeun ubar lorcaserin kalayan saha wae. Tetep tamba dina tempat dimana aya salah sahiji nu sejenna bisa meunang eta.

Naon kajadian bisi anjeun sono dosis Lorcaserin?

Kantun nyandak nu dosis lasut geuwat maneh ngelingan. Anjeun kudu skip nu dosis lasut lamun waktu keur dosis dijadwalkeun hareup ampir. Ulah nyandak hiji dosis tambahan sangkan nepi pikeun dosis lasut.

Naon kajadian lamun overdose Lorcaserin?

Néangan bantuan médis darurat atawa ngahubungan garis Pitulung Racun dina 1-800-222-1222.

Kumaha atuh ulah nyokot bari on lorcaserin?

Ulah nyandak naon nu sejen liwat deui-counter atawa produk resép beurat-leungitna tanpa nasehat dokter anjeun. Ogé, ulah nyandak tiis atawa batuk pangobatan sawaktos nyandak karacunan lorcaserin.

Naon obat lianna bisa mangaruhan lorcaserin?

Ubar handap bisa mangaruhan karya kumaha lorcaserin:

  • A "triptan" nu mangrupakeun obat-sapertos lieur sirah saperti Maxalt, Zomig almotriptan, rizatriptan, sumatriptan, frovatriptan, zolmitriptan, Imitrex, jeung sajabana.
  • Cabergoline;
  • linezolid;
  • nanaon nu antidepressant
  • litium;
  • wort Kang Iwan;
  • erectile dysfunctiondrugs- Levitra, Viagra avanafil, Cialis, sildenafil, tadalafil, jeung nu lianna;
  • tramadol;
  • triptofan (ogé katelah L-triptofan);
  • batuk atawa ubar tiis nu ngandung dextromethorphan; atanapi
  • pangobatan pikeun ngubaran gering mental, wanda atawa karusuhan kahariwang.

Daptar di luhur teu tuntas. obat lianna bisa mangaruhan lorcaserin, sarta henteu kabéh interaksi mungkin geus didaptarkeun dina Buku nginum obat ieu.

BBC Laporan Dina Kasalametan jeung Kekecapan Lorcaserin HCl (CAS 616202-92-7)

Aya geus sababaraha laporan BBC on Lorcaserin ngeunaan teu ukur kekecapan tapi ogé kasalametan ubar nu. Numutkeun BBC, ulikan panganyarna, diterbitkeun dina New England Journal of Medicine, nunjukkeun urang ngagunakeun lorcaserin napsu karacunan suppressant leungit hiji rata-rata di sabudeureun 8.8lb (4kg) liwat hiji periode rékaman sakumaha saeutik jadi tilu sarta satengah taun. Hasil ulikan ieu kabukti yen lorcaserin nyaeta undoubtedly salah sahiji Pél leungitna beurat pangalusna.

laporan ogé nyebutkeun éta ubar saprak eta dilampahkeun ku suppressing napsu, ulah nempatkeun pamaké dina resiko tinggi of conditions.The haté ulikan diterbitkeun dituturkeun a whopping 12,000 penderita obese atawa kaleuwihan beurat di AS leuwih 40 bulan.

Sanggeus tilu satengah taun, sawawa nyokot lorcaserin éta tilu kali leuwih gampang ti teu geus ngurangan lima nepi ka sapuluh persén massa awakna ti maranéhanana narima placebo a, nurutkeun salah sahiji peneliti kalungguhan tina ulikan, Dr. Erin Bohula.

Tés dilakukeun dina klep haté teu némbongkeun sagala béda anu signifikan dibandingkeun jeung valves haté jalma ngalakukeun placebo kana. Gaduhan dina pikiran nu kieu geus ti perhatian primér lamun datang ka kasalametan Pél slimming sejen, lorcaserin berpotensi bisa jadi pangalusna karacunan leungitna beurat.

Dewasa nyokot ubar éta ogé dina resiko low diabetes tipe 2. Waragad karacunan sabudeureun £ 155-225 ($ 220-290) per dosis bulan di AS. Lorcaserin nyadiakeun alternatif alus teuing pikeun prosedur beurat-réduksi invasif kawas bedah band gastric diantarana.

laporan BBC sejen diulas ulikan ku peneliti di Universitas Aberdeen urang Rowett Institute anu dipigawé panalungtikan kana napsu. The élmuwan ngomong yén panalungtikan maranéhanana dina napsu kungsi dipingpin aranjeunna ka bagian husus otak.

Aranjeunna noticed nu ku influencing pamadegan sél husus kalayan obat éta bisa nurunkeun asupan dahareun. Kusabab lorcaserin jalan ku mékanisme ieu, hasil ulikan teu ukur lawang dibuka pikeun pangobatan anyar kawas lorcaserin tapi ogé bertulang ahli naon yakin ngeunaan lorcaserin-na kaamanan jeung efisiensi.

Bibliografi

  1. Weissman NJ, Sanchez M, Koch GG, et al. assessment Echocardiographic of valvular regurgitation cardiac kalawan lorcaserin tina analisis fase 3 3 percobaan klinis. CIRC Cardiovasc Imaging 2013; 6: 560-7
  2. Halford JC: ubar obesitas dina ngembangkeun klinis. Curr Opin Investig Narkoba. 2006 Apr; 7 (4): 312-8.
  3. Thomsen WJ, Grottick AJ, Menzaghi F, et al. Lorcaserin, novel selektif manusa agonist 5-hydroxytryptamine2C: di vitro na di vivo characterization pharmacological. J Pharmacol exp Ther 2008; 325: 577-87
  4. Smith BM, Smith JM, Tsai JH, et al. Kapanggihna jeung struktur-aktivitas hubungan Lorcaserin, a serotonin 5-HT2C agonist reséptor selektif pikeun pengobatan obesitas. J Med Chem 2008; 51: 305-13
  5. BBC News, "A grup leutik tina grup sél otak bisa tackle obesitas nurutkeun peneliti Aberdeen ".


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun Lorcaserin (Belviq) bubuk

  1. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Opal -

    kumaha nyandak viagra?

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *