AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Neratinib

rating: Kategori:

Neratinib mangrupikeun sambetan tirosin kinase anu kuat, TKI) anu kuat tina HER1, HER2, sareng HER4, sareng ayeuna nuju dikembangkeun. Neratinib teu tiasa dibalikkeun ngiket kana domain sinyal sélular tina reséptor faktor pertumbuhan HER1, HER2, HER3, sareng épétélial, sareng ngahambat fosforilasi sareng sababaraha jalur sinyal hilir HER. Hasilna turun paningkatan sareng ningkatna sél. Panilitian klinis nunjukkeun yén pencegahan intracellular tina panyeratan HER ku neratinib mangrupikeun cara anu langkung épéktip pikeun neken tumuhna anu dimédiasi ku HER sareng ngungkulan mékanisme kabur tumor anu dialaman ku terapi HER2 anu ditargetkeun sareng agén kemoterapi.

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Neratinib
CAS Jumlah 698387-09-6
Formula molekular C30H29ClN6O3
rumus Beurat 557.04
sinonim HKI-272;

PB272;

Neratinib;

Nerlynx;

698387-09-6.

katingalian Bubuk bodas nepi ka bubuk konéng entéh
Gudang jeung nanganan Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).

 

Neratinib Pedaran

Neratinib, ogé katelah HKI-272 atanapi PB272, mangrupikeun panyambat oral anu teu tiasa dibalikkeun tina reséptor tirosin kinase tirisin HER-2 kalayan poténsi kagiatan antineoplastik.

Neratinib ngariung kana reséptor HER-2 teu tiasa dibalikkeun deui, sahingga ngirangan autofosforilasi dina sél, tétéla ku nargétkeun résidu sistéin dina saku ngariung ATP reséptor.

Perawatan sél ku agén ieu ngakibatkeun ngahambat kajadian transduksi sinyal hilir sareng jalur pangaturan siklus sél; néwak dina G1-S (Gap 1 / sintésis DNA) -fase transisi siklus divisi sél; sareng pamustunganana ngirangan panyebaran sélulér.

Neratinib ogé ngahambat reséptor faktor pertumbuhan épidermal (EGFR) kinase sareng sumebarna sél gumantung EGFR.

 

Mékanisme Peta Neratinib

Neratinib mangrupikeun sambetan tirosin kinase anu kuat, TKI) anu kuat tina HER1, HER2, sareng HER4, sareng ayeuna nuju dikembangkeun. Neratinib teu tiasa dibalikkeun ngiket kana domain sinyal sélular tina reséptor faktor pertumbuhan HER1, HER2, HER3, sareng épétélial, sareng ngahambat fosforilasi sareng sababaraha jalur sinyal hilir HER. Hasilna turun paningkatan sareng ningkatna sél. Panilitian klinis nunjukkeun yén pencegahan intracellular tina panyeratan HER ku neratinib mangrupikeun cara anu langkung épéktip pikeun neken tumuhna anu dimédiasi ku HER sareng ngungkulan mékanisme kabur tumor anu dialaman ku terapi HER2 anu ditargetkeun sareng agén kemoterapi.

Neratinib ogé kabuktian épéktip dina pangobatan lini kahiji HER2-positip, kanker payudara metastatik (MBC). Nalika dipaké dina kombinasi sareng paclitaxel, neratinib nunjukkeun ORR 73%. Nalika digabungkeun sareng capecitabine, agén kemoterapi séjén, ORR éta 63%. Salian ti HC2-positip MBC, neratinib ogé mujarab pikeun penderita kanker payudara HER2-mutated. Dina fase 2 sidang SUMMIT, penderita kanker payudara HER2-mutated ngalaman 33% ORR dina 8 minggu.

Neratinib mangrupikeun TKI munggaran anu kabuktosan ngirangan résiko panyakit kambuh di pasién kanker payudara HER2-positip tahap awal. Dumasar kana hasiatna neratinib dina tahap awal kanker HER2-positip kanker payudara, MBC, sareng tumor HER2-mutant, neratinib diantisipasi janten standar perawatan anu anyar dina sababaraha setting pangobatan kanker payudara.

 

Neratinib Aplikasi

Neratinib ngariung kana reséptor HER-2 teu tiasa dibalikkeun deui, sahingga ngirangan autofosforilasi dina sél, tétéla ku nargétkeun résidu sistéin dina saku ngariung ATP reséptor.

Kanker payudara positip HER2 ngahasilkeun seueur protéin HER2. Protéin HER2 linggih dina sél kanker sareng nampi sinyal anu nyarioskeun kanker tumuh sareng sumebar. Neratinib merangan kanker payudara HER2-positip ku ngahambat kamampuan sél kanker pikeun nampi sinyal kamekaran.

Neratinib mangrupikeun terapi anu ditujukeun, tapi teu sapertos Herceptin (nami kimia: trastuzumab), Kadcyla (nami kimia: T-DM1 atanapi ado-trastuzumab emtansine), sareng Perjeta (nami kimia: pertuzumab), éta sanés terapi sasaran imun. Terapi anu ditargetkeun imun mangrupikeun versi tina antibodi anu alami anu dianggo sapertos antibodi anu dilakukeun ku sistem imunitas urang. Neratinib mangrupikeun sanyawa kimia, sanés antibodi.

 

Pangaruh & Peringatan Sisi Neratinib

Neratinib tiasa nyababkeun diare anu ngancam kahirupan di sababaraha jalma sareng diare hampang dugi sedeng di ampir sadayana; jalma anu nyandak éta ogé aya résiko komplikasi diaré sapertos dehidrasi sareng teu saimbangna éléktrolit.

Nya kitu ogé aya résiko karusakan ati parah sareng seueur pasién ngagaduhan sababaraha tingkat; gejala karusakan ati kalebet kacapean, seueul, utah, nyeri kuadran luhur katuhu atanapi lelembutan, muriang, baruntus, sareng tingkat luhur eosinofil.

Salaku tambahan kana hal di luhur, langkung ti 10% jalma anu nginumna ngagaduhan rasa seueul, nyeri beuteung, utah, nyeri dina biwirna, nyeri beuteung, turun napsu, ruam, sareng otot-otot.

 

rujukan

[1] Xuhong JC, Qi XW, Zhang Y, Jiang J. Mékanisme, kasalametan sareng khasiat tina tilu panghambat tirosin kinase lapatinib, neratinib sareng pyrotinib dina kanker payudara positip HER2. Am J Kanker Res. 2019 Okt 1; 9 (10): 2103-2119. eCollection 2019. Tinjauan. PubMed PMID: 31720077; PubMed Pusat PMCID: PMC6834479.

[2] LiverTox: Inpormasi Klinis sareng Panilitian ngeunaan Tatu Ati Anu Diinduksi Narkoba [Internét]. Bethesda (MD): National Institute of Diabetes sareng Intisari pencernaan sareng Ginjal; 2012-. Sayogi tina http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK548937/ PubMed PMID: 31644242.

[3] Booth LA, Roberts JL, Dent P. Peran sinyal sél dina crosstalk antara autofagy sareng apoptosis dina pangaturan salamet sél tumor salaku réspon sorafenib sareng neratinib. Kanker Semin Biol. 2019 Okt 20. pii: S1044-579X (19) 30024-0. doi: 10.1016 / j.semcancer.2019.10.013. [Epub payun ti nyitak] Tinjauan. PubMed PMID: 31644944.

[4] Miles J, Bodas Y. Neratinib pikeun Perawatan Kanker Payudara Positip HER2-Positip Awal. J Adv Praktek Oncol. 2018 Nov-Des; 9 (7): 750-754. Epub 2018 Nov 1. tingalian. PubMed PMID: 31249722; PubMed Pusat PMCID: PMC6570523.

[5] Collins DM, Conlon NT, Kannan S, Verma CS, Eli LD, Lalani AS, Crown J. Karakteristik préklinik tina Inhibitor Pan-HER Kinase Irreversible Neratinib Dibandingkeun sareng Lapatinib: implikasi pikeun Perawatan HER2-Positive sareng HER2- Kanker Payudara Mutated. Kangker (Basel). 2019 Méi 28; 11 (6). pii: E737. doi: 10.3390 / kangker11060737. Tinjauan. PubMed PMID: 31141894; PubMed Pusat PMCID: PMC6628314.

[6] Deeks ED. Neratinib: Persetujuan Global Mimiti. Narkoba. 2017 Okt; 77 (15): 1695-1704. doi: 10.1007 / s40265-017-0811-4. Tinjauan. PubMed PMID: 28884417.

[7] Kourie HR, El Rassy E, Clatot F, de Azambuja E, Lambertini M. Pangobatan anu muncul pikeun kanker payudara tahap awal HER2 positip: fokus kana neratinib. Target Onco Ther. 2017 Jul 10; 10: 3363-3372. doi: 10.2147 / OTT.S122397. eCollection 2017. Review. PubMed PMID: 28744140; PubMed Pusat PMCID: PMC5513878.

[8] "Harti neratinib - Kamus Narkoba Institut Kanker Nasional". Dicandak 1 Désémber 2008.

[9] "Label tablet Neratinib" (PDF). Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA). Juli 2017. Dicandak 6 Pébruari 2018. Kanggo apdet labél tingali, halaman indéks FDA pikeun NDA 208051 Tulisan ieu ngasupan téks tina sumber ieu, anu aya dina domain publik. Gandhi L, dkk. (2017). "MA04.02 Neratinib ± Temsirolimus dina kanker paru HER2-mutant: studi internasional, fase II acak". Jurnal Onkologi Thoracic. 12 (1): S358-9. doi: 10.1016 / j.jtho.2016.11.398.