Mésér bubuk Pregabalin (148553-50-8) | Pabrikan & Pabrik
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Pregabalin

rating: SKU: 148553-50-8. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa bubuk Pregabalin (148553-50-8), dina pangaturan CGMP sareng sistem kendali kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

Pregabalin bubuk video

 

 


 

bubuk atah Pregabalin Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Pregabalin
CAS: 148553-50-8
Formula Molekul: C8H17NO2
Beurat molekul: 159.23
Ngalembereh Point: 194-196 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk

 


 

Atah pamakéan bubuk Pregabalin dina siklus stéroid

 

ngaran

bubuk Pregabalin ilaharna disebut ku Lyrica ku bodybuilders atawa boga UGL.

 

Pregabalin bubuk Dianggo

Seizures
bubuk Pregabalin nyaéta mangpaat nalika ditambahkeun kana perlakuan sejen, lamun aya jalma perlakuan séjén teu ngadalikeun epilepsy parsial. Na pamakéan nyalira nyaeta kirang éféktif batan sababaraha pangobatan rebutan lianna. Ieu mah can écés sabaraha eta compares mun gabapentin pikeun pamakéan ieu.

nyeri Neuropathic
The Éropa Federation of Neurological masyarakat ngajak bubuk Pregabalin salaku agén garis kahiji keur pengobatan nyeri pakait sareng neuropathy diabetik, pos-herpetic neuralgia, sarta nyeri neuropathic sentral. A minoritas ménta benefit penting, sarta jumlah badag ménta benefit sedeng. Sejenna mimiti agén garis, kaasup gabapentin na tricyclic antidepressants, nu dibikeun beurat sarua salaku agén garis kahiji, sarta teu saperti bubuk Pregabalin, anu sadia sakumaha generics kirang mahal.

bubuk Pregabalin henteu dianjurkeun pikeun jenis séjén tangtu nyeri neuropathic kayaning trigeminal neuralgia sarta pamakéan taun nyeri neuropathic kanker-pakait nyaeta kontroversial. Aya bukti keur dipake taun pencegahan migraines na gabapentin geus kapanggih acan janten mangpaat. Eta geus nalungtik pikeun pencegahan nyeri kronis pos-bedah, tapi utiliti na keur kaperluan ieu téh kontroversial.

bubuk Pregabalin umumna teu dianggap salaku efficacious dina pengobatan nyeri akut. Percobaan examining utiliti bubuk Pregabalin keur pengobatan nyeri pos-bedah akut, euweuh pangaruh dina tingkat nyeri sakabéh ieu observasi, tapi urang teu merlukeun kirang morfin sarta miboga pangsaeutikna efek samping nu patali opioid. Sababaraha mékanisme mungkin pikeun perbaikan nyeri geus dibahas.

gangguan kahariwang
The World Federation of biologis Psychiatry ngajak bubuk Pregabalin salaku salah sahiji sababaraha agén garis kahiji keur pengobatan karusuhan kahariwang digeneralisasi, tapi ngajak agén lianna kayaning SSRIs sakumaha perlakuan garis kahiji pikeun karusuhan obsesip-nu nyurung jeung karusuhan stress pos-traumatis. Nembongan ka gaduh épék anxiolytic sarupa benzodiazepines kalawan resiko kirang gumantungna.

Balukar bubuk Pregabalin muncul sanggeus 1 minggu pamakean na nyaeta sarupa di efektivitas jeung lorazepam, alprazolam, sarta venlafaxine tapi bubuk Pregabalin geus nunjukkeun kakuatan ku ngahasilkeun épék terapi leuwih konsisten pikeun gejala kahariwang psychosomatic. percobaan jangka panjang geus ditémbongkeun terus efektivitas tanpa ngembangkeun kasabaran, sarta, sajaba, kawas benzodiazepines, éta miboga éfék mangpaat dina arsitektur sare jeung sare, dicirikeun ku enhancement sare slow-gelombang. Ieu ngahasilkeun kognitif kirang parna sarta impairment psikomotor dibandingkeun ubar jelema; eta oge boga potensi low keur nyiksa na gumantungna tur bisa jadi pikaresep ngaliwatan benzodiazepines alesan ieu.

 

Kumaha Pregabalin bubuk karya

Cara damel bubuk Pregabalin teu kahartos sapinuhna. Éta panginten tiasa dianggo ku cara ngabeungkeut saluran kalsium anu aya dina sél saraf dina uteuk sareng tulang tonggong. Ieu ngirangan ngaleupaskeun sababaraha rupa neurotransmitter tina sél saraf ieu.

Neurotransmitter mangrupakeun bahan kimia awak alam nu disimpen dina sel saraf. Éta nu aub dina ngalirkeun pesen diantara sél saraf. bubuk Pregabalin diduga pikeun ngurangan sékrési neurotransmitter disebut glutamat, noradrenaline sarta zat

Glutamat mangrupikeun neurotransmitter anu bertindak salaku agén 'saraf-seru' alami. Ieu dileupaskeun nalika sinyal listrik ngawangun dina sél saraf sareng teras ngagumbirakeun langkung sél saraf. Éta panginten tiasa maénkeun peran konci pikeun nyababkeun serangan epilepsi. Ngurangan sékrési glutamat tina sél saraf dina uteuk panginten tiasa ngabantosan aktivitas listrik dina uteuk sareng nyegah pas épiléptik.

Glutamat, zat P jeung noradrenaline ogé aub dina ngalirkeun sinyal nyeri dina otak sarta sistim saraf. Salaku bubuk Pregabalin ngurangan sékrési neurotransmitter ieu dinya ogé bisa dipaké pikeun ngubaran nyeri saraf kajadian salaku hasil tina karuksakan saraf, atawa gangguan dina fungsi saraf.
bubuk Pregabalin ogé bisa dipaké pikeun ngubaran gangguan kahariwang generalized, nu kaayaan sejen pamikiran ngalibetkeun leuwih aktivitas glutamat, zat P jeung noradrenaline dina uteuk.