N-Boc-dolaproine (120205-50-7)

rating: Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

N-Boc-dolaproine (120205-50-7) video


IN-Boc-dolaproine (120205-50-7) Karakter dasar:

ngaran: N-Boc-dolaproine
CAS: 120205-50-7
Formula molekular: C14H25NO5
Beurat molekul: 287.352
Ngalembereh Point: 182 ° C (Dec.)
Temp neundeun: 4 ° C, toko handapeun nitrogén
warna: bodas


II. N-Boc-dolaproine

(CAS 120205-50-7)

pamakéan dina siklus stéroid

1. ngaran:

Product Name:(2R,3R)-3-((S)-1-(tert-butoxycarbonyl)pyrrolidin-2-yl)- 3-methoxy-2-methylpropanoic acid, (2R,3R)-BOC-dolaproine
Sinonim: ((2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tertbutoxycarbonyl) pyrrolidin-2-yl) Asam -3-Methoxy-2-Methylpropanoic; Dolproline; N-Boc-dolaproline; (2R, 3R) -BOC-dolaproine; N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7); (2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tert-butoxycarbonyl) pyrrolidin-2-yl) -3-Methoxy- asam 2-Methylpropanoic (DAP); asam N-Boc-dolaproline; N-Boc-Dolaproline (K uyah) (N-Boc-DAP-K uyah) (asam bébas)

2. N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) Dianggo:

(2R, 3R) -BOC-dolaproine téh salah sahiji komponén asam β-methoxy-γ-amino dolastatin 10, agén antineoplastic.

3. Dinyana on N-Boc-dolaproine
Pikeun panalungtikan dipaké wungkul

parentah 4.Further:
Hiji sintésis panggampangna tur stereoselective of N-Boc-dolaproine via réaksi Baylis-Hillman
Dina komunikasi ieu kami ngalaporkeun jumlahna sintésis stereoselective of N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) (Dap), hiji résidu asam amino nu pentapeptide antineoplastic Dolastatin 10. strategi urang anu dumasar kana réaksi Baylis-Hillman antara N-Boc-prolinal na métil acrylate, dituturkeun ku hidrogénasi beungkeut ganda diastereoselective na hidrolisis sahiji fungsi éster.

Hiji pendekatan basajan tur stereoselective pikeun total sintésis N-Boc-dolaproine digambarkeun. sintésis anu dumasar kana utilization tina réaksi Baylis-Hillman sarta dilakonan dina opat léngkah kalawan ngahasilkeun sakabéh 27%.


III. N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér N-Boc-dolaproine ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "N-Boc-dolaproine (120205-50-7)"