Toko Melengestrol asétat bubuk (2919-66-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

asétat bubuk Melengestrol

rating: SKU: 2919-66-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Melengestrol asétat bubuk (2919-66-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

asétat bubuk Melengestrol (Panginepan, BAN) nyaéta progestin steroidal jeung antibaktéri antineoplastic nu pernah dipasarkan. kadang disingget jadi MGA. Ieu henteu disatujuan keur dipake di manusa, sarta ieu nu dimaksud dipaké salaku aditif feed ngamajukeun tumuwuh dina sapi. na ieu nu dimaksud dipaké salaku hiji contraceptives implantable pikeun sato captive di Zoos and saung sejen, ..

Panjelasan Produk

 

Melengestrol asétat bubuk video

 

 


 

asétat bubuk Melengestrol Karakter dasar

 

ngaran: asétat bubuk Melengestrol
CAS: 2919-66-6
Formula Molekul: C25H32O4
Beurat molekul: 396.52
EINECS: 220-859-7
sinonim: -20-dione,17-(acetyloxy)-6-methyl-16-methylene-pregna-6-diene-3 ;6-dehydro-16-methylene-6-methyl-17-acetoxyprogesterone ;6-diene-3,20-dione,17-hydroxy-6-methyl-16-methylene-pregna-acetate ;bdh1921 ;mga100 ;mga100(steroid) ;4,6-PREGNADIEN-6-METHYL-16-METHYLENE-17-OL-3,20-DIONE ACETATE;17ALPHA-ACETOXY-6-METHYL-16-METHYLENE-4,6-PREGNADIENE-3,20-DIONE
Ngalembereh Point: 202-204 ° C (cahayana.)
alfa D23 -127 ° (c = 0.31 di chloroform)
Temp gudang .: 0-6 ° C
warna: bubuk konéng lampu

 


 

Langkung Rincian Dina Melengestrol asétat bubuk rék terang

 

nami

Melengestrol asétat bubuk, Heifermax, MGA

 

Naon nya éta ngagunakeun Melengestrol asétat bubuk

Melengestrol asétat bubuk (MGA) nyaéta stéroid progestational oral aktif dipake pikeun ngaronjatkeun laju tumuwuh sarta konversi feed efficiency.as ogé pikeun ngurangan oestrus dina sapi heifers.They teu disatujuan keur dipake dina spésiés nanaon. MGA téh hijina ubar nanaon na nu urusanna dina pakan ternak, The lingkup dosis disatujuan nyaeta 0.25 mun 0.50 mg / heifer / dinten. Melengestrol asétat bubuk anu fed pikeun durasi fattening jaman / pagawean, biasana 90 mun 150 poé. ditarikna Amandatory of 2 dinten sateuacan meuncit keur dilarapkeun kana sagala sato nu urusanna MGA.

Melengestrol asétat bubuk geus dievaluasi saacanna di pasamoan 54th Panitia, sarta samentara wates résidu maksimum (MRLs) anu dianjurkeun. Ieu MRLs samentara éta 5 μg / kg pikeun gajih bovine na 2 μg / kg pikeun bovine liver.In ngahontal kaputusan na on MRLs, Komite nyandak kana tinimbangan faktor di handap:
- ADI 0-0.03 µg / kg beurat awak didirikeun, anu sami sareng ADI maksimal 1.8 µg kanggo
jalma 60-kg.
- Hungkul gajih sareng ati ngandung konsentrasi résidu spidol anu tiasa diukur sacara rutin; metode
kalayan wates of quantification gede ti 0.3 μg / kg anu saperti teu mirip diturutan quantification tina résidu dina otot tina
sasatoan diperlakukeun kalayan dosis disarankeun of Melengestrol asétat bubuk.
- Para sponsor henteu ngirimkeun metode analitik anu cocog pikeun tujuan monitoring.
Ku alatan éta, Komite dianjurkeun MRLs samentara sarta dipénta inpo di handap:
- Metodeu analitis cocog pikeun ngitung résidu bubuk Melengestrol asétat dina jaringan ati sareng jaringan lemak.

Salaku réspon kana paménta Panitia, sponsor nyayogikeun metode kimia anu disahkeun pikeun évaluasi ku tanggal 58
pasamoan JECFA.

 

Nyaeta Melengestrol asétat bubuk éféktif

Efek menningenyl asétat lisan (MGA) kana aktivitas indung geus diulik dina 264 susu na sapi heifers. Jumlahna aya heifers 98 narima 0.4 mg MGA poean periode pondok tina waktu (18 mun 32 poé), sarta aktivitas ovarium ieu ditangtukeun ku palpation rectal. Salaku incidence of bisa didéteksi korpus luteum turun tina 76% kana 10%, nu incidence follicle bisa didéteksi ngaronjat tina 56% kana 91%. Bulu ukuranana follicle ogé naek kana waktu. sampel mukus cervical anu ngoleksi nurutkeun jenis fern, nu ieu diinterpretasi sakumaha alatan épék estrogenic sarta lumangsung salila degradasi korpus luteum, sanajan estrus na ovulation anu dipeungpeuk ku perlakuan MGA.

Sajumlah 166 sapi sapi dipaké dina ulikan jangka panjang pangobatan MGA (105 dugi ka 116 dinten). Kanaékan anu signifikan (P <0.05) dipendakan dina beurat cairan folikel, utamina tina folikel panggedena sapasang ovarium ieu. Ngaronjat tingkat éstrogén ogé nunjukkeun akil baligh, sareng beurat adrénal dina heifers anu diubaran MGA gembleng ningkat. Saatos dirawat sareng MGA, beurat adrénal tina heifers anu ditumpunkeun cenderung turun. Dosis optimal pikeun ningkatkeun kagiatan folikel sigana caket kana 0.4 mg MGA sapopoe / heifer.

 

Dinyana dina Melengestrol asétat bubuk

  • Tetep jauh ti dahareun, inuman jeung dahar sato stuffs.
  • Ulah kosong kana drains.
  • bahan ieu sareng wadahna na kudu disposed sahiji dina cara aman.
  • Ngagem pakean pelindung merenah.
  • Ngagem sarung merenah.
  • ngabersihan lanté sarta sakabéh objék terkontaminasi ku bahan ieu, ngagunakeun cai sarta detergent.
  • Mun swallowed, geuwat ngahubungan Dokter atawa Center Émbaran Racun. (Nembongkeun wadah atawa labél).
  • Cegah paparan - kéngingkeun pitunjuk khusus sateuacan dianggo.
  • Dispose tina bahan ieu sareng wadahna na di picilakaeun atawa husus titik kempelan runtah.
  • Paké wadahna luyu ulah kontaminasi lingkungan.
  • Ulah aya pelepasan kana lingkungan. Tingal parentah husus / cadar data Kasalametan.

 

asétat bubuk Melengestrol

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Melengestrol asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang

 


 

Kumaha mésér Melengestrol asétat bubuk ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.