Toko Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate (41468-25-1) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate

rating: SKU: 41468-25-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate (41468-25-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate bubuk, Vitamin B6 métabolit yen tindakan salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase. Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination. Bisa ngaropéa lysyl na valyl résidu dina protéin. Mibanda kamampuhan pikeun ngahambat reséptor purinergic jeung pangasilan intrasélular of Ca2 +.

Panjelasan Produk

 

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate video

 

 


 

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Karakter dasar

 

ngaran: Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate
CAS: 41468-25-1
Formula Molekul: C8H12NO7P
Beurat molekul: 265.16
Ngalembereh Point: 2-8 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bulak kristalin Konéng

 


 

siklus Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat

 

1. ngaran:
Ngaran Kimia: Pyridoxal- 5'-fosfat monohidrat, 3-Hydroxy-2-métil-5 - ([phosphonooxy] metil) -4-pyridinecarboxaldehyde
Codecarboxylase
Ngaran séjén: Vitamin B6, Pyridoxal fosfat, PLP

 

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Dianggo

Vitamin B6 métabolit yen tindakan salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase. Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination. Bisa ngaropéa lysyl na valyl résidu dina protéin. Mibanda kamampuhan pikeun ngahambat reséptor purinergic jeung pangasilan intrasélular of Ca2 +.

 

What is the dosage of Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat

PLP bisa dipake jang modifying lysyl na valyl résidu sarta fungsi salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase
PLP mangrupa formulir aktif vitamin B6
Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination

 

Kumaha Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate karya

Pyridoxal fosfat (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P), bentuk aktif vitamin B6, mangrupikeun koénzim dina rupa-rupa réaksi énzimatik. Komisi Énzim parantos katalog langkung ti 140 kagiatan gumantung PLP, pakait sareng ~ 4% tina sadaya kagiatan diklasifikasikeun. Kagunaan PLP timbul tina kamampuanna pikeun koovalén ngabeungkeut substrat, teras janten katalis éléktrofilik, sahingga stabilisasi sababaraha jinis panengah réaksi karbanionis.

PLP tindakan salaku koénzim dina sakabéh réaksi transaminasi, sarta di decarboxylation tangtu, deamination, jeung réaksi racemization asam amino. Grup aldehida of PLP ngabentuk hiji Schiff-base beungkeut (aldimine internal) jeung grup ε-amino grup lisin husus tina énzim aminotransferase. Grup α-amino nu substrat asam amino displaces grup ε-amino nu résidu lisin aktif-situs dina prosés nu katelah transaldimination. Anu dihasilkeun aldimine éksternal bisa leungit hiji proton, karbon dioksida, atawa hiji sidechain asam amino pikeun jadi quinoid panengah, anu dina gilirannana bisa meta salaku hiji nukléofil di sababaraha jalur réaksi.

Dina transaminasi, sanggeus deprotonasi nu panengah quinoid narima proton dina posisi béda jadi ketimine a. ketimine anu dihasilkeun téh dihidrolisis jadi yén grup amino tetep aya dina komplek. Sajaba ti éta, PLP dipaké ku aminotransferases (atawa transaminases) nu meta kana gula ilahar kayaning perosamine na desosamine. Dina réaksi ieu, anu PLP meta kalawan glutamat, nu Mindahkeun group alfa-amino -na pikeun PLP sangkan fosfat pyridoxamine (PMP). PMP lajeng Mindahkeun nitrogén -na pikeun gula, nyieun hiji gula amino.

PLP ieu ogé kalibet dina rupa réaksi béta-ilangna kayaning réaksi dilumangsungkeun ku serine dehydratase jeung GDP-4-keto-6-deoxymannose-3-dehydratase (tiis).

Éta ogé aktif dina réaksi kondensasi dina sintésis hémé. PLP muterkeun hiji peran dina konversi levodopa kana dopamin, facilitates konversi ti neurotransmitter glutamat excitatory ka neurotransmitter GABA inhibitory, sarta ngidinan Sam bisa decarboxylated pikeun ngabentuk propylamine, nu mangrupakeun prékursor pikeun polyamines.

 

pangeling-eling

Ieu wujud aktif vitamin B 6 porsi salaku koénzim pikeun sintésis asam amino, neurotransmitter (serotonin, norépinéfrin), sphingolipids, asam aminolevulinic. Salila transaminasi asam amino, fosfat pyridoxal ieu transiently dirobah jadi pyridoxamine fosfat (PYRIDOXAMINE).
ti bolong
Pyridoxal fosfat teh formulir aktif vitamin B6 sarta koénzim pikeun loba énzim -dependent pyridoxal fosfat (PLP). PLP geus kalibet dina sababaraha énzimatik transaminasi, decarboxylation na deamination réaksi; éta dipikabutuh pikeun sintésis asam amino na métabolit asam amino, jeung pikeun sintésis jeung / atawa katabolisme of neurotransmitter tangtu, kaasup konversi glutamat kana asam gamma-aminobutyric (GABA) jeung levodopa kana dopamin. PLP bisa dipaké salaku suplement dietary dina kasus kakurangan vitamin B6. tingkat ngurangan tina PLP dina uteuk bisa ngabalukarkeun disfungsi neurological.
Farmakologi ti NCIt
Ieu mangrupikeun bentuk aktif vitamin B6 anu dijantenkeun salaku koénzim kanggo sintésis asam amino, neurotransmitter (serotonin, norépinéfrin), sphingolipid, asam aminolevulinic. Salami transaminasi asam amino, fosfat pyridoxal teras-terasan dirobih janten pyridoxamine fosfat (pyridoxamine). - Pubchem; Pyridoxal-fosfat (PLP, pyridoxal-5'-fosfat) mangrupikeun kofaktor réaksi énzimatik. Éta mangrupikeun bentuk aktif vitamin B6 anu diwangun ku tilu sanyawa organik alami, pyridoxal, pyridoxamine sareng pyridoxine.

 

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Raw Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

 

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat ngagaduhan efek samping

Pyridoxal fosfat teh formulir aktif vitamin B6 sarta koénzim pikeun loba énzim -dependent pyridoxal fosfat (PLP). PLP geus kalibet dina sababaraha énzimatik transaminasi, decarboxylation na deamination réaksi; éta dipikabutuh pikeun sintésis asam amino na métabolit asam amino, jeung pikeun sintésis jeung / atawa katabolisme of neurotransmitter tangtu, kaasup konversi glutamat kana asam gamma-aminobutyric (GABA) jeung levodopa kana dopamin. PLP bisa dipaké salaku suplement dietary dina kasus kakurangan vitamin B6. tingkat ngurangan tina PLP dina uteuk bisa ngabalukarkeun disfungsi neurological.

 


 

Kumaha mésér Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat tina AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.