Pabrik bubuk Nootropics, pabrik
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!
Naha anjeun murid kuliah anu ngarepkeun ujian anjeun, anu padamel anu sibuk pikeun promosi, atanapi déwasa anu langkung prihatin ngeunaan pikun, ideu pikeun némbalan pil anu ningkatkeun kakuatan otak anjeun sigana tiasa pikaresepeun. Janten panginten henteu heran yén panggunaan nootropics - alias paningkatan kognitif atanapi ubar pinter - ningkat pisan. Tapi naha aranjeunna dianggo? Sareng aranjeunna aman?

Nootropics / Smart Drugs / Cognitive enhancers

Nootropics mangrupikeun kelas bahan kimia anu dianggo salaku sanyawa ubar, suplemén pangan, sareng alat-alat paningkatan kinerja anu dipikanyaho ngagaduhan épék paningkatan kognitif. Bahan kimia panilitian ieu dipercaya ningkatkeun fungsi méntal éksékutip sapertos kognisi, memori, kréatipitas, sareng pokus. Aranjeunna aya dina panilitian pikeun manpaatna dina ngubaran kahariwang, déprési, setrés post-traumatis, sareng gangguan defisit perhatian.

Nootropics dibagi kana dua kategori utama, khusus stimulan sistem saraf pusat sareng paningkatan kognitif.

Bentuk khusus tina sanyawa sayogi salaku ubar pangobatan pikeun hariwang, setrés, sareng stimulasi dopamin. Éta tiasa dianggo salaku suplemén katuangan pikeun nyayogikeun épék terapi sareng réstoratif pikeun ningkat fokus, konsentrasi, sareng kinerja méntal. Utamana, ahli kaséhatan umumna satuju yén nyandak resép nootropic pikeun tujuan anu disatujuan ku FDA (sapertos pangobatan stimulan upami anjeun ngagaduhan ADHD atanapi donepezil upami anjeun ngagaduhan Alzheimer) panginten tiasa ngabantosan.

Anjeun tiasa sacara gampang mésér bubuk nootropics / ubar Smart / enhancers kognitif online ti AASraw online pikeun panggunaan laboratorium sareng tujuan panilitian.

Kumaha carana Nootropics tiasa dianggo?

Suplemén nootropic pikeun fokus condong digolongkeun kana dua kubu: anu ningkatkeun pangaruh énergi kafein sareng anu niru na tinggi. Kafein mangrupikeun stimulan anu paling dikenal sareng paling loba di bumi, dibuktikeun sacara ilmiah pikeun ningkatkeun konsentrasi, waspada sareng kinerja (janten kecanduan énjing anjeun henteu musnah). Teuing ti éta tiasa disababkeun ku efek samping sapertos "the jitters", janten nootropics fokus-ningkatkeun kasaimbangan épék parah kalayan asam amino nenangkeun sapertos L-theanine. Anu sanés milih gantina pikeun koktail adaptogens, sapertos supa, atanapi paningkatan énergi hérbal, sapertos ginseng, bacopa monnieri sareng ginkgo biloba.

Nootropics sareng Kaséhatan Otak

Nyegah Alzheimer, pikun, Parkinson, sareng panyakit kognitif sanésna parantos janten perhatian nalika kamajuan médis ngalegaan rata-rata umur hirupna total. Anu parantos janten langkung jelas nyaéta diet anu séhat, olahraga rutin, sareng bobo anu cekap mangrupikeun konci pikeun ngajaga pikiran anjeun tetep seukeut.

Diét, olahraga, sareng bobo mangrupikeun pondasi anu anjeun ngawangun uteuk anu séhat, sareng suplemén kognitif pikeun nyaluyukeun mesin anu rata, hartosna, mikir. Seueur suplemén nootropic ngandung asam amino, fosfolipid, sareng antioksidan. Asam amino tangtu ditambihan sabab éta mangrupikeun blok bahan kimia dina uteuk anjeun anu tanggung jawab diajar sareng mémori.

Fosfolipid sareng jinis lemak sanésna ngurilingan neuron anjeun, ngamungkinkeun pangiriman sinyal sareng pamikiran anu langkung gancang. Akhirna, antioksidan ditambih kusabab uteuk anjeun nganggo seueur énergi (30% tina total énergi) awak, anu ditarjamahkeun kana réaksi kimia sareng setrés oksidatif. Setrés oksidatif ieu parantos kaserang gangguan neurodegenerative sapertos panyakit Alzheimer sareng pikun.

Sedengkeun asam amino, fosfolipid, sareng antioksidan mangrupikeun pondasi seueur suplemén nootropic, botanicals tangtu ngandung konstituén konci anu parantos kabuktosan ningkatkeun fungsi kognitif. Upami anjeun hoyong suplemén anu ngajantenkeun uteuk anjeun ngajalankeun optimal, milari anu kalebet botani khusus, anu bakal kami nunjukkeun salami ulasan kami. Kamurnian bahanna sami penting sareng bahan mana dina suplement nootropic anjeun.

Mangpaat Umum Bubuk Nootropics

❶ Peningkatan akuisisi diajar - ningkatkeun diajar sareng ingetan
❷ Résistansi pikeun ngarusak agén - ngadukung kasihatan otak
❸ Fasilitasi transfer inpormasi antargantara - ningkatkeun pamrosésan
❹ Peningkatan résistansi kana agresi otak - ngajagi otak
❺ Ngaronjat obat kuat, kendali kortiko-subkortis '- ningkatkeun fokus sareng perhatian
❻ Henteu aya épék farmakologis biasana ubar psikotropika neuro - aman

Aplikasi Bubuk Nootropics

Nootropics sayogi di AASraw dina bentuk bubuk anu tiasa dimangpaatkeun pikeun tujuan panilitian. Bahan kimia ieu tiasa dianggo dina panilitian pikeun diajar poténsial cures pikeun gangguan méntal degeneratif sapertos panyawat Alzheimer sareng Parkinson ogé pikun. Kaayaan méntal sanés anu pangaruh tina nootropics tiasa ditalungtik kalebet gangguan defisit perhatian, gangguan mood, disfungsi anu patali sareng setrés, sareng gangguan kognitif anu disababkeun ku variabel lingkungan.

Salaku bahan kimia panilitian, nootropics ogé tiasa ditalungtik pikeun nangtoskeun épék mangpaatna nalika dianggo salaku suplemén diet pikeun ngabantosan fungsi kognitif sapertos ningkatna kinerja méntal, ingetan ingetan, nyandak kaputusan, mikir logis, ningkat fokus, konsentrasi, sareng bentang perhatian anu langkung penting .

Naha Nootropic Powder Nyaan jalan? Mang

Hésé ngomongna kusabab seueur pisan anu disebut nootropics, naha éta suplemén, ubar resép — atanapi bahkan sacangkir joe. Resep nootropics, sapertos Donepezil, L-Deprenyl, Methylphenidate (Ritalin), Modafinil (Provigil), Piracetam, parantos kabuktosan épéktip dina naekeun fungsi kognitif. Nanging, kaseueuran panilitian di luar sana fokus kana kumaha ubar-ubaran ieu khusus tiasa ngabantosan jalma-jalma kalayan degenerasi kognitif anu disababkeun ku Alzheimer, Parkinson, stroke atanapi setrés ekstrim — sanés jalma séhat biasa.

Aya sababaraha janji ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun nootropics alami, tapi langkung seueur panilitian anu diperyogikeun pikeun nyokong sadaya klaim na. Numutkeun panilitian 2016 dina Bukti Komplementér sareng Pengobatan Alternatif Berbasis Bukti, nootropics alami tiasa ngabantosan ningkatkeun aliran getih sareng oksigén kana uteuk. Salaku tambahan, nootropics ogé tiasa janten antioksidan sareng ngirangan peradangan dina uteuk, saur Shawn Wells, MPH, RD, FISSN, CISSN, kapala perwira élmu BioTRUST Nutrisi. Tapi sanyawa naon waé anu ngagaduhan anti sepuh atanapi épék antioksidan dina awak ogé bakal ngabantosan kaséhatan otak, jelas Wells.

Naha Nootropics Aman? Leres

Dina watesan, enya - nootropics aman. Tapi seueur anu tiasa kajantenan antara definisi nootropic sareng naon anu tungtungna dina suplement nootropic parantos réngsé. Pikeun mastikeun anjeun ningkatkeun kakuatan otak anjeun sacara aman, pertimbangkeun dua aturan ieu:

Pilih nootropic anu pas - bahan kualitas luhur, sertifikasi kaamanan, rumus anu dirancang kalayan hadé sareng labél anu bersih; Candak nootropic ku jalan anu leres - nganggo strategi stacking mapan, bersepeda upami diperyogikeun, sareng nuturkeun arahan pabrik. Kalayan dua aturan ieu, anjeun tiasa mendakan nootropic anu bakal dianggo pikeun kakuatan otak, tetep leres pisan sareng sababaraha épék sampingan sareng toksisitas nootropik anu handap pisan, sareng ngajantenkeun suplemén nootropic aman, manpaat sareng séhat pikeun otak.

Mésér Bubuk Nootropic di AASraw

Bubuk Nootropics Pangsaéna kanggo ... Disarankeun Nootropics Bubuk
Laju ngolah, Nganggo Kaputusan, Fokus, Aliran, & Pamikiran Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kaféin, CDP-Koléin, Singa Mane Singa, NALT, B-Komplek
Diajar & Mémori Aniracetam, Bacopa Monnieri, CDP-Choline, DHA, L-Theanine, Phosphatidylserine (PS), Ekstrak Pinus Bark
Kahariwang & Déprési Aniracetam, CDP-Koléin, Bacopa Monnieri, L-Theanine, Rhodiola Rosea, Sulbutiamine, B-Complex  
Énergi & Motivasi Asétil-L-karnitin (ALCAR), Asam Alpha Lipoic, Kafein, CDP-Kolin, Rhodiola, CoQ10, PQQ
Perbaikan otak & Pangropéa Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kafein, CDP-Kolin, DHA, Phosphatidylserine (PS), Vinpocetine, Rhodiola Rosea, Pine Bark Extract
Bubuk Kauntungan Nootropics séjén J-147, CAD031, CMS121
Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna ngeunaan Nootropics Powder!

rujukan

[1] Paydary K. (2016). Terapi augmentasi N-asetilcystéin pikeun gangguan obsesip-kompulsif sedeng-parah: acak, dua kali buta, uji coba dikontrol placebo. Jurnal apoték klinis sareng terapi.
[2] Albertson TE, Chenoweth JA, Colby DK, Sutter ME (Pébruari 2016). "Budaya Ngarobih Narkoba: Pamakéan sareng Nyalahgunakeun Narkoba-Ningkatkeun Narkoba". Pentingna FP. 441: 25–9. PMID 26881770.
[3] Goldman P (Oktober 2001). "Pangobatan herbal ayeuna sareng akar farmakologi modéren". Annals Kedokteran Internal. 135 (8 Pt 1): 594–600.
[4] Hong Zhao. dkk. (2011). Spore Powder of Ganoderma lucidum Ngaronjatkeun kacapean Anu Patalina sareng Kanker dina Pasien Kanker Payudara Ngalaksanakeun Terapi Endokrin: Percobaan Klinis Pilot. Pangobatan pelengkap basis na bukti.
[5] Urban KR, Gao WJ (2014). "Paningkatan kinerja kalayan biaya poténsial plastisitas otak: ramuan saraf ubar-ubaran nootropik dina otak anu berkembang anu séhat". Bates dina Neurosains Sistem. 8: 38. doi: 10.3389 / fnsys.2014.00038. PMC 4026746. PMID 24860437.
[6] Tim N. Ziegenfuss. dkk. (2016). Pendekatan Dua Bagéan pikeun Nalungtik Balukar Theacrine (TeaCrine®) Suplemén dina Konsumsi Oksigén, Tanggapan Hemodynamic, sareng Ukuran Subyektif Parameter Kognitif sareng Psikometrik. Jurnal suplemén diét.
[7] Fond G, Micoulaud-Franchi JA, Brunel L, Macgregor A, Miot S, Lopez R, dkk. (Séptémber 2015). "Mékanisme inovatif pikeun paningkatan kognitif farmasi: Tinjauan sistematis". Panilitian jiwa. 229 (1-2): 12–20. doi: 10.1016 / j.psychres.2015.07.006. PMID 26187342. S2CID 23647057.
[8] Clemow DB, Walker DJ (Séptémber 2014). "Poténsi panyalahgunaan sareng penyalahgunaan pangobatan di ADHD: tinjauan". Pascasarjana Kedokteran. 126 (5): 64-81. doi: 10.3810 / pgm.2014.09.2801. PMID 25295651. S2CID 207580823.