Toko Pyridoxal fosfat bubuk (54-47-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

fosfat Pyridoxal

rating: SKU: 54-47-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk fosfat Pyridoxal (54-47-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk fosfat Pyridoxal, sanésna katelah PLP, pyridoxal-5'-fosfat atanapi P5P, mangrupikeun bentuk aktif atanapi koénzim vitamin B-6. P5P ngandung tilu sanyawa organik alami - pyridoxal, pyridoxamine sareng pyridoxine. Awak anjeun peryogi P5P pikeun sababaraha fungsi kaasup tumuh otot sareng ngalereskeun, fungsi neurotransmitter sareng metabolisme énergi.

Panjelasan Produk

 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) pidéo

 

 


 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) Karakter dasar

 

ngaran: Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P)
CAS: 54-47-7
Formula Molekul: C8H10NO6P
Beurat molekul: 247.14
Ngalembereh Point: 139 mun 142 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas

 


 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) siklus

 

ngaran

Ngaran brand: Pyridoxal-fosfat
Nami generik: PLP, pyridoxal-5'-fosfat atanapi P5P

 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) Pamakéan

Pyridoxal-5-fosfat, atawa P5P sakumaha eta ilahar dipikawanoh, nya éta wangun aktif vitamin B6. Dina pangan atawa paling suplemén, vitamin B6 ieu kapanggih dina salah sahiji tina tilu wangun: pyridoxine hydrochloride, pyridoxal, atawa pyridoxamine. Jero awak, bentuk ieu tina B6 kudu dirobah ku ati kana formulir aktif perlu awak - P5P. ongkos low konvérsi ti aktif kana formulir aktif vitamin B6 geus dilaporkeun, utamana di urang mibanda fungsi impaired ati, kasakit celiac urang, sawawa heubeul, sarta di barudak kalawan autisme. Ku consuming vitamin B6 dina formulir P5P aktip, konversi geus euweuh diperlukeun, sarta kauntungan pinuh anu sadia langsung saatos diserep.

 

Naon dosis Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P)

Numutkeun kana "Terapi Vitamin B6: Penyembuhan Serbaguna Alam," P5P tiasa ngabantosan gejala dermatitis seborrheic, sindrom pramenstruasi, autisme sareng sababaraha jinis anémia. Dosis P5P anu disarankeun beda-beda dumasar kana kakurangan khusus atanapi kaayaan médis anu anjeun hoyong ngubaran ti 2.5 mg dugi ka 50 mg unggal dinten. Anjeun kedah kitu, nyarios sareng ahli médis sateuacan nyandak suplemen kaséhatan - kalebet P5P.

 

Kumaha Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) jalan

Dina awak anjeun, P5P muterkeun hiji peran fundamental dina métabolisme asam amino, biosintésis hémé, biosintésis neurotransmitter, formasi kolagén jeung aksi glucocorticoid. Sajaba ti, P5P mantuan pikeun nyaimbangkeun kadar sodium jeung kalium anjeun ku ngatur fungsi listrik tina saraf anjeun, haté jeung sistem musculoskeletal. Nyalira na bareng jeung énzim séjén, P5P mantuan awak anjeun pikeun ngawangun sarta ngarecah asam amino jeung ka ngarobah asam amino ti hiji nepi ka nu sejen. Salajengna, P5P facilitates pelepasan energi nu disimpen tina ati anjeun sarta otot jeung facilitates produksi antibodi jeung sél getih beureum.

 

Mangpaat pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P)

P5P na Risk Cardiovascular

Numutkeun kana "Terapi Vitamin B6: Penyembuhan Serbaguna Alam," anu ditulis ku John Ellis, P5P ngagaduhan kapasitas pikeun nurunkeun kadar homosistéin awak anjeun. Dina awak anjeun, asam amino homosistéin henteu dicandak tina diét, tapi tina asam amino sanés anu disebat "methionine." Homosistéin mangrupikeun faktor résiko poténsial pikeun panyakit kardiovaskular, sareng P5P tiasa ngirangan kadar metionin dina awak anjeun, ngahasilkeun produksi homosistéin handap. Salaku tambahan, P5P tiasa ngabantosan awak anjeun tina panyawat jantung koronér, hiperténsi sareng panyakit vaskular serebral.

P5P jeung Kangker

Numutkeun kana "Cecil Medicine: Expert Consult," kakurangan P5P tiasa nyumbang kana pankreas sareng kangker serviks. Dina kaseueuran kasus, awéwé anu ngagaduhan kanker serviks ngagaduhan kakurangan vitamin B-6. Ngeunaan kanker pankreas, panilitian anu diterbitkeun dina "Journal of the National Cancer Institute" nyimpulkeun yén 26 persén kasus kanker pankreas anu ditaliti panginten tiasa dicegah ku suplementasi P5P sateuacan kaserang kanker pankreas. Panaliti henteu nyebarkeun data anu langkung énggal ngalibatkeun papanggihan ieu.

 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) Pamasaran

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Pyridoxal fosfat, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) tinjauan

Sarerea geus uninga vitamin B6 sarta sababaraha malah mungkin bisa ngabejaan Anjeun yén vitamin B geus loba panalungtikan ngeunaan energi jeung sistim saraf. Vitamin B6 mangrupa kritik keur hirup sorangan. Ngabogaan tingkat low tina gizi konci ieu bisa ngakibatkeun gangguan kulit, depresi, pusing, headaches, sarta, masalah beuki serius lianna, kayaning serangan jantung sarta stroke. Acan anjeun bisa heran pikeun neuleuman éta vitamin B6 mangrupakeun salah sahiji sanyawaan alami pangalusna di sabudeureun pikeun ngubaran sagala rupa nyeri saraf. Tapi teu salawasna gampang pikeun meunangkeun tina dahareun. Naha anjeun nyaho yén masak, katirisan, Pangaléngan, nyimpen atawa ngolah pangan bisa deplete eusi B6 vitamin ku cara saloba 50%? Tur anjeun nyaho yén sababaraha urang teu tiasa nganggo bentuk tangtu vitamin B6 efektif? Aya, formulir aktif husus vitamin B6 yén awak anjeun gampang bisa ngagunakeun anu disebut pyridoxal-5-fosfat, atawa P5P pikeun pondok. formulir ieu sipat penyembuhan endah pisan. Kuring remen nyarankeun ka urang nalangsara ti nyeri saraf, ngaduruk suku (neuropathy diabetik), carpal torowongan sindrom, PMS, sarta busung lapar (ingetan cai), diantarana waé lianna. Hasilna keur jalma ieu geus beredar. Dina masalah ieu Terry Talks Gizi, urang bakal marios sababaraha kaayaan nu bisa nguntungkeun nu paling ti formulir aktip - P5P - vitamin B6, kitu ogé pasangan mineral nu bisa greatly dampak kaséhatan Anjeun, atawa malah nyegah surgeries tangtu!

 


 

Kumaha mésér fosfat Pyridoxal, (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P) ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.