Dibeuli (82543-16-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-16-6)

rating: SKU: 82543-16-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa D7 / Q4; 3β, 5-Dihydroxy-15β, 16β-methylene-ngandhut-6-ene-17-one Powder (82543-16-6), dina aturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-16-6) video

 

 


 

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-16-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:D8/Q5;15β,16β-dimethylene-5β-androstan-17-one
D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-16-6) CAS No.: 82543-16-6
Formula molekular: C21H30O3
Beurat molekul: 330.46
sinonim: 15β, 16β-dimethylene-5β-androstan-17-hiji
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-16-6)Description:

D8/Q5;15β,16β-dimethylene-5β-androstan-17-one also called 6β,7β,15β,16β-Dimethylene-3β,5β-dihydroxyandrostan-17-one,D8/Q5;15β,16β-dimethylene-5β-androstan-17-one is an intermediate of Drospirenone (sc-218277).

 

rujukan:

  • 1.0Muhn, P., et al .: Kontrasepsi, 51, 99 (1995), Oelkers, W., et al .: Mol. Sél. Endocrinol., 217, 255 (2004)