Oxandrolone (Anavar) bubuk

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Oxandrolone (Anavar) bubuk (53-39-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Oxandrolone / Anavar mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik lisan pang populerna. Ieu ngaronjatkeun kakuatan anjeun sarta énergi. Na ieu téh salah sahiji stéroid anabolik sababaraha nu bisa dipaké ku lalaki jeung awéwé aman. Ieu pangaruh sisi pisan friendly. Oxandrolone / Anavar nyaéta tanpa sual hiji stéroid anabolik pisan mangpaatna.

Panjelasan Produk

Oxandrolone (Anavar) video bubuk


I.Oxandrolone (Anavar) bubuk dasar Aksara:

ngaran: Oxandrolone (Anavar) bubuk
CAS: 53-39-4
Formula molekular: C19H30O3
Beurat molekul: 306.4397
Ngalembereh Point: 235-238 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


II.Oxandrolone (Anavar) pamakéan bubuk di siklus stéroid

1. ngaran:

Oxandrolone bubuk ieu ogé nyaho sakumaha éta ngaran merk bubuk Anavar.

2.Oxandrolone bubuk Dianggo:

5-10mg per rentang dinten kalayan 20mg per poé normal keur dosis maksimum. pamakéan sapertos bakal normal panungtungan 2-4weeks kalawan putus alit sanggeus pamakéan saméméh ngalaksanakeun siklus minggu 2-4 salajengna.
Pikeun pagelaran enhancing atlet jalu, 1 20-30mg per poé dosing baris nyadiakeun enhancement athletic, tapi paling bakal manggihan 40-50mg per dinten janten jauh leuwih efisien. 80mg per poé teu ilahar, tapi ieu bakal ngaronjatkeun risiko efek samping.

3. Dinyana kana bubuk Anavar:

effecta samping anu pasti mungkin, tapi keur sawawa cageur maranéhna bisa minimal. Teu kawas dihydrotestosterone diturunkeun stéroid anabolik populér sejen di Anadrol, Anavar téh naon kukituna urang nelepon éfék ramah stéroid anabolik rada sisi.

parentah 4.Further:

Oxandrolone bubuk nyokot posisi ngarah ti pisan awal na existence.The bahan utama bubuk Anavar disebut bubuk Oxandrolone. Kauntungan utama nyaeta kamampuan ngaganti atom karbon ku oksigén. Hasilna endah dina gim anu ngahontal nuhun ka indéks androgenic leutik jeung ngaronjat kamampuhan éta anabolik.

5.Raw Oxandrolone (Anavar) bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. Oxandrolone Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. Oxandrolone bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III.Oxandrolone (Anavar) HNMR bubuk


IV. Kumaha buyOxandrolone bubuk: Anavar bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Sibutramine (Meridia) pikeun nyampurkeun obesitas Dimana meuli Sibutramine éféktif (Meridia) Sibutramine: Works, dosage sarta pangaruh Sisi


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

resensi 4 pikeun Oxandrolone (Anavar) bubuk

  1. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Tabitha -

    Dupi abdi meser viagra ti anjeun online

  2. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Sheena -

    mana abdi tiasa buuy anavar

  3. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Nereida -

    Dupi abdi meser anavar online

  4. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Vicente -

    estu hiji eassay hade anavar

Tambah review a