MMAD (Demethyldolastatin 10)

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa MMAD (Demethyldolastatin 10) (CAS 203849-91-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Sajaba ti, MMAD geus dilaporkeun ka dipaké dina produksi conjugates ubar antibodi situs-spésifik (NDCs). Dina NDCs, MMAD ieu digabungkeun jeung anti 5T4 antibodi atanapi anti Her2 antibodi. Hal ieu ditémbongkeun yén NDCs demonstrate efficacy hadé tur pharmacokinetics.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

MMAD (Demethyldolastatin 10) video


I.MMAD (Demethyldolastatin 10) Karakter dasar:

ngaran: MMAD (Demethyldolastatin 10)
CAS: 203849-91-6
Formula molekular: C41H66N6O6S
Beurat molekul: 771.06
Ngalembereh Point: N / A
Temp neundeun: Bubuk -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Dina -80 pangleyur ° bulan C 6
-20 ° C 1 bulan
warna: Bodas mun kaluar-bodas (solid)


II. MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) pamakéan dina siklus stéroid

1.Names:

Sinonim: Demethyldolastatin 10 (203849-91-6); Monomethylauristatin D; Monomethyl Dolastatin 10
Chemical Name: (S)-N-((3R,4S,5S)-3-methoxy-1-((S)-2-((1R,2R)-1-methoxy-2-methyl-3-oxo-3-(((S)-2-phenyl-1-(thiazol-2-yl)ethyl)amino)propyl)pyrrolidin-1-yl)-5-methyl-1-oxoheptan-4-yl)-N,3-dimethyl-2-((S)-3-methyl-2-(methylamino)butanamido)butanamide

2.MMAD (Demethyldolastatin 10) Dianggo:

3.Warning on MMAD (Demethyldolastatin 10)

Produk teu acan disahkeun pinuh pikeun aplikasi médis. Pikeun pamakéan ieu panalungtikan ngan

Pikeun meunangkeun hiji kaleyuran luhur, mangga haneut nu pipah di 37 ℃ na ngocok deui dina mandi ultrasonic keur solusi while.Stock bisa disimpen dihandap -20 ℃ keur sababaraha bulan.

parentah 4.Further:

Dina Vitro: MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) geus gandeng ngaliwatan hiji prosés oxime-ligation stabil pikeun ngahasilkeun sababaraha conjugates antibodi-ubar deukeut-homogén (ADCs) kalawan nisbah ubar-to-antibodi tina ~ 2.0. conjugates anu dihasilkeun demonstrate sipat pharmacokinetic alus, potent dina aktivitas sitotoksik vitro ngalawan sél kanker HER2 +. Lamun dibandingkeun jeung ADCs disiapkeun ku mistina alkylation handap réduksi disulfida interchain asli, wajar-amino-Asam basis ADCs situs-spésifik ditembrakkeun geus ngaronjat dina cytotoxicity vitro

Dina Vivi: The hasilna conjugates antibodi-ubar (ADCs) demonstrate regression tumor lengkep di rodénsia. Éta ogé boga hiji profil Waos ningkat di beurit.


III. MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér MMAD; mésér Demethyldolastatin 10 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "MMAD (Demethyldolastatin 10)"