Bubuk Nifuratel bubuk (4936-47-4) hplc≥98% | Régas AASraw R&D
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Nifuratel (4936-47-4)

rating: SKU: 4936-47-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Nifuratel (4936-47-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Nifuratel

 

 


 

bubuk atah Nifuratel Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Nifuratel
CAS: 4936-47-4
Formula Molekul: C10H11N3O5S
Beurat molekul: 285.28
Ngalembereh Point: 176-178 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas mun kaluar bubuk kristalin bodas

 


 

bubuk Nifuratel atah dina pamakéan

 

ngaran

Macmiror

 

Nifuratel bubuk Dianggo

bubuk Nifuratel mangrupakeun ubar dipaké dina gynecology. Ieu mangrupakeun antiprotozoal lokal jeung antibaktéri antifungal nu bisa ogé dibikeun oral. bubuk Nifuratel henteu disatujuan keur dipake di Amérika Serikat. Dicokot oral, atawa salaku pessary heunceut, mangka dipake dina pengobatan rupa-rupa inféksi saluran genito-kemih, utamana lamun aya diagnosis akurat aya. Contona, eta bisa dipake dina pengobatan awéwé exhibiting ngurangan heunceut tempat aya kateupastian sakumaha keur naha cukang lantaranana nyaéta Trichomonas vaginalis atawa galur Candida kayaning Candida albicans.

bubuk Nifuratel (Magmilor) ieu dibandingkeun jeung metronidazole (Flagyl) dina pengobatan vaginitis trichomonal ku sidang ganda-buta randomized. Ngan 18 kaluar pasien 47 (38%) diperlakukeun kalayan bubuk atah Nifuratel nu kapanggih keur diubaran, sedengkeun 42 kaluar pasien 49 (85%) diperlakukeun kalayan metronidazole anu kapok. Réaksi parna, necessitating ditarikna perlakuan, lumangsung dina tilu pasien diperlakukeun kalayan bubuk atah Nifuratel. Aya no serius sisi-épék kalawan metronidazole. Hasil sidang ieu nunjukkeun yén bubuk Nifuratel sanes a diganti nyugemakeun pikeun metronidazole dina pengobatan trichomoniasis.

 

Dinyana kana bubuk Nifuratel

-Dosis tinggi bubuk Nifuratel pikeun basajan tur dicampur vaginitis aérobik: A single-puseur prospektif buka-labél ulikan cohort

tujul
The efficacy jeung kaamanan dua dosages bubuk Nifuratel keur pengobatan vaginitis aérobik (AV) nu dibandingkeun.

métode
Ieu hiji buka-labél ulikan cohort prospektif pasien didiagnosis sarta dirawat di Rumah Sakit Pusat Tianjin Katilu antara Januari 2012 jeung Désémber 2013. Ko-ayana vaginosis baktéri (BV), vulvovaginal candidiasis (VVC), atawa / jeung trichomonal vaginitis (TV; dicampur AV) ieu ditangtukeun. Pasén anu randomized mun Nifuratel bubuk-500 atah (500 mg bubuk Nifuratel, intravaginal, 10 poé) atawa Nifuratel atah bubuk-250 (250 mg bubuk Nifuratel, intravaginal, 10 poé), sarta dituturkeun-up keur tilu ka tujuh poé sanggeus parantosan perlakuan . hasil primér sarta sekundér éta recovery laju sarta ngarugikeun acara masing-masing.

Results
Panilitian kalebet 142 pasién sareng AV. Umur henteu béda pisan antara kelompok (n = 71 masing-masing), sareng distribusi panyakit idéntik: 29 (40.85%) AV saderhana sareng 42 (59.15%) AV campuran (AV + BV, 42.86%; AV + VVC, 30.95% ; AV + TV, 26.19%). Dina penderita AV saderhana, tingkat pamulihan henteu béda sacara signifikan antara bubuk atah Nifuratel ‐ 500 (26/29, 89.66%) sareng bubuk Nifuratel ‐ 250 (22/29, 75.86%) kelompok. Dina penderita AV campuran, tingkat pamulihan sacara signifikan langkung luhur dina bubuk Nifuratel ‐ 500 tibatan kelompok Nifuratel bubuk 250 88.89 (AV + BV, 50.00% vs 76.92%; AV + VVC, 30.77% vs 90.91%; AV + TV, 36.36% vs 0.05%; sadayana P <500). Ngan hiji pasién (Nifuratel bubuk atah XNUMX) ngalaporkeun kajadian anu ngarugikeun (réaksi anaphylactic hampang).

kacindekan
Nifuratel bubuk 500 mg némbongkeun efficacy klinis alus keur pengobatan AV, utamana dicampur AV, sarta mangrupakeun punjul ka 250 mg dosage dina pengobatan dicampur AV.

 

parentah salajengna

bubuk Nifuratel (CAS 4936-47-4) mintonkeun kagiatan antiprotozoarian na antibakteri kuat sarta disadiakeun kalawan pangaruh fungicidal tangtu, tapi teu aktif ngalawan flora physiologic. éféktivitas terapi na geus dievaluasi dina leuwih ti 12,000 pasien. Pangalaman klinis lega kalayan bubuk Nifuratel confirms yén tamba aman tur mujarab pikeun pengobatan trichomoniasis, vaginosis baktéri, candidosis, sarta, utamana, dina penderita nalangsara ti inféksi heunceut dicampur. A-analysis meta tina percobaan klinis ngabandingkeun bubuk atah Nifuratel na metronidazole (CAS 443-48-1) dina inféksi vulvovaginal ieu dipigawé. Kabéh paralel-grup percobaan metronidazole-dikawasa dilumangsungkeun dina pasien kalayan inféksi vulvovaginal geus kaasup, complying kalawan kriteria handap: 1) tamba ditaksir duanana sakumaha leungit gejala jeung tanda, sarta timuan microbiological négatip; tés 2) microbiological dipigawé kalayan padika valid masih dipaké dina prakna ayeuna. Tujuh percobaan klinis geus dipilih, kaasup pasien 1767 sakabéh, 832 kaluar tina saha dirawat kalayan bubuk Nifuratel na 935 kalawan metronidazole. Hasil tina meta-analysis dikonfirmasi sarua antara bubuk Nifuratel na metronidazole: saimbang sakabéh pasien kapok di dua kelompok nya éta 88.5% na 90.0% masing-masing ku ayana uji homogénitas diantara studi (p = 0.342). Dina efek fixed na acak nganalisa, interval kapercayaan ngeunaan babandingan odds kaasup 1 jeung nilai p keur nguji hipotésis tina euweuh bédana antara perlakuan nya 0.656-1.266, p = 0.582 (épék dibereskeun) jeung 0.643-1.290, p = 0.599 ( épék acak) masing-masing nembongkeun sarua. Saterusna, sababaraha studi dikawasa jeung pangalaman klinis lega némbongkeun yén laju tamba bubuk atah Nifuratel di penderita inféksi dicampur alatan Trichomonas vaginalis + Candida atanapi Trichomonas vaginalis + baktéri atawa kalayan vaginosis baktéri jeung flora baktéri dicampur leuwih luhur batan nu ti metronidazole, alatan spéktrum rupa peta bubuk Nifuratel.

 

Nifuratel Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Nifuratel bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Nifuratel ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.