bubuk Phaseolin (13401-40-6) hplc≥98% | Rugi bubuk AASraw Fat
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Phaseolin

rating: SKU: 13401-40-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Phaseolin (13401-40-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Phaseolin mangrupakeun glycoprotein trimeric nu accumulates dina vacuoles gudang protein tina kacang umum (Phaseolus vulgaris L.) siki. Résistansi kana degradasi proteolytic kamungkinan jadi fitur penting bubuk phaseolin pituin, sahingga akumulasi stabil na di vacuoles gudang protéin.

Panjelasan Produk

 

Phaseolin bubuk video

 

 


 

Atah Phaseolin bubuk Karakter dasar

 

ngaran:  bubuk Phaseolin
CAS: 13401-40-6
Formula Molekul: C20H18O4
Beurat molekul: 322.358
Ngalembereh Point: 177-178 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: bubuk bodas

 


 

bubuk atah Phaseolin dina siklus leungitna beurat

 

ngaran

Bubuk Phaseolin (CAS 13401-40-6)

 

Atah Phaseolin bubuk Dianggo

bubuk Phaseolin mangrupakeun glycoprotein trimeric nu accumulates dina vacuoles gudang protein tina kacang umum (Phaseolus vulgaris L.) siki. Résistansi kana degradasi proteolytic kamungkinan jadi fitur penting bubuk atah Phaseolin pituin, sahingga akumulasi stabil na di vacuoles gudang protéin. Akusisi ti struktur Protéase-tahan numbu ka assembly of subunit bubuk Phaseolin kana trimers, hiji prosés gancang tur efisien kajadian di reticulum endoplasmic. Dina sél kacang cotyledonary Phaseolin bubuk atah trimerization kamungkinan bisa ditulungan ku faktor sélular sarta lumangsung ogé ku ayana sambetan ti glikosilasi N-numbu. A mékanisme devoted ka ingetan tina subunit unassembled na tina antara assembly dina kompartemen mimiti ti jalur secretory bakal ngajamin yén mung formulir Protéase-tahan protéin anu diangkut ka vacuoles gudang, contributing ka efisiensi sakabéh akumulasi protéin gudang.

 

Dinyana kana bubuk Raw Phaseolin

Carb Réduksi
Sacara téoritis, kakuatan panghambat énzim phaseolamin ngirangan jumlah kalori dumasar karbohidrat anu nyerep sareng dirobih janten lemak awak. Teu tiasa ngarobih pati kana gula anu saderhana, sistem pencernaan ngaluarkeun pati anu dicerna sawaktu dina gerakan usus. Panilitian anu dilakukeun di University of California téori yén phaseolamin ngahambat atanapi nunda nyerna pencernaan anu rumit, sahingga ngirangan beurat awak sareng ukuran beuteung pamilon anu kaleuwihan beurat. Sanaos sababaraha réncang anu meungpeuk gajih sapertos orlistat (nami dagang Alli) ngahasilkeun efek samping gastrointestinal anu henteu pikaresepeun kusabab aktivitas meungpeuk énzimna, kaseueuran uji klinis parantos nunjukkeun kajadian anu bénéh tina diare sareng nyeri beuteung di antara pangguna phaseolamin.

Ngurangan Glycemic Index
Kusabab sari buah ginjal bodas ngaganggu nyerep karbohidrat sareng konversi kana gula anu langkung saderhana, éta tiasa nawiskeun pangobatan poténsial pikeun diabetes sareng hypoglycemia réaktif. Dr.Jay Udani – sutradara médis Medicus Research sareng panulis studi Universitas California taun 2007 bubuk atah Phaseolin (CAS 13401-40-6) –marang nunjukkeun yén sanyawa tiasa nurunkeun indéks glikemik pangan starchy sapertos roti bodas . Ku ngaruksak kamampuan awak pikeun nurunkeun glukosa tina katuangan ieu, bubuk Phaseolin tiasa nyegah paku anu ngadadak dina gula getih sareng ngahasilkeun komplikasi. Salaku tambahan, suplemén rutin tiasa nyegah atanapi nunda timbulna diabetes Tipe 2 pikeun jalma anu ngagaduhan hypoglycemia réaktif (pre-diabetes). Sanaos kagunaan téoritis ieu sigana ngajangjikeun, aranjeunna henteu acan ditalungtik ku uji klinis skala ageung.

 

parentah salajengna

bubuk Phaseolin, protéin gudang cikal globin utama kacang umum, Phaseolus vulgaris L., akun nepi ka 50% tina protéin cikal total. Akumulasi gancang bubuk Phaseolin dina siki maturing dimimitian ngeunaan 14 poé sanggeus kembangan sarta terus pikeun sababaraha poé 12-14 panjang. Sanajan kitu, jumlah na laju Phaseolin akumulasi bubuk atah, patali jeung variasi dina awal, panjangna, terminasi, sarta laju sintésis, geus ditémbongkeun ka rupa-rupa antara genotypes. Ngan bubuk 3 Phaseolin jenis electrophoretic, ditunjuk T, S, sarta C sanggeus kultivar Tendergreen, Sanilac, sarta contender masing-masing geus pasti diantara leuwih 100 dibudidaya accessions.

The Bulan sempit ti beurat molekul jeung titik isoelectric tina polipéptida protéin 14 bubuk Phaseolin, ogé homology observasi tina pemetaan péptida, nyarankeun yén Phaseolin bubuk atah polipéptida nu protéin sarupa. Dumasar hasil crosses diantara kultivar ngabogaan tilu pola electrophoretic, gén ngadalikeun polipéptida unggal tina Phaseolin jenis bubuk atah muncul bisa dikaitkeun pageuh, diwariskeun di blok a jeung alél anu codominant. variasi penting dina eusi bubuk Phaseolin, dumasar estimations maké immunoelectrophoresis rokét, geus kapanggih diantara garis buncis. Sanajan paling populasi segregating némbongkeun sebaran kontinyu sarta warisan kuantitatif, sababaraha garis backcross inbred sanggeus ditingkatkeun Phaseolin akumulasi bubuk atah némbongan mawa sababaraha gén jeung épék utama. A gén tunggal nu reduc Es jumlah bubuk Phaseolin mun kirang ti salah-satengah tina tingkat normal geus pasti anyar dina digentos ku P. vulgaris liar.

 

Phaseolin bubuk Raw Bubuk (CAS 13401-40-6)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Phaseolin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Phaseolin (CAS 13401-40-6) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.