AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Medroxyprogesteron asétat (71-58-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 7207-92-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Medroxyprogesterone acetate (71-58-9), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Video Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) video


Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Medroxyprogesterone asétat
CAS No.: 71-58-9
Formula molekular: C24H34O4
Beurat molekul: 386.532
standar: USP
neundeun: Garing, poék sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun) ..
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Medroxyprogesteron asétat (71-58-9) Description:

Medroxyprogesterone Acetate nyaéta sintétik, turunan asét tina progesteron hormon séks. Medroxyprogesterone 17-asetat (NCI04). Medroxyprogesterone Acetate, ogé katelah MPA, mangrupikeun progestin stéroid, varian sintétis tina progesteron hormon stéroid. Hal ieu dipaké salaku kontrasepsi, dina terapi pergantian hormon sareng pikeun perawatan endometriosis ogé sababaraha indikasi sanés. MPA mangrupikeun turunan anu langkung penting tina sanyawa induk medroxyprogesteron (MP). Nalika medroxyprogesterone kadang dipaké salaku sinonim pikeun medroxyprogesterone acetate, anu ampir sok dirujuk nyaéta MPA sareng sanés MP Éta aya dina daptar Organisasi Penting Sedunia Organisasi Kaséhatan World, pangobatan paling penting anu dipikabutuh dina sistem kaséhatan dasar.

rujukan:

  • 1: Brind J, Condly SJ, Mosher SW, Morse AR, Kimball J. Resiko inféksi HIV di Depot-Medroxyprogesterone Acetate (DMPA) Pamaké: Pamariksaan sistematis sareng analisis Meta. Masalah Hukum Med. 2015 Autumn; 30 (2): 129-39. Pariksa. PubMed PMID: 26710371.
  • 2: Stanczyk FZ, Bhavnani BR. Reprint tina "Pamakéan asetat medroxyprogesteron pikeun terapi hormon di awéwé postmenopausal: Nya éta aman?". J Steroid Biochem Mol Biol. 2015 Sep; 153: 151-9. doi: 10.1016 / j.jsbmb.2015.08.013. Epub 2015 Aug 19. Pariksa. PubMed PMID: 26291834.
  • 3: Ohyagi-Hara C, Sawada K, Aki I, Mabuchi S, Kobayashi E, Ueda Y, Yoshino K, Fujita M, Tsutsui T, Kimura T. Éfisién sareng kakandungan hasil tina kasuburan-juang ku medroxyprogesterone asétat pikeun endometrioid adenocarcinoma sareng hipplplasia atypical kompléks: pangalaman kami sareng tinjauan literatur. Arch Gynecol Obstet. 2015 Jan; 291 (1): 151-7. doi: 10.1007 / s00404-014-3417-z. Epub 2014 Agustus 14. Pék. PubMed PMID: 25118836.
  • 4: Stanczyk FZ, Bhavnani BR. Anggo medroxyprogesterone asetat pikeun terapi hormon dina awéwé postmenopausal: éta aman? J Steroid Biochem Mol Biol. 2014 Jul; 142: 30-8. doi: 10.1016 / j.jsbmb.2013.11.011. Epub 2013 Nov 26. Pariksa. PubMed PMID: 24291402.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone Propionate bubuk atah keur bodybuilders atawa
Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Nandrolone Propionate Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk