Bubuk Orlistat (96829-58-2) hplc≥98% Pabrikan & pabrik
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Orlistat

rating: SKU: 96829-58-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Orlistat (96829-58-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Orlistat teh turunan jenuh of lipstatin, a inhibitor alam potent of lipases pancreatic papisah jeung baktéri Streptomyces toxytricini. Orlistat mangrupakeun ubar dirancang pikeun ngubaran obesitas. Sanajan kitu, alatan kesederhanaan relatif na hiji stabilitas, orlistat ieu dipilih ngaliwatan lipstatin pikeun ngembangkeun salaku ubar anti obesitas.

Panjelasan Produk

video bubuk Orlistat

 

 


 

Karakter dasar bubuk Orlistat

ngaran: bubuk Orlistat
CAS: 96829-58-2
Formula Molekul: C29H53NO5
Beurat molekul: 495.7
Ngalembereh Point: 50 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas

 


 

Ngaran Produk: Orlistat

IUPAC Name: [(2S)-1-[(2S,3S)-3-hexyl-4-oxooxetan-2-yl]tridecan-2-yl] (2S)-2-formamido-4-methylpentanoate

 

Perkenalan Orlistat

Langkung ti satengah penduduk dunya kantos nyobian program manajemén beurat, sapertos diét, olahraga, operasi, atanapi pangobatan. Sadaya pangobatan leungitna beurat ieu ngan efektif upami anjeun satia ka aranjeunna sareng turutan pitunjuk anu terakhir. Nanging, milih kanggo operasi atanapi pangobatan tiasa tétéla janten ngabahayakeun nalika anjeun henteu ngalakukeun pancegahan anu maksimal.

Struktur kimia Orlistat (3-D konformasi)

Struktur kimia Orlistat (2-D konformasi)

 

Pasipatan kimia tina Orlistat

Ngaran milik Niley sipat
Kovalén-kabeungkeut Count Unit 1
Isotop Atom Count 0
Undefined Bond Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Bond Stereocenter Count 0
Undefined Atom Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Atom Stereocenter Count 4
Beurat Atom Count 35
Cas formal 0
Sanyawa Dupi Canonicalized leres
XLogP3-AA 10
pasti Massa 495.392 g / mol
Monoisotopic Massa 495.392 g / mol
Topological Polar Surface Area 81.7 A ^ 2
pajeulitna 579
Rotatable Count Bond 23
Hidrogén Bond akséptor Count 5
Hidrogén Bond donor Count 1
Beurat molekul 495.745 g / mol

 

A pedaran basajan bubuk Orlistat

Salah sahiji pangobatan leungitna beurat nu bakal datang di sakuliah di quest Anjeun pikeun manggihan ubar manajemén beurat paling éféktif mangrupa Orlistat. Dina review Orlistat ieu, anjeun bakal manggihan inpo krusial, kaasup naon éta, kumaha gawéna, sarta kumaha sakuduna dipake, jadi Anjeun bisa mutuskeun lamun éta nu pick katuhu pikeun anjeun.

 

Naon Orlistat?

Orlistat nu dijual salaku nginum obat resép di handapeun ngaran dagang Xenical, nyaéta leungitna ubar resép beurat nu bakal ngarumuskeun pikeun ngubaran isu beurat ngarugikeun kayaning obesitas, kitu ogé kaayaan nu patali beurat lianna. Hayu urang dijieun sadia ku GlaxoSmithKline salaku ubar leuwih deui-counter disebut Alli dina duanana Amerika Serikat jeung Britania Raya.

formulasi generik Orlistat urang nu sadia dina sababaraha nagara. Kusabab 2000, éta geus dikelompokkeun salaku hiji S3 nginum obat leuwih deui-counter di Australia. The persetujuan ti Orlistat salaku ubar leuwih deui-counter éta hiji subyek kontroversial di Amérika Serikat. Ieu sababaraha kali sabalikna on efficacy jeung kaamanan grounds ku grup advokasi konsumen dipikawanoh salaku Warga Public.

Peran Orlistat salaku panghambat lipase, anu umumna ngandung hartos yén nyegah nyerep lemak tina tuang, sahingga ngirangan jumlah kalori anu anjeun candak. Sapertos seueur pangobatan leungitna beurat sanés, Orlistat anu dimaksud keur dipake dina kombinasi kalayan modifikasi gaya hirup lianna kayaning latihan jeung diet. studi klinis némbongkeun yén jalma anu lengket ku kombinasi ieu nangtung kasempetan kaleungitan dua nepi ka tilu kilogram leuwih ti jalma nu teu kaasup tamba kana resimen leungitna beurat maranéhanana.

Salah sahiji aspék desirable ngeunaan Orlistat téh nya éta teu ngan mantuan Anjeun leungit beurat tapi ogé alesan ngurangan tekanan getih. Sajaba ti, ubar manajemén beurat ieu dipercaya pikeun nyegah awal diabetes 2 tipe di jalma anu obese dina cara nu sarua yén parobahan gaya hirup ngalakukeun.

Sanaos aya sababaraha kauntungan Orlistat janten senang, aya ogé sababaraha efek samping Orlistat anu kedah diperhatoskeun. Pangaruh samping anu paling sering dilaporkeun tina pil leungitna beurat ieu nyaéta steatorrhea. Ieu mangrupikeun panyakit gastrointestinal anu dicirikeun ku najis anu leueur. Gejala na, kabeneran, turun ku waktos.

 

Mékanisme Peta pikeun daptar

Orlistat mangrupikeun Inhibitor Lipase Intestinal anu kuat. Ubar ieu mangrupikeun panghambat aktip-situs anu tiasa dibalikkeun pikeun lipase cerna. Ubar ngabentuk beungkeut kovalén sareng situs sérin aktip dina lipase pankreas sareng lambung, sahingga ngahambat tindakanana sareng nyegah gajih tina diét tina dihidrolisis sareng diserep. (NCI04).

Dina istilah basajan, Orlistat facilitates leungitna beurat ku slowing handap lipases pancreatic jeung burih, nu mangrupakeun énzim penting dina peujit nu ngarecah trigliserida. Nalika lipases ieu diblokir, nu hydrolyzation of trigliserida tina diet Anjeun kana asam lemak absorbable geus dicegah.

The Pél diet nu dicokot oral sarta sakaligus dilaksanakeun; inhibisi lipase lokal lumangsung dina saluran GI. Ngan sajumlah ménél tamba nu diserep kana awak, jeung paling tamba keur ngaleungitkeun ngaliwatan tai.

studi panganyarna geus kapanggih Orlistat janten potent di inhibiting énzim anu aub dina rambatan sél kanker bahaya. Mangkaning, efek samping poténsi tamba (kayaning inhibisi sél teu nyambung séjén atawa bioavailability goréng) impede pamakéan na salaku agén antitumor mangpaat. Dina hiji pangajaran, peneliti nyandak kana pendekatan proteomics kimiawi pikeun manggihan target sélular anyar tamba, kaasup kaluar-target na.

Dina dosis resép normal 120 mg 3 kali per dinten sateuacan tuang, pél leungitna beurat orlistat nyegah sakitar 30 persén lemak gizi tina nyerep kana awak. Nyandak langkung dosis henteu masihan épék langkung kuat.

 

Pamakéan nandakeun ofOrlistatpowder

Orlistat dipaké minangka ubar manajemén beurat. Ieu hiji pilihan idéal pikeun jalma anu kaleuwihan beurat atawa obese. karacunan leungitna beurat ieu dianjurkeun pikeun pamakéan ku urang jeung masalah médis nu patali jeung beurat. Eta janji pikeun mantuan urang teu ngan leungit beurat, tapi ogé mantuan pikeun nyegah eta tina gaining deui beurat aranjeunna geus leungit. Ku kitu lakukeun, éta mantuan pikeun ngurangan risiko tekanan tinggi getih, diabetes, panyakit jantung, sarta loba resiko kaséhatan séjénna nu numbu ka obesitas.

Jumlah leungitna beurat sanggeus nyokot Orlistat beda-beda ti hiji jalma ka nu sejen. Peneliti anu ngajalankeun percobaan klinis Manjang sataun kapanggih kaluar yen antara 35.5 persen na 54.8 persén subjék junun ngahontal panurunan 5 persen gede di massa awak, sanajan teu sakabéh massa leungit éta merta gajih. Ngeunaan 16.4% -24.8 sahiji palajaran junun ngahontal sahenteuna panurunan 10 persén di gajih awak. Nalika mata pelajaran dieureunkeun nyokot Orlistat, jumlah considerable sahijina regained nepi ka 35 persen tina beurat maranéhna sempet junun leungit.

 

Dosage of Orlistat

Orlistat asalna dina bentuk pirus, kapsul keras-gelatin anu ngandung pelet bubuk sareng beuratna 120-mg. Dosis anu disarankeun sadidinten nyaéta tilu kapsul sapoé. Anjeun henteu kedah nginum tilu pél dina hiji waktos, tapi candak unggal tablet kalayan tuangeun utama anu ngandung gajih, nyaéta hiji kanggo sarapan, hiji kanggo tuang siang, sareng hiji kanggo tuangeun. Anjeun tiasa nyandak unggal pél ku tuangeun atanapi dugi ka hiji jam saatos tuang. Bisi tuangeun sering ditampi, atanapi upami tuangeun anjeun henteu ngandung gajih, dosis Orlistat tiasa disingkahkeun. Dosis di luhur dosis anu disarankeun sadidinten teu acan mendakan pikeun masihan manpaat tambahan.

Orlistat téh paling éféktif lamun digabungkeun jeung strategi leungitna beurat lianna kayaning nempel ka nutritionally saimbang, diet minimal-kalori sarta latihan biasa. Anjeun disarankan pikeun nyandak pél leungitna beurat ku hidangan anu ngandung ngeunaan 30 persen kalori ti lemak. Balukar tamba nu katempo pas jam 24-48 sanggeus nyokot dosis a.

Orlistat parantos dipendakan épéktip dina ngaminimalkeun nyerep sababaraha vitamin anu leyur dina gajih sareng béta-karoten. Sapertos kitu, jalma anu nginum pél disarankan pikeun nyandak éta sasarengan sareng seueur vitamin anu ngandung vitamin leyur gajih pikeun mastikeun gizi anu cekap. Disarankeun suplemén vitamin tiasa dicandak sahenteuna dua jam sateuacan atanapi saatos nyandak Orlistat.

Sedengkeun pikeun jalma penderita narima terapi cyclosporine, aranjeunna disarankan pikeun administer cyclosporine sahenteuna 3 jam sanggeus nyokot Orlistat. Pikeun maranéhanana narima terapi levothyroxine, aranjeunna wanti mun administer terapi levothyroxine sahenteuna 4 jam sanggeus nyokot Orlistat. Jalma anu nyandak duanana Orlistat na levothyroxine kedah dititénan taliti pikeun parobahan fungsi tiroid.

 

OrlistatPrecautions

Saméméhna, orlistat ieu ketat dicokot dina resép tina dokter atanapi tukang ubar. Sanajan kitu, dina 2007, anu Administrasi Pangan sarta Narkoba AS disatujuan eta pikeun pasar leuwih deui-counter, ku kituna, sahingga aya for everyone.

 

Pariksa pikeun sagala réaksi alérgi

Samemeh ngalakonan ubar ieu, éta sasaena ngobrol jeung dokter Anjeun ngeunaan widang naon waé réaksi hypersensitivity anjeun bisa sapatemon. Orlistat ngandung bahan aktif, anu bisa jadi nguntungkeun ka anjeun, anjog ka réaksi alérgi parna sarta efek samping. Sababaraha di antarana ngawengku selulosa, microcrystalline, gelatin, silika, sarta sodium aci glycolate.

 

Mertimbangkeun sajarah médis Anjeun

Anjeun kedah babagi kalawan tukang ubar anjeun atanapi dokter ngeunaan sagala kaayaan médis Anjeun bisa jadi gaduh. Ieu kusabab orlistat ieu contraindicated di Abnormalitas jeung masalah husus, utamana maranéhanana pakait sareng nyerna dahareun.

Lamun kakurangan tina salah sahiji kaayaan handap, éta sasaena neangan wawasan salajengna ti profésional.

sindrom Malabsorption

Ieu mangrupa Abnormalitas jawab diserep cukup gizi dahareun sapanjang sistim sewang. Anjeun kudu catetan orlistat yen dina diri jalan ku inhibiting digésti lemak. Kituna, ieu bakal ngeureunkeun nepi keur leuwih tragis mun saha anu nyokot ubar, acan aranjeunna kakurangan tina sindrom malabsorption.

karusuhan ati atanapi cholestasis

Ieu kaayaan dimana aya hambatan aliran bili kana ati. Aya sababaraha laporan anu ngaitkeun orlistat kana tatu ati akut, sanaos kajantenan dina kasus anu jarang atanapi dina dosis anu luhur.

kasakit hampru

Ieu ngawengku cholecystectomy na syndromes pakait.

kaayaan kaséhatan séjénna anjeun kudu nangtang ka tukang ubar Anjeun kaasup inféksi HIV, kasakit tiroid, batu ginjal, seizures, atawa pancreatitis. Dina seizures atanapi konvulsi, orlistat bisa mungkas nepi unbalancing perlakuan antiepileptic ku interfering kalawan nyerep kana.

 

gangguan dahar

Sababaraha gangguan ieu bulimia na anorexia. Ogé, aya teu kudu nyandak orlistat lamun henteu kaleuwihan beurat.

 

pangobatan séjén

Wijaksana pikeun nginpokeun ka dokter anjeun upami anjeun nganggo ubar sanésna khususna anu sigana bakal neken sistim imun. Interaksi narkoba-ubar bakal ngaganggu farmakokinetik, ngarah kana pangaruh ningkat atanapi turun dina salah sahiji waé. Salaku conto, orlistat bakal salawasna ngaganggu mékanisme ubar anu diresepkeun pikeun cangkok organ.

Mun anjeun aya dina cyclosporine, dokter anjeun meureun bisaeun maneh ulah aya orlistat. Tapina, Anjeun masih bisa administer eta wungkul sareng parentah ketat. Janten dina samping aman, Anjeun kudu bisa mawa éta sahanteuna aya dua jam saméméh ubar beurat-manajemen atawa dua jam engké.

Sajaba, anjeun halah nyebut sagala resép na non-resép ubar, suplemén dahareun, vitamin, anticoagulants, atawa produk herbal Anjeun bisa jadi nyokot.

 

ibu hamil sarta breastfeeding

nginum obat manajemén beurat Ieu mah kanggo ibu expectant, saha perencanaan pikeun nyusun, atawa breastfeeding mums. tamba saperti teu mirip ngagaduhan dampak leungitna beurat tur bakal mungkas nepi ngaruksakkeun janin.

Sanajan teu acan jelas naha orlistat pas mun buah dada indung urang, anjeun kukituna rada ulah eta sarta ngarasa aman, ti punten.

 

pasén

Orlistat téh naon wae jalma jeung diabetes bakal perlu ningkatkeun tur kadalikeun gula getih sarta ngaronjatkeun kasabaran glukosa. Mangkaning, anjeun bakal kudu ngawas kadar gula rutin sarta nyieun sering kunjungan ka dokter. Lakukeun sangkan mantuan Anjeun pikeun terang lamun pikeun nyaluyukeun nginum obat diabetes, diet katuhu, sarta program latihan nyandak.

 

Pangaruh Sisi Orlistat

Kawas paling perlakuan, orlistat boga efek samping na. Efek samping primér sok dititénan dina kabiasaan bowel. Sanajan kitu, ieu ngan mungkin jadi noticeable salila sababaraha minggu mimiti nyokot ubar leungitna beurat.

Pikeun sababaraha urang, gejala bisa subside bari jeung batur; eta bisa neruskeun sakuliah nyokot orlistat. Dina tahap ieu, geus wijaksana pikeun nginpokeun dokter anjeun. Beuki patuh anjeun ka diet-gajih low, anu leuwih gampang éta pikeun efek samping pikeun ngurangan.

Di dieu aya sababaraha efek samping umum;

Steatorrhea

Padahal bahya, steatorrhea nyaéta ayana lemak minyak jeung kaleuwihan dina stool nu. Kusabab orlistat nyegah lipases, bakal aya moal absorptions asam lemak gratis. Hasilna, dina tai bakal muncul oily tur gede pisan.

Ngadalikeun éfék ieu, salah sahiji kudu nyingkahan pangan beunghar kalori sarta tingkat-gajih tinggi. Numutkeun standar FDA, jumlah kudu dina 0.53 ons teu ngaleuwihan 30%.

Flatulence

Dina kalolobaan kasus, gas pas kaluar kalawan sababaraha ngurangan minyak. Anjeun kudu nalungtik pakean anjeun atanapi baju jero pikeun ngambah spotting oily.

  • incontinence Fecal

gerakan bowel bengong, urgent, sarta sering

  • Ngarareunah tur nyeri beuteung
  • siklus menstruasi abnormal
  • kadar gula getih low

Ieu ilahar dipimilik ku individu anu boga diabetes tipe II.

  • tatu haté parna

Kasus sapertos kitu jarang tapi bakal kajadian nalika anjeun ngagaduhan masalah ati anu ngadasar, atanapi anjeun nyandak dosis anu luhur. Dina 2010, FDA kalebet peringatan kaamanan dina labél orlistat, anu nunjukkeun résiko tina kamungkinan cilaka ati.

Nanging, efek samping ieu masih janten perdebatan anu ngémutan yén studi kasus anu sanés anu diterbitkeun dina British Medical Journal nyatakeun sanés.

Sababaraha tanda peringatan panyakit ati kaasup utah, nyeri beuteung, kulitna yellowing, jeung cikiih poék.

 

réaksi alérgi

Éta pisan jarang ngalaman sagala hypersensitivity atawa réaksi alérgi sawaktos nyandak orlistat karacunan leungitna beurat. Pikeun sababaraha urang, bahan aktif kapanggih dina tamba bisa memicu seueul, itching, baruntus, bareuh awak, eungap, atawa pusing.

Balukar sisi anu langkung saé sanésna nyababkeun karesahan, nyeri sirah, kembung, teu ngarareunan rectal, teu kesel, napsu rendah, sareng gantung batu. Upami anjeun ngalaman gejala akut, anjeun kedah ngémutan langsung ka dokter anjeun atanapi lapor ka Program Pelaporan FDA.

Putusan Akhir dina bubuk Orlistat

Sanajan orlistat boga sababaraha efek samping, éta mangrupa treatment leungitna beurat unggulan nu baris nganteurkeun hasil dina dua minggu. Rusiah tina benefiting ti obat ieu di handap paréntah, ngarti kana precautions, sarta mariksa on diet Anjeun.

Anjeun nyandak orlistat, hal anu penting pikeun nuturkeun program gizi katuhu, meakeun kirang gajih, kalori low, sarta latihan rutin. A diet ditangtoskeun kedah ngawengku leuwih bungbuahan, sayur, jeung séréal. Sajaba, Anjeun kedah suplement diet Anjeun kalayan produk multivitamin penting saprak blok orlistat nyerep vitamin gajih-leyur.

Lamun anjeun di ragu, anjeun tiasa ngahubungan tukang ubar anjeun atanapi dokter keur parentah salajengna. Alternatipna, Anjeun bisa ngontak AS Administrasi Pangan sarta Narkoba pikeun sagala inquiries atanapi ngalaporkeun efek samping ngancam kahirupan-, anu teu acan kadaptar.

 


 

Kumaha mésér bubuk Orlistat (96829-58-2) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.