bubuk atah Methenolone Enanthate (303-42-4) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Enanthate Methenolone

rating: SKU: 303-42-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Methenolone Enanthate (303-42-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

Methenolone video bubuk Enanthate

 

 


 

bubuk atah Methenolone Enanthate dasar Aksara

 

ngaran: bubuk Enanthate Methenolone
CAS: 303-42-4
Formula Molekul: C27H42O3
Beurat molekul: 414.62100
Ngalembereh Point: 289-292 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

pamakéan bubuk atah Methenolone Enanthate dina siklus stéroid

 

ngaran

Bubuk Methenolone Enanthate (CAS 303-42-4) sering disebat salaku Primonabol Depot, Primo E, Primo Enathate.

 

Methenolone Enanthate bubuk / Primonabol Dianggo

Methenolone Enanthate bubuk ilahar dipake salaku pamakéan suntik.
Pikeun jalu, biasana nyandak 100-200mg saminggu, nurutkeun kondisi diri, 200-300mg; 300-400mg anu ok.At paling 600mg, teu leuwih ti minggu 8-12, Pikeun awewe, biasana 50-100mg a week.And henteu leuwih ti minggu 4-6,

 

bubuk atah Methenolone Enanthate

Sanaos stéroid hampang, efek samping bubuk Methenolone Enanthate (CAS 303-42-4) tiasa kalebet:
kuat, réaksi androgenic ngarugikeun. efek samping androgenic kaasup jerawat, gancangan bulu leungitna di maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung awakna bulu growth.Acne, ngagancangkeun bulu, tumuwuhna bulu awak, nu deterioration awéwé (embodied di sagala rupa penjuru tumuwuhna bulu awak, cara ngucapkeun jero jeung perluasan itil nu) moderately elevated tingkat tekanan darah, kawas naek atanapi ngurangan di koléstérol LDL, ngurangan produksi téstostéron alam, stress ati, tingkat low tina karacunan ati.

 

bubuk atah atah Methenolone Enanthate parentah salajengna

Dina widang médis, bubuk atah Methenolone Enanthate ieu garapan pikeun ngubaran individu nalangsara ti kaayaan nu wasting otot sarta leungitna beurat abot téh kagunaan symptom.Other ngawengku: hiji immunostimulant pikeun individu pajoang inféksi, wasting kaayaanana, hiji adjunct mun countering efek tina terapi berkepanjangan corticosteroid, sarta pengobatan osteoporosis ogé sarcopenia (leungitna otot sakumaha correlated kalawan sepuh). bubuk atah Methenolone Enanthate, kawas Anavar, sakumaha kabuktian nepi ka jadi kitu hampang di éfék négatif na nu eta ogé geus garapan di barudak ogé Orok dina urutan ngamajukeun gain beurat dina Orok dilahirkeun prématur tanpa indikasi épék gering atawa karacunan [3 ]. Hiji bisa kalayan gampang tingali mana anu mikat of stéroid anabolik ieu asalna tina jeroeun masarakat athletic na bodybuilding, Kamampuh bubuk atah Methenolone Enanthate pikeun ningkatkeun pidangan sistim imun oge tiasa pisan mangpaat pikeun unggal dintenna pamaké stéroid. Mun sistim imun anjeun kuat, anjeun bakal jadi healthier sarta boga hiji waktos gampang ngahontal tujuan Anjeun.

 

Methenolone Enanthate bubuk atah (CAS 303-42-4)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

bubuk atah Methenolone Enanthate

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Methenolone Enanthate bubuk (CAS 303-42-4) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.