Beuli Medrogestone (977-79-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Medrogenestone (977-79-7)

rating: SKU: 977-79-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kanggo tatanan massa Medrogestone (977-79-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

Video Medrogestone (977-79-7)

 

 


 

Medrogenestone (977-79-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Médrogestone
CAS No.: 977-79-7
Formula molekular: C23H32O2
Beurat molekul: 340.5
sinonim: MEDROGESTONE

977-79-7

Médrogesteron

Metrogestone

Colprone

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Medrogenestone (977-79-7) Description:

Bubuk Medrogestone (INN), ogé katelah 6,17α-dimethyl-6-dehydroprogesterone, mangrupikeun agén progestasional anu diturunkeun tina 17-methylprogesterone. Éta dikandung salaku alternatip pikeun pilihan mujarab lisan. anu parantos dianggo dina terapi gaganti hormon pikeun gejala menopause sareng dina pengobatan gangguan ginekologis.

Sareng bubuk Medrogestone, anu dijual di handapeun nami merek Colprone, mangrupikeun pangobatan progestin anu parantos dianggo dina terapi hormon menopaus sareng dina pengobatan gangguan ginekologis. Ayeuna sayogi nyalira sareng sareng kombinasi sareng éstrogén. Dicandak ku sungut.

Medrogestone mangrupikeun progestin, atanapi progestogen sintétis, ku kituna mangrupakeun agonis reséptor progesteron, target biologis progestogens sapertos progesteron. Éta ngagaduhan lemah antiandrogenik, glukokortikoid, sareng kagiatan antimineralocorticoid sareng henteu aya kagiatan hormon penting. Kusabab kagiatan progestogenik, medrogestone ngagaduhan pangaruh antigonadotropic.

 

rujukan:

  • 1: Schindler AE. Dydrogesterone sareng progestin sanésna dina panyakit payudara: tinjauan. Arch Gynecol Obstet. 2011 Feb; 283 (2): 369-71. doi: 10.1007 / s00404-010-1456-7. Epub 2010 Apr 11. Review. PubMed PMID: 20383772.
  • 2: Pasqualini JR. Kanker payudara sareng énzim metabolizing énzim: peran progestogens. Maturitas. 2009 Dec; 65 Suplemén 1: S17-21. doi: 10.1016 / j.maturitas.2009.11.006. Epub 2009 Dec 3. Review. PubMed PMID: 19962254.
  • 3: Pasqualini JR. Sulfotransferases éstrogén dina payudara sareng kanker endometrium. Ann NY Acad Sci. 2009 Feb; 1155: 88-98. doi: 10.1111 / j.1749-6632.2009.04113.x. Pariksa. PubMed PMID: 19250196.
  • 4: Pasqualini JR. Progestin dina ménopause dina awéwé anu séhat sareng pasien kanker payudara. Maturitas. 2009 Apr 20; 62 (4): 343-8. doi: 10.1016 / j.maturitas.2008.12.008. Pariksa. PubMed PMID: 19179024.
  • 5: Pasqualini JR. Progestin sareng kanker payudara. Gynecol Endocrinol. 2007 Oct; 23 Suplemén 1: 32-41. Pariksa. PubMed PMID: 17943537.