AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

MMAD (Demethyldolastatin 10)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 203849-91-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa MMAD (Demethyldolastatin 10) (CAS 203849-91-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Sajaba ti, MMAD geus dilaporkeun ka dipaké dina produksi conjugates ubar antibodi situs-spésifik (NDCs). Dina NDCs, MMAD ieu digabungkeun jeung anti 5T4 antibodi atanapi anti Her2 antibodi. Hal ieu ditémbongkeun yén NDCs demonstrate efficacy hadé tur pharmacokinetics.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

MMAD (Demethyldolastatin 10) video


MMAD (Demethyldolastatin 10) Karakter dasar

ngaran: MMAD (Demethyldolastatin 10)
CAS: 203849-91-6
Formula molekular: C41H66N6O6S
Beurat molekul: 771.06
Ngalembereh Point: N / A
Temp neundeun: Bubuk -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Dina -80 pangleyur ° bulan C 6
-20 ° C 1 bulan
warna: Bodas mun kaluar-bodas (solid)


MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Sinonim: Demethyldolastatin 10 (203849-91-6); Monomethylauristatin D; Monomethyl Dolastatin 10
Chemical Name: (S)-N-((3R,4S,5S)-3-methoxy-1-((S)-2-((1R,2R)-1-methoxy-2-methyl-3-oxo-3-(((S)-2-phenyl-1-(thiazol-2-yl)ethyl)amino)propyl)pyrrolidin-1-yl)-5-methyl-1-oxoheptan-4-yl)-N,3-dimethyl-2-((S)-3-methyl-2-(methylamino)butanamido)butanamide

Dinyana dina MMAD (Demethyldolastatin 10)

Produk teu acan disahkeun pinuh pikeun aplikasi médis. Pikeun pamakéan ieu panalungtikan ngan

Pikeun meunangkeun hiji kaleyuran luhur, mangga haneut nu pipah di 37 ℃ na ngocok deui dina mandi ultrasonic keur solusi while.Stock bisa disimpen dihandap -20 ℃ keur sababaraha bulan.

parentah salajengna

Dina Vitro: MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) geus gandeng ngaliwatan hiji prosés oxime-ligation stabil pikeun ngahasilkeun sababaraha conjugates antibodi-ubar deukeut-homogén (ADCs) kalawan nisbah ubar-to-antibodi tina ~ 2.0. conjugates anu dihasilkeun demonstrate sipat pharmacokinetic alus, potent dina aktivitas sitotoksik vitro ngalawan sél kanker HER2 +. Lamun dibandingkeun jeung ADCs disiapkeun ku mistina alkylation handap réduksi disulfida interchain asli, wajar-amino-Asam basis ADCs situs-spésifik ditembrakkeun geus ngaronjat dina cytotoxicity vitro

Dina Vivi: The hasilna conjugates antibodi-ubar (ADCs) demonstrate regression tumor lengkep di rodénsia. Éta ogé boga hiji profil Waos ningkat di beurit.


Kumaha mésér MMAD; mésér Demethyldolastatin 10 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun MMAD (Demethyldolastatin 10)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    MMAD (Demethyldolastatin 10) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *