Bubuk Lorcaserin (Belviq) (616202-92-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Lorcaserin

rating: SKU: 616202-92-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Lorcaserin (Belviq) bubuk (616202-92-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

 

Panjelasan Produk

 

Lorcaserin Perkenalan

Ngahasilkeun hiji ubar leungitna beurat efisien jeung aman téh tugas daunting. Usaha nu geus kaliwat geus datang jeung sababaraha efek samping kayaning ngaruksak haté. Kabeneran, studi anyar nyebutkeun yen lorcaserin beurat karacunan leungitna tiasa mantuan Anjeun héd kaluar kaleuwihan beurat tanpa ngabogaan kurban kasehatan haté anjeun. Lorcaserin mangrupakeun karacunan suppressant heran napsu, nu ieu disatujuan ku FDA di 2012. Tapi naon anu lorcaserin? Muhun, handap mangrupa pedaran di-jerona ubar, struktur kimia sarta sipat, migunakeun, dosage, precautions, sarta leuwih.

Ngaran produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

 

Video bubuk Lorcaserin (Belviq)

 

 


 

I.Lorcaserin (Belviq) bubuk Karakter dasar:

 

ngaran: Lorcaserin (Belviq) bubuk
CAS: 616202-92-7
Formula Molekul:  C11H14ClN
Beurat molekul: 195.692
Ngalembereh Point: 212 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas

 


 

Lorcaserin Perkenalan

Ngahasilkeun hiji ubar leungitna beurat efisien jeung aman téh tugas daunting. Usaha nu geus kaliwat geus datang jeung sababaraha efek samping kayaning ngaruksak haté. Kabeneran, studi anyar nyebutkeun yen lorcaserin beurat karacunan leungitna tiasa mantuan Anjeun héd kaluar kaleuwihan beurat tanpa ngabogaan kurban kasehatan haté anjeun. Lorcaserin mangrupakeun karacunan suppressant heran napsu, nu ieu disatujuan ku FDA di 2012. Tapi naon anu lorcaserin? Muhun, handap mangrupa pedaran di-jerona ubar, struktur kimia sarta sipat, migunakeun, dosage, precautions, sarta leuwih.

Ngaran produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

 

Di handap ieu struktur kimia lorcaserin di 3-D konformasi.

Lorcaserin (Belviq) bubuk

 

Sipat Kimia Lorcaserin (belviq) (CAS 616202-92-7)

Ieu di handap aya sipat kimia diringkeskeun tina Lorcaserin (belviq); aranjeunna parantos dipidangkeun dina tabel di handap ieu pikeun pandangan gancang.

 

Ngaran milik Niley sipat
Kovalén-kabeungkeut Count Unit 1
Isotop Atom Count 0
Undefined Bond Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Bond Stereocenter Count 0
Undefined Atom Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Atom Stereocenter Count 1
Beurat Atom Count 13
Cas formal 0
Sanyawa Dupi Canonicalized leres
XLogP3-AA 2.7
pasti Massa 195.081 g / mol
Monoisotopic Massa 195.081 g / mol
Topological Polar Surface Area 12 A ^ 2
pajeulitna 172
Rotatable Count Bond 0
Hidrogén Bond akséptor Count 1
Hidrogén Bond donor Count 1
Beurat molekul 195.69 g / mol
disosiasi konstanta

 

pKa = 9.98 (Est)

 

A pedaran basajan tina bubuk Lorcaserin HCl

Lorcaserin (Belviq) mangrupikeun pél suppressant napsu anu dirumuskeun ku Arena Farmasi. Éta kagolong kana kelas ubar anu disebut agonis reséptor serotonin. Éta dirarancang pikeun ngabantosan anjeun ngaraos wareg saatos tuang tuangeun kirang. Éta neken napsu ku ngaktipkeun 5-HT2C reséptor, nu mangrupakeun tipe reséptor serotonin dina wewengkon otak (hipotalamus) nu ngatur napsu. Nalika aranjeunna sinyal awak anjeun ngarasa pinuh, anjeun meunang dahar kirang, sahingga mungkas nepi kaleungitan beurat dina ngajalankeun panjang.

Belviq, anu ngaran kimia nyaéta (R) -8-chloro-1-métil-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3- benzazepine hydrochloride hemihydrate, anu dimaksud bisa dicokot oral. beurat molekul nyaeta 241.16 g / mol, sarta rumus émpiris na nyaéta C11H15Cl2N • 0.5H2O. Rumus struktural nyaeta hereunder:

 

Lorcaserin (Belviq) bubuk

 

Kelarutan Lorcaserin hidroklorida hémidrasi dina cai langkung luhur tibatan 400 mg / mL. Tablet Belviq ngagaduhan 10.4 miligram lorcaserin hidroklorida hémidridida (bubuk bodas nepi ka bodas), anu sami sareng 10.0 miligram lorcaserin hidroklorida. Éta ogé ngandung bahan-bahan sanésna, kalebet magnesium stearate NF, talc USP, FD&C Blue # 2 danau aluminium, titanium dioxide USP, polyethylene glycol NF, polyvinyl alkohol USP, colloidal silicon dioxide NF, croscarmellose sodium NF, silicified microcrystalline cellulose and hydroxypropyl cellulose NF.

 

Peta ngeunaan mékanisme Lorcaserin

Numutkeun kriteria hidayah ka Pangan sarta Narkoba Administrasi urang (2007), Lorcaserin sanggup nulungan sawawa ngahontal leungitna beurat klinis bermakna. obat leungitna beurat ieu disebut dianggo ogé nalika dipasangkeun kalayan aktivitas fisik ngaronjat ogé diet low-kalori. Bisa nyata ngabantu jeung manajemén beurat kronis, utamana ku jalma anu kaleuwihan beurat (sahanteuna 27 kg / m2), Atanapi obese (BMI sahiji di least30 kg / m2). nginum obat ieu ogé bisa mantuan maranéhanana jeung salah sahiji atawa leuwih nu patali beurat isu, kayaning diabetes tipe 2, dyslipidemia, atawa hipertensi.

Lorcaserin mangrupakeun karacunan napsu suppressant novél anu tindakan selektif salaku 5-HT2C agonist reséptor dina hipotalamus kalawan aksi selectivity lima belas kali leuwih pangirut pikeun 5-HT2C  reséptor ti keur 5-HT2A  sarta whopping a 100 kali selectivity fungsi luhur pikeun 5-HT2C reséptor ti keur 5-HT2B.

Reséptor 5-HT2C ayana ampir sacara éksklusif dina otak manusa sareng tiasa dipendakan dina thalamus, hypothalamus, cortex, hippocampus, choroid plexus, cerebellum, sareng amygdala. Rangsangan reséptor 5-HT2C dina hipotalamus ngaktipkeun produksi POMC (proopiomelanocortin) sahingga ngiringan ngirangan beurat ngalangkungan satiety. Argumen ieu dirojong ku uji klinis anu kabuktosan sareng studi panilitian sanés. Nalika ilaharna dianggap yén reséptor 5-HT2C ngabantosan dina ngatur napsu, sékrési éndokrin, sareng suasana haté, modeu tindakan anu pasti dina pangaturan napsu henteu dipikaterang.

 

reséptor EC50 [Nm] Ki[Nm]
5-HT2C 39 13
5-HT2B 2380 147
5-HT2A 553 92

 

Pamakéan nandakeun bubuk Lorcaserin HCl

Lamun urang nganggap ulasan asli Lorcaserin kaluar aya, teras ieu sigana pangalusna leungitna beurat karacunan dina pasaran kiwari. jalma kaleuwihan beurat tangtu, nyaéta jalma anu miboga kaayaan médis nu patali jeung beurat atawa pamadegan anu obese tiasa nyata kauntungan ti produk ieu.

Lamun dipake ditéang jeung program doktor-disatujuan workout, program diet low-kalori, sarta robah gaya hirup, Lorcaserin bisa mantuan hiji ngalakukeun leuwih pisan ti ngan leungit beurat - eta bisa mantuan nurunkeun loba resiko kaséhatan nu pakait sareng obesitas, kaasup tekanan tinggi getih, diabetes, panyakit jantung, sarta maot mimiti.

Nurutkeun kana Center pikeun Control Kasakit, kaleungitan ngan 5 mun 10 persén tina total beurat awak bisa nampilkeun sabagian kauntungan kaséhatan kayaning kamajuan dina gula getih, koléstérol getih, sarta tekanan getih.

 

 The dosage bubuk Lorcaserin HCl

Dewasa nu sakuduna dituju nyandak dua Pél per poé. kituna Anjeun bakal kedah nyandak Pél 60 per bulan. Numutkeun FDA, salah kedah nganggo obat salila sesa / na hirup nya ngadukung hiji beurat séhat.

Éta penting pikeun dicatet yén hasil positif kedah ditempo sanggeus minggu 12. Lamun moal geus leungit sahenteuna 5 persén beurat awak dasar anjeun ku lajeng, anjeun disarankan pikeun ngeureunkeun maké karacunan nu. Malah jeung pamakéan terus, éta kurang kamungkinan nu bakal ngahontal jeung ngadukung leungitna beurat klinis bermakna.

 

Kawaspadaan Lorcaserin HCl

Saé pikeun émut yén ahli kasihatan anjeun parantos ngersakeun ubar ieu kusabab aranjeunna parantos nangtoskeun yén kauntungan anu anjeun piken langkung luhur tibatan résiko épék. Kaseueuran jalma anu nginum obat ieu henteu nunjukkeun efek samping serius.

Sateuacan anjeun nyandak lorcaserin, hayu apotéker atanapi dokter anjeun terang naha anjeun alérgi kana ubar; atanapi naha anjeun ngagaduhan alergi sanés. Lorcaserin ngandung bahan teu aktip anu tiasa nyababkeun réaksi alérgi atanapi masalah sanés. Tanya apoteker anjeun pikeun masihan anjeun langkung seueur rinci.

Sateuacan nyandak ubar ieu, wartosan tukang ubar anjeun atanapi dokter ngeunaan riwayat médis anjeun, khususna masalah ginjal, diabetes, masalah ati, panyakit jantung (kalebet blok jantung, panyakit klep jantung, keteg jajantung lalaunan, gagal jantung) anu tiasa ningkatkeun résiko cacakan anu nyeri / berkepanjangan pikeun lalaki (kalebet sirit cacad, panyawat Peyronie, sababaraha myeloma, anémia sél arit, leukemia).

Pél suppressant napsu ieu tiasa ngajantenkeun anjeun ngalaunan pamikiran atanapi lieur. Ganja atanapi alkohol tiasa ngajantenkeun épék ieu langkung parah. Entong nganggo mesin, nyetir, atanapi ngalakukeun naon waé anu nungtut waspada dugi ka sanggup ngalakukeunana sacara ati-ati. Ngawatesan inuman alkohol sareng ngobrol sareng dokter upami anjeun nganggo ganja.

Upami anjeun kedah ngalaksanakeun prosedur operasi, kedah ati-ati anjeun nyaritakeun dokter gigi atanapi dokter anjeun ngeunaan sadaya produk anu anjeun candak (kalebet ubar sanés obat, produk hérbal, sareng ubar resép).

Upami anjeun cicing sareng diabetes, pil leungitna beurat ieu tiasa mangaruhan gula getih anjeun. Pastikeun anjeun mariksa kadar gula getih anjeun dina interval anu rutin sakumaha anu disarankan sareng bagi hasil anjeun ka dokter. Hayu dokter anjeun terang upami anjeun gaduh gejala gula darah rendah. Ahli kasehatan anjeun panginten peryogi ngarobih program latihan, diét atanapi ubar diabetes.

Ubar ieu teu kedah dicandak nalika kakandungan sabab tiasa ngarugikeun orok anu dilahirkeun. Taroskeun ka dokter ngeunaan panerapan bentuk dipercaya tina kalahiran. Upami anjeun reuneuh atanapi janten reuneuh, bejakeun ka ahli perawatan kaséhatan anjeun langsung.

Sajauh ieu, henteu dipikaterang naha ubar ieu asup kana susu ibu. Pikeun nyegah kamungkinan aya résiko pikeun orok, nyusu nalika ngagunakeun ubar ieu henteu disarankeun. Pastikeun anjeun konsultasi sareng dokter sateuacan nyusu.

Baca Selebaran Inpormasi pangguna sacara taliti upami sayogi ti dokter sateuacan anjeun ngamimitian nganggo lorcaserin sareng iraha waé anjeun kéngingkeun ngeusian deui. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, naroskeun ka apotéker atanapi dokter anjeun.

Candak pél suppressant napsu ieu ku sungut nganggo atanapi henteu nganggo tuang sakumaha anu diarahkeun ku apotéker anjeun, biasana dua kali per dinten. Anggo ubar ieu sacara rutin pikeun nguntungkeun. Pikeun ngabantosan anjeun pikeun émut, nginum pél dina waktos anu sami unggal dinten.

Lorcaserin mangrupakeun ubar watek ngabentuk. Ulah nambahan dosis atawa butuh karacunan ieu leuwih remen ti prescribed. Kaayaan anjeun boga teu ningkatkeun wae leuwih gancang, sarta résiko efek samping bisa nambahan.

interaksi ubar parna bisa lumangsung nalika obat husus anu dipaké bareng jeung karacunan lorcaserin. Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala obat nu make ayeuna, tur sagala resép séjén nu dimimitian atawa eureun maké.

Lorcaserin karacunan leungitna beurat teu disatujuan keur dipake ku jalma ngora ti heubeul 18 taun.

 

Kumaha carana abdi kedah nyandak bubuk Lorcaserin HCl?

Ulah nyapek, megatkeun, atawa naksir hiji nambahan-release tablet. Ngan ngelek eta sakabeh.

Lorcaserin napsu suppressant téh ngan bagian tina program perlakuan lengkep mana ogé kedah ngawengku latihan, kontrol beurat, diet, sarta salawasna nguji gula getih anjeun. Tuturkeun nginum obat anjeun, gizi, sarta rutinitas workout pisan mastikeun.

Nyimpen pangobatan dina suhu kamar jauh ti panas sarta Uap.

Tetep catetan tina jumlah obat dipaké ti sakabéh botol. Lorcaserin karacunan leungitna beurat nyaéta ubar tina nyiksa, jeung anjeun kudu sok aya sadar lamun batur keur ngagunakeun nginum obat Anjeun tanpa resép atawa improperly.

Pernah bagikeun ubar lorcaserin kalayan saha wae. Tetep tamba dina tempat dimana aya salah sahiji nu sejenna bisa meunang eta.

 

Naon kajadian bisi anjeun sono dosis Lorcaserin?

Kantun nyandak nu dosis lasut geuwat maneh ngelingan. Anjeun kudu skip nu dosis lasut lamun waktu keur dosis dijadwalkeun hareup ampir. Ulah nyandak hiji dosis tambahan sangkan nepi pikeun dosis lasut.

 

Naon kajadian lamun overdose Lorcaserin?

Néangan bantuan médis darurat atawa ngahubungan garis Pitulung Racun dina 1-800-222-1222.

 

Kumaha atuh ulah nyokot bari on lorcaserin?

Ulah nyandak naon nu sejen liwat deui-counter atawa produk resép beurat-leungitna tanpa nasehat dokter anjeun. Ogé, ulah nyandak tiis atawa batuk pangobatan sawaktos nyandak karacunan lorcaserin.

 

Naon obat lianna bisa mangaruhan lorcaserin?

Obat ieu tiasa mangaruhan kumaha jalanna lorcaserin:

  • "Triptan" nyaéta ubar nyeri sirah migren – sapertos Maxalt, Zomig almotriptan, rizatriptan, sumatriptan, frovatriptan, zolmitriptan, Imitrex, sareng anu sanésna.
  • Cabergoline;
  • linezolid;
  • nanaon nu antidepressant
  • litium;
  • John's wort;
  • disfungsi erectile– Levitra, Viagra avanafil, Cialis, sildenafil, tadalafil, sareng anu sanésna;
  • tramadol;
  • triptofan (ogé katelah L-triptofan);
  • batuk atanapi ubar tiis anu ngandung dextromethorphan; atanapi
  • pangobatan pikeun ngubaran gering méntal, wanda atanapi karusuhan karesahan.

Daptar di luhur teu tuntas. obat lianna bisa mangaruhan lorcaserin, sarta henteu kabéh interaksi mungkin geus didaptarkeun dina Buku nginum obat ieu.

 

Laporan BBC Ngeunaan Kasalametan sareng Kekecapan Lorcaserin HCL (CAS 616202-92-7)

Aya geus sababaraha laporan BBC on Lorcaserin ngeunaan teu ukur kekecapan tapi ogé kasalametan ubar nu. Numutkeun BBC, ulikan panganyarna, diterbitkeun dina New England Journal of Medicine, nunjukkeun urang ngagunakeun lorcaserin napsu karacunan suppressant leungit hiji rata-rata di sabudeureun 8.8lb (4kg) liwat hiji periode rékaman sakumaha saeutik jadi tilu sarta satengah taun. Hasil ulikan ieu kabukti yen lorcaserin nyaeta undoubtedly salah sahiji Pél leungitna beurat pangalusna.

laporan ogé nyebutkeun éta ubar saprak eta dilampahkeun ku suppressing napsu, ulah nempatkeun pamaké dina resiko tinggi of conditions.The haté ulikan diterbitkeun dituturkeun a whopping 12,000 penderita obese atawa kaleuwihan beurat di AS leuwih 40 bulan.

Sanggeus tilu satengah taun, sawawa nyokot lorcaserin éta tilu kali leuwih gampang ti teu geus ngurangan lima nepi ka sapuluh persén massa awakna ti maranéhanana narima placebo a, nurutkeun salah sahiji peneliti kalungguhan tina ulikan, Dr. Erin Bohula.

Tés dilakukeun dina klep haté teu némbongkeun sagala béda anu signifikan dibandingkeun jeung valves haté jalma ngalakukeun placebo kana. Gaduhan dina pikiran nu kieu geus ti perhatian primér lamun datang ka kasalametan Pél slimming sejen, lorcaserin berpotensi bisa jadi pangalusna karacunan leungitna beurat.

Sawawa anu nyandak ubar ogé résiko rendah diabetes tipe 2. Pél hargana sakitar £ 155-225 ($ 220-290) per dosis bulan di Amérika Serikat. Lorcaserin nyayogikeun alternatif anu saé pikeun prosedur réduksi beurat invasif sapertos operasi band lambung diantarana.

Laporan BBC anu sanés nampilkeun panilitian ku panaliti di University of Aberdeen's Rowett Institute anu ngalaksanakeun panilitian ngeunaan napsu. Élmuwan nyarios yén panilitianna ngeunaan napsu parantos nyababkeun aranjeunna kana bagian otak utami.

Aranjeunna noticed nu ku influencing pamadegan sél husus kalayan obat éta bisa nurunkeun asupan dahareun. Kusabab lorcaserin jalan ku mékanisme ieu, hasil ulikan teu ukur lawang dibuka pikeun pangobatan anyar kawas lorcaserin tapi ogé bertulang ahli naon yakin ngeunaan lorcaserin-na kaamanan jeung efisiensi.