Methenolone asétat (Primobolan) bubuk (434-05-9) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Methenolone asétat (Primobolan) bubuk

rating: SKU: 434-05-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Methenolone Acetat (Primobolan) bubuk (434-05-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

 

Panjelasan Produk

 

Methenolone asétat (Primobolan) video bubuk

 

 


 

Atah Methenolone asétat (Primobolan) Karakter dasar bubuk

 

ngaran: Methenolone asétat (Primobolan) bubuk
CAS: 434-05-9
Formula Molekul: C22H32O3
Beurat molekul: 344.48800
Ngalembereh Point: 174-175.5 ° C
Temp neundeun:  RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu

 


 

Atah Methenolone asétat (Primobolan) pamakéan bubuk di siklus stéroid

 

ngaran

Methenolone asétat bubuk ogé nyaho sakumaha bubuk Primobolan (CAS 434-05-9), Primo A, Primo Ace.

 

Atah Primobolan bubuk Dianggo

Bubuk Methenolone Acetate kedah dirawat. Pikeun lalaki, pamula biasana nyandak 50-100mg sapoé, Pamaké panengah biasana nyandak100-150mg sapoé, pangguna anu maju biasana nyandak 150-200mg sapoé, henteu langkung ti 6-8 minggu, Kanggo awéwé, biasana 25-50mg atanapi 50 -75mg sapoé. Sareng henteu langkung ti 4-6 minggu,

 

Dinyana kana bubuk Raw Primobolan

Sanajan mangrupa stéroid hampang, efek samping bubuk Methenolone asétat bisa ngawengku, réaksi androgenic kuat ngarugikeun. efek samping androgenic kaasup jerawat, bulu leungitna gancangan di maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak.
Ogé kaasup isu koléstérol, kawas naek di koléstérol LDL, utamana suprési koléstérol HDL atawa ngurangan.
Naon deui, sadaya stéroid anabolik neken produksi téstostéron alami Sanaos nolak produksi téstostéron alami, bubuk Methenolone Acetate bubuk (CAS 434-05-9) laju diteken henteu kuat tibatan stéroid anabolik.

 

parentah salajengna

Dina widang médis, bubuk Methenolone asétat ieu garapan pikeun ngubaran individu nalangsara ti kaayaan nu wasting otot sarta leungitna beurat abot téh gejala a. Mangpaat séjén kaasup: hiji immunostimulant pikeun individu pajoang inféksi, wasting kaayaanana, hiji adjunct mun countering efek tina terapi corticosteroid berkepanjangan, sarta pengobatan osteoporosis ogé sarcopenia (leungitna otot sakumaha correlated kalawan sepuh). bubuk asétat Methenolone, kawas Anavar, sakumaha kabuktian nepi ka jadi kitu hampang di éfék négatif na nu eta ogé geus garapan di barudak ogé Orok dina urutan ngamajukeun gain beurat dina Orok dilahirkeun prématur tanpa indikasi épék gering atawa karacunan [3] . Hiji bisa kalayan gampang tingali mana anu mikat of stéroid anabolik ieu asalna tina jeroeun masarakat athletic na bodybuilding, sabab mangrupakeun sanyawa nu némbongkeun épék androgenic lemah kalayan pisan saeutik mun euweuh efek samping.

 

Methenolone asétat Bubuk (CAS 434-05-9)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Methenolone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Methenolone asétat bubuk (CAS 434-05-9), mésér bubuk Primobolan ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.