Atah MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2)

rating: SKU: 1415246-68-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa MMAF (Hydrochloride) (CAS 1415246-68-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

MMAF (Hydrochloride) video

 

 


 

MMAF (Hydrochloride) Karakter dasar

 

ngaran: MMAF (Hydrochloride)
CAS: 1415246-68-2
Formula Molekul: C39H66ClN5O8
Beurat molekul: 768.42
Ngalembereh Point: 314.3 ː C di 760 mmhg (diprediksi)
Temp neundeun: Bubuk -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Dina -80 pangleyur ° bulan C 6
-20 ° C 1 bulan
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

MMAF (Hydrochloride) pamakéan dina siklus stéroid

 

ngaran

MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2) ieu ogé nelepon Monomethylauristatin F Hydrochloride, MMAF HCl

 

MMAF (Hydrochloride) Dianggo

élmuwan médis ngalakukeun loba reseach on MMAF, didieu handap nyaéta sababaraha komentar pikeun rujukan:
Dina Vitro: MMAF dipintonkeun dina cytotoxicity vitro ngalawan panel tina garis sél. Nilai IC50 pikeun Karpas 299, H3396, 786-O na Caki-1 anu 119, 105, 257, sarta 200 nm visinil. Sasaran MMAF leuwih potent ti ubar bébas, sarta yén conjugates cAC10 tina tampilan MMAF diucapkan kagiatan. Dina dasar molar, nu cAC10-L1-MMAF4 mangrupa rata-rata leuwih 2200-melu langkung potent ti MMAF bébas tur aktip dina sagala garis sél CD30-positip dites

Dina Vivo: Dosis maksimum anu ditolerir dina beurit MMAF (1415246-68-2) (> 16 mg / kg) jauh langkung luhur tibatan MMAE (1 mg / kg). cAC10-L1-MMAF4 ngagaduhan MTD 50 mg / kg dina beurit sareng 15 mg / kg dina beurit. CAC10-L4-MMAF4 ADC anu pakait kirang seueur toksik, ngagaduhan MTD dina beurit sareng beurit masing-masing> 150 mg / kg sareng 90 mg / kg dina beurit

 

Dinyana dina MMAF (Hydrochloride)

Pikeun panalungtikan dipaké wungkul

 

parentah salajengna

Hal ieu dirékam yén Monomethylauristatin F HCl (MMAF HCl) mangrupakeun agén antitubulin nu ngahambat division sél ku blocking ka polimérisasi of tubulin; jeung aktivitas thecytotoxic téh leuwih handap MMAE; sarta eta mangrupakeun cytotoxin ubar antibodi.

Cell Assay
Sél diubaran ku éncér séri molekul tés sareng dieremasi 4-6 dinten gumantung kana garis sél. Penilaian tumuh sélulér sareng réduksi data pikeun ngahasilkeun nilai IC50 dilakukeun nganggo assay réduksi pewarna Alamar Blue
MCE teu bebas dikonfirmasi katepatan sahiji metodeu ieu. Aranjeunna keur rujukan wungkul.

Administrasi sato
Beurit: ulikan nunjukkeun yén nalika ukuran subkutaneus Karpas 299 ukuran tumor ngahontal 300 mm3, tilu sato per kelompok nampi suntikan 10 komponén antibodi / kg beurat awak boh cAC10-L1-MMAF4 atanapi cBR96-L1-MMAF (1415246-68-2 ) 4 intravena. Tumor teras dikaluarkeun sareng disimpen dina sanyawa suhu motong anu optimal, sareng bagian jaringan beku ipis 5 μm ipis bernoda nganggo evaluasi imunohistokimia
MCE teu bebas dikonfirmasi katepatan sahiji metodeu ieu. Aranjeunna keur rujukan wungkul.

 


 

Kumaha mésér MMAF; mésér Hydrochloride ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.