Atah Medroxyprogesterone asétat (71-58-9) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Medroxyprogesteron asétat (71-58-9)

rating: SKU: 7207-92-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Medroxyprogesterone acetate (71-58-9), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Video Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) video

 

 


 

Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Medroxyprogesterone asétat
CAS No.: 71-58-9
Formula molekular: C24H34O4
Beurat molekul: 386.532
standar: USP
neundeun: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun) ..
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) Description:

Medroxyprogesterone Acetate mangrupikeun sintétik, turunan asétat tina hormon séks progesteron. Medroxyprogesterone 17-asétat (NCI04). Medroxyprogesterone Acetate, ogé katelah MPA, mangrupikeun progestin stéroid, varian sintétik tina hormon stéstéron progesteron. Hal ieu digunakeun salaku kontraséptip, dina terapi ngagantian hormon sareng pikeun pengobatan endometriosis ogé sababaraha indikasi anu sanés. MPA mangrupikeun turunan anu langkung kuat pikeun majemuk majemuk medroxyprogesterone (MP). Sedengkeun medroxyprogesterone kadang dianggo salaku sinonim pikeun medroxyprogesterone acetate, anu ampir-sering disebut nyaéta MPA sareng sanés MP It is on the World Health Organization's List of Essential Medicines, pangobatan anu paling penting anu diperyogikeun dina sistem kaséhatan dasar.

 

rujukan:

  • 1: Brind J, Condly SJ, Mosher SW, Morse AR, Kimball J. Resiko inféksi HIV di Depot-Medroxyprogesterone Acetate (DMPA) Pamaké: Pamariksaan sistematis sareng analisis Meta. Masalah Hukum Med. 2015 Autumn; 30 (2): 129-39. Pariksa. PubMed PMID: 26710371.
  • 2: Stanczyk FZ, Bhavnani BR. Reprint of "Use of medroxyprogesterone acetate pikeun terapi hormon di awéwé postmenopausal: Naha aman?". J Stéroid Biokimia Mol Biol. 2015 Sep; 153: 151-9. doi: 10.1016 / j.jsbmb.2015.08.013. Epub 2015 Aug 19. tingalian. PubMed PMID: 26291834.
  • 3: Ohyagi-Hara C, Sawada K, Aki I, Mabuchi S, Kobayashi E, Ueda Y, Yoshino K, Fujita M, Tsutsui T, Kimura T. Éfisién sareng kakandungan hasil tina kasuburan-juang ku medroxyprogesterone asétat pikeun endometrioid adenocarcinoma sareng hipplplasia atypical kompléks: pangalaman kami sareng tinjauan literatur. Arch Gynecol Obstet. 2015 Jan; 291 (1): 151-7. doi: 10.1007 / s00404-014-3417-z. Epub 2014 Agustus 14. Pék. PubMed PMID: 25118836.
  • 4: Stanczyk FZ, Bhavnani BR. Anggo medroxyprogesterone asetat pikeun terapi hormon dina awéwé postmenopausal: éta aman? J Steroid Biochem Mol Biol. 2014 Jul; 142: 30-8. doi: 10.1016 / j.jsbmb.2013.11.011. Epub 2013 Nov 26. Pariksa. PubMed PMID: 24291402.