bubuk Lorcaserin HCl (1431697-94-7) hplc≥99% | AASraw Fat Loss
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Lorcaserin HCl

rating: SKU: 1431697-94-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Lorcaserin HCl (1431697-94-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Lorcaserin bubuk (1431697-94-7) HCl mangaruhan sinyal kimiawi dina uteuk nu ngatur napsu. Lorcaserin HCl bubuk karya ku nulungan aran pinuh ku leutik meals.Lorcaserin hydrochloride bubuk anu dipaké bareng jeung diet jeung latihan pikeun ngubaran obesity.Lorcaserin hydrochloride bubuk kadangkala dipaké pikeun ngubaran obesitas nu bisa jadi pakait jeung diabetes, koléstérol tinggi, atanapi darah tinggi .

Panjelasan Produk

 

Lorcaserin (1431697-94-7) video

 

 


 

Atah Lorcaserin (1431697-94-7) bubuk HCl Karakter dasar

 

ngaran: hydrochloride bubuk Lorcaserin
CAS: 1431697-94-7
Formula Molekul: C11H15Cl2N
Beurat molekul: 232.1525
Ngalembereh Point: 212 ° C
Temp neundeun: -20 ℃
warna: bubuk bodas

 


 

Naon Lorcaserin

 

Lorcaserin (CAS 1431697-94-7), dipasarkan handapeun ngaran merk anu BELVIQ, bahan utama téh Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8. The FDA disatujuan lorcaserin HCl pikeun jalma anu obese (ku indéks massa awak, atawa BMI, tina 30 atawa saluhureuna) atanapi anu kaleuwihan beurat (ku BMI of 27 atawa luhur) jeung oge mibanda sahanteuna hiji kaayaan kaséhatan nu patali beurat misalna sakumaha diabetes Tipe 2, darah tinggi atawa kolesterol tinggi.

 

Naon Lorcaserin pamakéan pikeun

 

Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8, aya dina hiji kelas obat katelah agonists reséptor serotonin. Lorcaserin HCl dipaké babarengan jeung diet na bodybuilding pikeun ngubaran obesitas, pikeun leungitna gajih. Hal ieu kadangkala dibere pikeun ngubaran obesitas pakait sareng kolesterol tinggi, darah tinggi, atawa diabetes type2. Tapi Lorcaserin hydrochloride (Lorcaserin HCl) moal ngubaran sagala kaayaan kaséhatan kaayaan (kayaning panyakit jantung, diabetes, darah tinggi).

 

mékanisme Lorcaserin of Peta

 

Lorcaserin hydrochloride bubuk jalan ku ngadalikeun napsu - husus ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, a neurotransmitter anu micu perasaan satiety jeung kapuasan. Asupan dahareun ieu dikawasa ku puseur satiety, ayana dina intina ventromedial of hipotalamus sarta puseur lapar hadir dina hipotalamus gurat. Rupa-rupa inputs ti puseur luhur sarta tracts cerna konvergen dina intina arcuate, dimana dua jenis neuron ngadalikeun asupan dahareun téh hadir. Firstly, asupan dahareun group stimulatory ngahasilkeun protéin-agouti patali jeung neuropeptide Y; jeung Bréh, kadaharan asupan inhibitory grup ngandung kokain jeung amphetamine diatur transcript (karanjang) jeung pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngandung reséptor 5C 2-HT, nu lamun Kaluaran diaktipkeun alfa-melanocyte-stimulating hormon (Alfa-msh) .Both neuron inhibitory na stimulatory proyék salajengna inti paraventricular dina inti hypothalamus.Paraventricular ngandung reséptor melanocyte 4 (MC4R) nu nyegah appetiteIn terapi dosis lorcaserin meta salaku selektif 5-HT 2C agonist on neuron POMC, anu dina gilirannana ngabalukarkeun sékrési Alfa msh. Salajengna Alfa msh tindakan on MC4R dina intina paraventricular dina hipotalamus, anjog ka ngurangan di napsu. Dina dosis supratherapeutic, lorcaserin ogé tindakan on 5-HT 2B jeung reséptor 5A 2-HT.

 

Kumaha carana make bubuk Lorcaserin HCl (CAS 1431697-94-7)

 

Bubuk Lorcaserin HCL mangrupikeun bubuk bodas dugi ka bodas sareng leyur dina cai langkung ageung tibatan 400 mg / ml. Tiap tablet BELVIQ XR ngandung 20.8 mg kristalin lorcaserin hidroklorida hémidrasi, sami sareng 20.0 mg bubuk lorcaserin hidroklorida, sareng bahan-bahan anu teu aktip ieu: microcrystalline cellulose NF; mannitol USP; hypromellose 2208 USP; dispersi étilélulosa Tipe B NF; hypromellose 2910 USP; silikon koloid dioksida NF; alkohol polyvinyl USP; poliétilén glikol NF; titanium dioksida USP; talc USP; FD&C konéng # 6 / surup konéng FCF; danau aluminium; oksida beusi NF konéng; oksida beusi beureum NF; sareng magnésium stearate NF.

Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8 asalna di formulir tablet sarta dicokot ilaharna 1-2 kali sapoé, kalayan atawa tanpa dahareun. Lorcaserin kudu dipake sapanjang ku diet kalori ngurangan tur hiji rencana latihan.

 

Lorcaserin interaksi

 

-monoamine oxidase sambetan kayaning isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), tranylcypromine (Parnate), selegiline (Emsam, Eldepryl, Zelapar), rasagiline (Azilect)

-selective sambetan serotonin reuptake (SSRIs) kayaning escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), citalopram (Celexa), paroxetine (Paxil), fluoxetine (Prozac, Sarafem), sarta fluvoxamine (Luvox)

antidepressants -tricyclic kayaning trimipramine (Surmontil), amitriptyline (Elavil), nortriptyline (Pamelor, Aventyl), protriptyline (Vivactil), sarta clomipramine (Anafranil)

 


 

Kumaha mésér Lorcaserin HCl bubuk (CAS 1431697-94-7) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.