Pabrik Produsén bubuk Nootropics pangsaéna
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

AASraw nyadiakeun rupa bubuk Nootropics kalawan suplai stabil, urang tiasa ngilikan raws stéroid anabolik ka sakuliah dunya, hususna keur AS, Éropa, layanan remail jalan ogé sarta éta jenis pangiriman domestik, pisan aman. Salaku tambahan, pesenan bulk tiasa dirojong ku harga anu paling kompetitif.

Turunan Curcumin J-147

Beuli Nootropics Bubuk

Naha anjeun mahasiswa kuliah anu ngarepkeun ujian anjeun, profésional sibuk narékahan pikeun promosi, atanapi sepuh anu prihatin ngeunaan pikun, ideu ngaluncurkeun pil anu ningkatkeun kakuatan otak anjeun sigana pikaresepeun. Janten panginten henteu heran yén panggunaan nootropik - alias panambah kognitif atanapi ubar pinter - naék. Tapi aranjeunna dianggo? Sareng aranjeunna aman?

Téstostéron nyaéta hormon stéroid anu lumangsung sacara alami dina awak manusa. Hormon téstostéron dipikabutuh pikeun pangwangunan fisiologis awak lalaki sareng ngagaduhan sababaraha fungsi anu sanés, anu nyababkeun panggunaanana salaku stéroid anabolik ku binaragawan sareng atlit.

( 2 11 6 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Nootropics / Smart Drugs / Cognitive enhancers

Nootropics mangrupikeun kelas bahan kimia anu dianggo salaku sanyawa ubar, suplemén pangan, sareng alat-alat paningkatan kinerja anu dipikanyaho ngagaduhan épék paningkatan kognitif. Bahan kimia panilitian ieu dipercaya ningkatkeun fungsi méntal éksékutip sapertos kognisi, memori, kréatipitas, sareng pokus. Aranjeunna aya dina panilitian pikeun manpaatna dina ngubaran kahariwang, déprési, setrés post-traumatis, sareng gangguan defisit perhatian.

Nootropics dibagi kana dua kategori utama, khusus stimulan sistem saraf pusat sareng paningkatan kognitif.

Bentuk khusus tina sanyawa sayogi salaku ubar pangobatan pikeun hariwang, setrés, sareng stimulasi dopamin. Éta tiasa dianggo salaku suplemén katuangan pikeun nyayogikeun épék terapi sareng réstoratif pikeun ningkat fokus, konsentrasi, sareng kinerja méntal. Utamana, ahli kaséhatan umumna satuju yén nyandak resép nootropic pikeun tujuan anu disatujuan ku FDA (sapertos pangobatan stimulan upami anjeun ngagaduhan ADHD atanapi donepezil upami anjeun ngagaduhan Alzheimer) panginten tiasa ngabantosan.

Anjeun tiasa sacara gampang mésér bubuk nootropics / ubar Smart / enhancers kognitif online ti AASraw online pikeun panggunaan laboratorium sareng tujuan panilitian.

Ngaronjatna pamakéan téstostéron exogenous nyababkeun Kongrés medarkeun Anabolic Stéroid Act of 1990 nu ngaidentifikasi stéroid anabolik salaku kelas ubar sorangan sarta kaasup kana daptar zat dikawasa.

( 5 21 14 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Kumaha carana Nootropics tiasa dianggo?

Suplemén nootropic pikeun fokus condong digolongkeun kana dua kubu: anu ningkatkeun pangaruh énergi kafein sareng anu niru na tinggi. Kafein mangrupikeun stimulan anu paling dikenal sareng paling loba di bumi, dibuktikeun sacara ilmiah pikeun ningkatkeun konsentrasi, waspada sareng kinerja (janten kecanduan énjing anjeun henteu musnah). Teuing ti éta tiasa disababkeun ku efek samping sapertos "the jitters", janten nootropics fokus-ningkatkeun kasaimbangan épék parah kalayan asam amino nenangkeun sapertos L-theanine. Anu sanés milih gantina pikeun koktail adaptogens, sapertos supa, atanapi paningkatan énergi hérbal, sapertos ginseng, bacopa monnieri sareng ginkgo biloba.

Nootropics sareng Kaséhatan Otak

Nyegah Alzheimer, pikun, Parkinson, sareng panyakit kognitif sanésna parantos janten perhatian nalika kamajuan médis ngalegaan rata-rata umur hirupna total. Anu parantos janten langkung jelas nyaéta diet anu séhat, olahraga rutin, sareng bobo anu cekap mangrupikeun konci pikeun ngajaga pikiran anjeun tetep seukeut.

Diét, olahraga, sareng bobo mangrupikeun pondasi anu anjeun ngawangun uteuk anu séhat, sareng suplemén kognitif pikeun nyaluyukeun mesin anu rata, hartosna, mikir. Seueur suplemén nootropic ngandung asam amino, fosfolipid, sareng antioksidan. Asam amino tangtu ditambihan sabab éta mangrupikeun blok bahan kimia dina uteuk anjeun anu tanggung jawab diajar sareng mémori.

Fosfolipid sareng jinis lemak sanésna ngurilingan neuron anjeun, ngamungkinkeun pangiriman sinyal sareng pamikiran anu langkung gancang. Akhirna, antioksidan ditambih kusabab uteuk anjeun nganggo seueur énergi (30% tina total énergi) awak, anu ditarjamahkeun kana réaksi kimia sareng setrés oksidatif. Setrés oksidatif ieu parantos kaserang gangguan neurodegenerative sapertos panyakit Alzheimer sareng pikun.

Sedengkeun asam amino, fosfolipid, sareng antioksidan mangrupikeun pondasi seueur suplemén nootropic, botanicals tangtu ngandung konstituén konci anu parantos kabuktosan ningkatkeun fungsi kognitif. Upami anjeun hoyong suplemén anu ngajantenkeun uteuk anjeun ngajalankeun optimal, milari anu kalebet botani khusus, anu bakal kami nunjukkeun salami ulasan kami. Kamurnian bahanna sami penting sareng bahan mana dina suplement nootropic anjeun.

Ngaronjatkeun hormon téstostéron ngaliwatan suntikan téstostéron ngabantosan ngatur komposisi beurat kalayan ngirangan eusi gajih dina awak. injections téstostéron mastikeun yén beurat massana utamana lean otot jeung teu gajih awak. Ieu ngabantuan atlit jeung bodybuilders sabab meakeun jumlah badag kalori lajeng kaduruk aranjeunna ogé, tapi teu ngalaman leungitna otot tapi rada leungitna gajih.

( 9 17 3 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Mangpaat Umum Bubuk Nootropics

❶ Ningkatkeun akuisisi diajar — ningkatkeun diajar sareng ingetan
❷ Résistansi kana agén anu ngarusak - ngadukung kaséhatan otak
❸ Facilitation mindahkeun interhemispheric informasi - ngaronjatkeun processing
❹ Ningkatkeun résistansi kana agresi otak - ngajaga otak
❺ Ningkatkeun tonik, kontrol kortiko-subkortikal - ningkatkeun fokus sareng perhatian
❻ Henteuna épék farmakologis biasa tina obat neuropsikotropika - aman

Aplikasi Bubuk Nootropics

Nootropics sayogi di AASraw dina bentuk bubuk anu tiasa dianggo pikeun tujuan panalungtikan. Bahan kimia ieu tiasa dianggo dina panalungtikan pikeun ngulik poténsi penyembuhan pikeun gangguan méntal degeneratif sapertos Panyakit Alzheimer sareng Parkinson ogé pikun. Kaayaan mental séjén dimana épék nootropics bisa ditalungtik kaasup gangguan perhatian deficit, gangguan mood, disfungsi nu patali setrés, jeung impairments kognitif disababkeun ku variabel lingkungan.

Salaku bahan kimia panilitian, nootropics ogé tiasa ditalungtik pikeun nangtoskeun épék mangpaatna nalika dianggo salaku suplemén diet pikeun ngabantosan fungsi kognitif sapertos ningkatna kinerja méntal, ingetan ingetan, nyandak kaputusan, mikir logis, ningkat fokus, konsentrasi, sareng bentang perhatian anu langkung penting .

Naha Nootropic Powder Nyaan jalan? Mang

Hésé disebatkeun sabab aya wengkuan anu lega ngeunaan naon nootropics, naha éta suplement, ubar resep-atanapi sacangkir joe. Nootropics resép, kayaning Donepezil, L-Deprenyl, Methylphenidate (Ritalin), Modafinil (Provigil), Piracetam, geus ditémbongkeun janten éféktif dina boosting fungsi kognitif. Sanajan kitu, lolobana panalungtikan kaluar aya fokus kana kumaha ubar ieu husus bisa mantuan jalma kalawan degeneration kognitif disababkeun ku Alzheimer, Parkinson, stroke atawa setrés ekstrim - teu rata jalma cageur.

Aya sababaraha jangji ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun ku nootropics alami, tapi langkung seueur panalungtikan anu diperyogikeun pikeun ngadukung sadaya klaimna. Numutkeun kana ulasan 2016 dina Kedokteran Komplementer sareng Alternatif Berbasis Bukti, nootropics alami tiasa ngabantosan ningkatkeun aliran getih sareng oksigén kana uteuk. Salaku tambahan, nootropics ogé tiasa janten antioksidan sareng ngirangan peradangan dina uteuk, saur Shawn Wells, MPH, RD, FISSN, CISSN, kepala perwira élmu BioTRUST Nutrition. Tapi sanyawa naon waé anu gaduh épék anti sepuh atanapi antioksidan dina awak ogé bakal ngabantosan kaséhatan otak, saur Wells.

Ngaronjatkeun hormon téstostéron ngaliwatan suntikan téstostéron ngabantosan ngatur komposisi beurat kalayan ngirangan eusi gajih dina awak. injections téstostéron mastikeun yén beurat massana utamana lean otot jeung teu gajih awak. Ieu ngabantuan atlit jeung bodybuilders sabab meakeun jumlah badag kalori lajeng kaduruk aranjeunna ogé, tapi teu ngalaman leungitna otot tapi rada leungitna gajih.

( 8 2 11 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Naha Nootropics Aman? Leres

Dina watesan, enya - nootropics aman. Tapi seueur anu tiasa kajantenan antara definisi nootropic sareng naon anu tungtungna dina suplement nootropic parantos réngsé. Pikeun mastikeun anjeun ningkatkeun kakuatan otak anjeun sacara aman, pertimbangkeun dua aturan ieu:

Pilih nootropic katuhu - bahan kualitas luhur, certifications kaamanan, rumus well-dirancang jeung labél bersih; Candak nootropic jalan katuhu - ngagunakeun strategi stacking ngadegkeun, Ngabuburit lamun perlu, sarta turutan arah produsén urang. Kalayan dua aturan ieu, anjeun tiasa mendakan nootropic anu bakal dianggo pikeun brainpower, tetep leres pisan kana sababaraha efek samping sareng definisi nootropic karacunan pisan rendah, sareng ngajantenkeun suplement nootropic aman, mangpaat sareng séhat pikeun otak.

Mésér Bubuk Nootropic di AASraw

Bubuk Nootropics pangsaéna pikeun… Disarankeun Nootropics Bubuk
Laju ngolah, Nganggo Kaputusan, Fokus, Aliran, & Pamikiran Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kaféin, CDP-Koléin, Singa Mane Singa, NALT, B-Komplek
Diajar & Mémori Aniracetam, Bacopa Monnieri, CDP-Choline, DHA, L-Theanine, Phosphatidylserine (PS), Ekstrak Pinus Bark
Kahariwang & Déprési Aniracetam, CDP-Koléin, Bacopa Monnieri, L-Theanine, Rhodiola Rosea, Sulbutiamine, B-Complex

 

Énergi & Motivasi Asétil-L-karnitin (ALCAR), Asam Alpha Lipoic, Kafein, CDP-Kolin, Rhodiola, CoQ10, PQQ
Perbaikan otak & Pangropéa Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kafein, CDP-Kolin, DHA, Phosphatidylserine (PS), Vinpocetine, Rhodiola Rosea, Pine Bark Extract
Bubuk Kauntungan Nootropics séjén J-147, CAD031, CMS121

Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna ngeunaan Nootropics Powder!

rujukan

[1] Paydary K. (2016). Terapi augmentasi N-asetilcystéin pikeun gangguan obsesip-kompulsif sedeng-parah: acak, dua kali buta, uji coba dikontrol placebo. Jurnal apoték klinis sareng terapi.
[2] Albertson TE, Chenoweth JA, Colby DK, Sutter ME (Pébruari 2016). "Budaya Narkoba Ngarobih: Pamakéan sareng Nyalahgunakeun Narkoba Ngaronjatkeun Kognisi". FP ésénsial. 441: 25–9. PMID 26881770.
[3] Goldman P (Oktober 2001). "Obat-obatan herbal ayeuna sareng akar farmakologi modern". Annals of Kedokteran internal. 135 (8 Pt 1): 594-600.
[4] Hong Zhao. dkk. (2011). Spore Powder of Ganoderma lucidum Ngaronjatkeun kacapean Anu Patalina sareng Kanker dina Pasien Kanker Payudara Ngalaksanakeun Terapi Endokrin: Percobaan Klinis Pilot. Pangobatan pelengkap basis na bukti.
[5] Urban KR, Gao WJ (2014). "Peningkatan kinerja dina biaya plasticity otak poténsial: ramifications neural ubar nootropic dina otak ngembang cageur". Frontiers dina Systems Neuroscience. 8: 38. doi: 10.3389 / fnsys.2014.00038. PMC 4026746. PMID 24860437.
[6] Tim N. Ziegenfuss. dkk. (2016). Pendekatan Dua Bagéan pikeun Nalungtik Balukar Theacrine (TeaCrine®) Suplemén dina Konsumsi Oksigén, Tanggapan Hemodynamic, sareng Ukuran Subyektif Parameter Kognitif sareng Psikometrik. Jurnal suplemén diét.
[7] Gemar G, Micoulaud-Franchi JA, Brunel L, Macgregor A, Miot S, Lopez R, et al. (Séptémber 2015). "Mekanisme tindakan inovatif pikeun paningkatan kognitif farmasi: tinjauan sistematis". Panalungtikan Psychiatry. 229 (1–2): 12–20. doi: 10.1016/j.psychres.2015.07.006. PMID 26187342. S2CID 23647057.
[8] Clemow DB, Walker DJ (Séptémber 2014). "Potensi nyalahgunakeun sareng nyiksa pangobatan di ADHD: ulasan". Pascasarjana Kedokteran. 126 (5): 64–81. Doi: 10.3810/pgm.2014.09.2801. PMID 25295651. S2CID 207580823.

AASraw tiasa ngilikan raws stéroid murni kalayan shipment.Welcome aman ngahubungan kami geura-giru!