Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) hplc≥98% | AASraw Fat Loss
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Methyltrienolone

rating: SKU: 965-93-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Methyltrienolone (965-93-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Methyltrienolone bisa ogé jadi neneng map reséptor androgén sadaya stéroid. Methyltrienolone diperlukeun dosis pisan leutik ningali gains badag dina ukuran sarta kakuatan. Methyltrienolone teu ngarobah kana éstrogén, tapi teu boga aktivitas progestational nu bisa ningkatkeun efek tina éstrogén.

Panjelasan Produk

 

Methyltrienolone bubuk video

 

 


 

bubuk Methyltrienolone dasar Aksara

 

ngaran: bubuk Methyltrienolone
CAS: 965-93-5
Formula Molekul: C19H24O2
Beurat molekul: 284.39
Ngalembereh Point:  206-209 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Lampu konéng kristalin bubuk

 


 

pamakéan bubuk Methyltrienolone atah dina siklus stéroid

 

ngaran

bubuk Methyltrienolone ieu ogé disebut salaku Metribolone (CAS 965-93-5), MT.

 

Atah Methyltrienolone bubuk Dianggo

miligram 0.5 (mgs) kana 5mgs per poé dosis pamisah, moal ngaleuwihan 3 mun 4 minggu pamakéan.

 

Dinyana kana bubuk atah Methyltrienolone

bubuk atah Methyltrienolone pisan androgenic sarta kamungkinan ngakibatkeun bulu leungitna sarta jerawat parna dina maranéhanana anu rawan épék ieu. Aya sababaraha resiko keur gynecomastia alatan éfék progestational bubuk atah Methyltrienolone. Patalina jeung masalah pangbadagna kalayan bubuk atah Methyltrienolone meureun karacunan ati na.

 

parentah salajengna

bubuk atah Methyltrienolone (MT) ngawangun otot jeung nundutan gajih. Sarta stéroid anu ngiket pisan pageuh kana AR bakal merangsang loba sintésis otot jeung kaduruk loba lemak. Tapi mangrupakeun pisan potent, alesan toksik, stéroid non-aromatizing.

 

Methyltrienolone bubuk atah (CAS 965-93-5)

Mnt mesen 10grams.

Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.

Pikeun order anu langkung ageung (Dina 1kg) tiasa dikirim dina 3 dinten damel saatos mayar.

 

Atah Methyltrienolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Methyltrienolone bubuk (CAS 965-93-5) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.