N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) ≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk

rating: SKU: 6384-92-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) powde mangrupikeun turunan asam amino anu nimpah salaku agonis khusus dina reséptor NMDA, sareng ku sabab kitu niru tindakan glutamat neurotransmitter dina reséptor éta. Béda sareng glutamat, NMDA ngabeungkeut sareng ngatur reséptor di luhur hungkul, tapi henteu reséptor glutamat sanés. NMDA mangrupikeun zat sintétis anu leyur dina cai anu biasana henteu aya dina jaringan biologis. Mimiti disintésis taun 1960an. NMDA mangrupikeun excitotoxin; sipat ieu ngagaduhan aplikasi dina panilitian neurosains paripolah.

Panjelasan Produk

 

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) video bubuk

 

 


 

asam N-métil-D-aspartat (NMDA) Karakter dasar bubuk

 

ngaran: N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk
CAS: 6384-92-5
Formula Molekul: C5H9NO4
Beurat molekul: 147.13
Ngalembereh Point: 187-192 ° C
Temp neundeun: Toko di RT
warna: bubuk bodas

 


 

asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

 

ngaran

N-métil-D-aspartat bubuk asam; bubuk NMDA; 6384-92-5; N-métil-D-aspartate; N-Methylaspartate; asam D-aspartat.

 

N-métil-D-aspartat bubuk asam Dianggo

Awak pagawéan anu ngagunakeun téknik ieu aya dina istilah "studi lesi." Panaliti nerapkeun bubuk NMDA ka daérah khusus otak (tulang tonggong) otak atanapi sumsum tulang tonggong sareng teras nguji paripolah anu dipikaresep, sapertos kabiasaan operan. Upami paripolahna dikompromikeun, éta nunjukkeun jaringan anu ancur mangrupikeun bagian tina daérah uteuk anu méré sumbangan penting pikeun éksprési normal tina paripolah éta. Conto antagonis tina reséptor bubuk NMDA nyaéta APV, dextromethorphan, ketamine, phencyclidine (PCP), riluzole, sareng memantine. Aranjeunna ilahar disebut salaku antagonis reséptor bubuk NMDA.

Aya teu geus loba panalungtikan dilakukeun kana bubuk NMDA manusa jeung naon nu dosis paling éféktif bakal hésé. Dosages rupa-rupa, jeung sababaraha urang meunangkeun 50 mg per poé téh maksimum, sedengkeun studi lianna geus experimented kalawan deukeut 2 g per poé dipake. Alatan kitu sajalan lega di saran dosing, hal anu penting pikeun ngamimitian low lajeng ngawangun dumasar kana kumaha ngarasakeun hal.

 

Dinyana kana bubuk asam N-métil-D-aspartat

Teu pira ieu panalungtikan geus dipigawé dina bubuk NMDA, kituna efek samping nu rélatif kanyahoan. Sanajan tina hasil panalungtikan disadiakeun, négatip sisi-épék on manusa tina supplementation NMDA bubuk poean sigana langsing-to-nanaon.

Aya geus ngulik dipigawé dina brains beurit dibedah mana bubuk NMDA ieu langsung dilarapkeun ka jaringan otak nu dibalukarkeun maot sél. Tapi Pananjung ieu geus rengse ditiup kaluar tina babandingan. NMDA bubuk bisa digolongkeun salaku hiji excitotoxin tapi Chances tina eta ngabalukarkeun maot saraf manusa alatan overstimulation ampir teu mungkin.

 

parentah salajengna

(NMDA bubuk) mangrupa antagonis asam amino. Lamun dikonsumsi eta ditingalikeun mantuan ngaronjatkeun produksi hormon kamekaran, FSH jeung LH, sahingga katalis produksi téstostéron kuat.

O-Methyl-D-Aspartic-Acid (bubuk NMDA) ogé mangrupikeun bahan utama dina Pertumbuhan Beureum, wangunan otot premium Beureum Suplemén, ningkatkeun kakuatan sareng nambihan téstostéron.

(1) Naon N-métil-D-aspartat-asam do?
bubuk asam N-métil-D-aspartat ngiket ka NMDA situs reséptor bubuk dina uteuk, mimicking efek tina glutamat, anu neurotransmitter primér dina sistim saraf pusat.

Nalika NMDA powderRs jadi diaktipkeun, eta ngarangsang sékrési Pregnenolone (P5); hormon stéroid anu mangrupakeun prékursor pikeun mineralocorticoids, estrogens, androgens, glucocorticoids, stéroid neuroactive sarta tingkat progesterones.Increased hormon ieu tiasa ningkatkeun tingkat énergi mental, wanda sareng nu sanesna.

The aktivasina tina situs reséptor bubuk NMDA ogé promotes sintésis na utilization hormon anabolik via sistem éndokrin.

Ieu ngandung harti yén ngaronjatna aktivitas bubuk NMDA bisa mangaruhan tingkat téstostéron, HGH (hormon pertumbuhan manusa), LH (hormon luteinizing), FSH (follicle stimulating hormon), sarta hormon androgenic lianna.

Urang terang yen reséptor bubuk NMDA dina uteuk nu aub dina régulasi sékrési téstostéron jeung suplemén nu merangsang reséptor ieu geus ditémbongkeun nambahan kadar téstostéron dina lalaki kalayan tingkat low.

(2) Kauntungan tina N-métil-D-aspartat-asam
• Ningkatkeun kinarya athletic
• tingkat énergi Kanaékan na haté
• Boosts Libido
• naek Téstostéron
• raises LH, tingkat FSH, HGH
• Boosts fungsi kognitif

 

N-métil-D-aspartat asam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

N-métil-D-aspartat bubuk asam Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk NMDA: mésér bubuk asam N-métil-D-aspartat ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.